Відгуки про Instrumentarium

p5d5rdtk4q рекомендує цей магазин

Купив: Газовая колонка Bosch Therm 4000 O W 10-2 P, Замовлення №СФ-0013668

Покупкою задоволена. Обслуговування чудове, продавець проконсультував щодо придбаної одиниці, дав рекомендації.
Patriot Gjavelinovish рекомендує цей магазин

Купив: Газова колонка Bosh Termo 4000, Замовлення №0014129

Дякую менеджеру, що допомогли вибрати чудову не дорогу і якісну колонку, таще й сертифікат зі знижкою вручили на придбання кондиціонера . Щиро дякую за увагу і професіоналізм .
jrcbjxmdnn рекомендує цей магазин

Купив: Газова колонка BoSch , Замовлення №СФ-0014083

Sergiy Zаiets рекомендує цей магазин

Купив: Газова колонка Bosch WR10, Замовлення №0014051

Все ОК. Крім цього,продавець подарував сертифікат 2000 грн. на купівлю кондиціонера
4 лютого 2025 р. Відповісти
Елена Папуловская рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Газова колонка Бош 15-2В, Замовлення №СФ-0014243

Я звернулась в даний магазин з метою купити газову колонку. Менеджер порадив мені яку саме колонку треба купити для нашої квартири. Після оплати товару з нами дуже швидко зв'язався монтажник. Він врахував наші побажання щодо дня та часу встановлення колонки. І ось колонка встановлена і ми насолоджуємось гарячою водою в своїй оселі. Всім рекомендую даний магазин. Тепер буду робити покупки тільки тут.
Alexandr Ivanov рекомендує цей магазин
1 лютого 2025 р.

Купив: Шабельна пила Bosch GSA 18 V-Li L-Boxx (06016A5001), Замовлення №0001719

Дякую, замовленням задоволений, особиста подяка менеджеру Андрію.
Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємних Вам вражень від придбаного інструменту
Andrew Khmarsky рекомендує цей магазин

Купив: Штатив Bosch BT 250 (0601096A00), Замовлення № СФ-0043245

беру постійно вцьому магазині продукцію Bosch. час від часу докуповую товар. треба було висотний штатив для лазерного рівня на 2,5 метри. в телеграмі на звязку менеджер Андрій, раджу його. зробили знижку та доставку на Нову Пошту за рахунок магазину. доставка безкоштовно не завжди, залежить від товару. на штатив зробили.
Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємних Вам вражень від придбаного товару
Віктор Дацюк рекомендує цей магазин

Купив: Стрічкова пила Makita LB1200F, Замовлення №№1464

Придбав стрічкову пилу Makita LB1200F в данному магазині. Отримав професійну консультацію від менеджера Анни та весь пакет документів. Покупкою задоволений! Рекомендую магазин Інструментаріум, як один з найкращих магазинів оригінального професійного інструменту.
Іван Добрев рекомендує цей магазин

Купив: Зварювальний інвертор ПАТОН ECO-160 (1012016012), Замовлення №Рн-0000035

Магазин рекомендую
Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємних Вам вражень від придбаного товару
Ludmila рекомендує цей магазин
28 січня 2025 р.

Купив: Болгарка (кутова шліфувальна) Bosch GWS 9-125 S (0601396102), Замовлення №Сф-0042096

Це вже не перша моя покупка в данному магазині. Тут завжди прекрасний сервіс, тільки офіційний та якісний інструмент. Менеджери завжди допоможуть порадою у виборі моделі. Дякую за якісний інструмент і хороший сервіс!
Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємних Вам вражень від придбаного інструменту