Відгуки про Ассоль

Віталій рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: Телевізор Hisense 65E7NQ Pro, Замовлення №80407

Консультанти доброзичливі та компетентні, допомагають обрати товар під конкретні потреби. Рекомендую!
Андрій рекомендує цей магазин
29 березня 2025 р.

Купив: Портативна колонка JBL PartyBox 110 (JBLPARTYBOX110EU), Замовлення №78769

Купівля пройшла швидко та комфортно. Приємне обслуговування, уважні консультанти, які реально допомагають, а не просто продають.
Андрій рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Купив: Стайлер (випрямляч) Dyson Airstrait HT01 Nickel/Copper (408202-01), Замовлення №79992

Відмінний магазин, перевірений часом! Купую тут вже не перший рік, і ще жодного разу не розчарувався. Широкий вибір, завжди в наявності потрібний товар, а головне – привітні та компетентні консультанти, які допоможуть зробити правильний вибір. Приємно повертатися сюди знову!
Олег Скляр рекомендує цей магазин
17 березня 2025 р.

Купив: Прально-сушильна машина автоматична LG F2J6HG0W, Замовлення №75834

Дуже якісне обслуговування! Співробітники розбираються в товарі та дають корисні поради.
PAVLOV OLEKSII не рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Хотів купити: Набір сковорідок Tefal Ingenio Renew 3 предмети L2609502

plaza2 рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L10s Pro Ultra Heat (RLL82CE), Замовлення №68526

Нормальный магазин . Заказал оплатил рассрочкой. Отправили через день. Товар новый не вскрывался
Дмитрий не рекомендує цей магазин
12 вересня 2024 р.

Купив: Настільна лампа Colorway 4W with built-in battery 1800 mAh USB in/out 5V*1A, white (CW-DL02B-W), Замовлення №66897

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Заказал 2 лампы, оплатил, одна пришла в нерабочем состоянии. Менеджеры магазина сказали отправить ее назад и предложили взамен новую. Нерабочую я отправил, а вот новую мне не шлют. Каждый день менеджеры кормят какими-то рассказами. Не рекомендую этот магазин , потеряете деньги
Денис Скакун рекомендує цей магазин
9 вересня 2024 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Satelit PRO COOKER SPC-600, Замовлення №67311

Купівля пройшла успішно, товар приїхав новий і все з ним ок. Єдине це я не знайшов чека та гарантії.
Yevgen рекомендує цей магазин
4 вересня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL), Замовлення №66936

Дуже чудове спілкування. Ціна і відправка повністю відповідають сайту і хотлайну. Плюс можливість оформити оплату частинами по ціні, заявленій на сайті без переплати. У багатьох продавців, при оформлені розстрочки, ціна збільшується на 10-30%. Ще й зробили пару приємних подарунків. Зрозуміло, що часи гарні. Але це відгук саме про якість роботи магазину. На фото часи в захисному корпусі.
ОлександрAlex не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
16 листопада 2023 р.

Купив: Мобільний телефон 2E E240 2022 Dual SIM Black , Замовлення №47861

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Ассоль»
Добрий день Олександр! Ми уважно перевірили інформацію щодо Вашого замовлення і можемо підтвердити, що доставка була оплачена нашою компанією. Для Вашої впевненості, ми додаємо скріншоти ТТН, які виділили оплату та платника. Ви оплатили додаткові кошти за переадресацію відправлення на іншу адресу, цю інформацію нам надала підтримка Нової Пошти, тому ми і радили Вам зателефонувати їм, для впевненості та достовірності інформації.
Телефон отримав. Кошти за доставку не повернули. НЕ РАДЖУ користуватися акціями магазину.
17 листопада 2023 р. Відповісти
Конфлікт вирішено. Мушу визнати що я був занадто емоційний в оцінці магазину.
20 листопада 2023 р. Відповісти