Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

6 серпня 2026 р. На модерації

Купив: Samsung Galaxy A07 4/64GB Light Violet (SM-A075FLVG) , Замовлення №44990

SPODARYK рекомендує цей магазин
6 серпня 2026 р.

Купив: Чохол-книжка Оригінал для Xiaomi (Червоний) Xiaomi Redmi 15C 4G 4/128GB Mint Green, Замовлення №44994

rrotturaaa рекомендує цей магазин
6 серпня 2026 р. На модерації

Купив: Samsung Galaxy A17 4G 4/128GB Gray (SM-A175FZAB) (with charger) Чохол Fashion Case для Samsung Galax, Замовлення №44995

Alona Slipko рекомендує цей магазин
6 серпня 2026 р.

Купив: POCO M8 Pro 5G 12/512GB Silver, Замовлення №44989

IRYNA2323 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
1 серпня 2026 р.

Купив: Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Pink (SM-A566BLIC) (with charger) ТОВАР, Замовлення №44999

Nad mouk рекомендує цей магазин
30 липня 2026 р.

Купив: Xiaomi 15T Pro 12/256GB Black, Замовлення №44996

Дарина рекомендує цей магазин
29 липня 2026 р.

Купив: Чохол TPU Shock Sides for Samsung Galaxy A07 Black Samsung Galaxy A07 4/128GB Black (SM-A075FZKG, Замовлення №45000

Все підійшло. Те що було на фото так виглядало і в реалі
Богдан рекомендує цей магазин
29 липня 2026 р.

Купив: Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Icyblue (SM-A576BLBD) -, Замовлення №045835

Бондаренко Катерина рекомендує цей магазин
28 липня 2026 р.

Купив: Samsung Galaxy A17 4G 4/128GB Gray (SM-A175FZAB) (with charger) Чохол Fashion Case для Samsung Galax, Замовлення №№44995

Мирон Петро рекомендує цей магазин
28 липня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Gray (SM-A576BZAD), Замовлення №42778