Відгуки про e-zoo.com.ua

Алексей не рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: OptiMeal Kitten Chicken – Сухий корм з куркою для кошенят, Замовлення №3350810

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Придбав 4 пакети корму, оплатив на сайті, прислали 3. Написав щодо повернення решти - відписались звертайтесь в банк... дрібниця, але не серйозно.
Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Добрий день, Олексій! Дуже шкода, що виникла така ситуація. На жаль, не виявилось 1 упаковки корму B1863001 OptiMeal Kitten Chicken – (400 г (200+200 gift)) - менеджер в телефонній розмові попередив Вас про це. Сума 81 грн заблокована на вашому рахунку, за товар, що ми видалили. Розблокування даних коштів банком зазвичай відбувається строком до 3-5 банківських днів. Важливо, смс повідомлення про зарахування даних коштів може не надійти. Інформація про зарахування буде відображатись у виписці банку. Максимальний строк розблокування коштів до 11 календарних днів.
Андрей не рекомендує цей магазин
2 листопада 2024 р.

Купив: Royal Canin (Роял Канін) Hairball Care - Сухий корм з птицею для інтенсивного виведення грудочок шер, Замовлення №3085230

Раніше купував у цьому магазині, подобалась безкоштовна доставка до поштомату НП при купівлі на суму від 200 грн. та наявність кешбеку. Доставка завжди була вчасна та згідно замовлення, але за останні два місяці магазин віключив кешбек та збільшив суму мінімального замовлення для безкоштовної доставки до 299 грн. Цими двома факторами я розчарований, тому перестав купувати у цьому магазині.
Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук і розуміємо ваше розчарування. Дійсно, умови доставки змінилися: зараз безкоштовна доставка до поштомату Нової Пошти діє при замовленні від 299 грн, до відділення – від 599 грн, а адресна доставка кур'єром – від 1199 грн. Нам прикро, що ці зміни стали незручними для вас. Сподіваємося, що зможемо надалі радувати вас нашими товарами та якістю обслуговування. Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями!
Lyudmilla не рекомендує цей магазин
1 серпня 2024 р.

Хотів купити: roal canin diabetik, ласощі Wanpy Lamb Sausages 100 г SA-04H

Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Дякуємо за відгук. Людмило, перепрошуємо, що через неуважність менеджера, змусили песика чекати. Ми вже провели заходи, щоб уникнути повторення подібних випадків у майбутньому. Ваш досвід дуже важливий для нас, і ми прагнемо постійно вдосконалювати наш сервіс. Сподіваємося, що надалі Ви будете задоволені нашою роботою.
мелащенко яна не рекомендує цей магазин
21 квітня 2024 р.

Купив: Сухий корм Клуб 4 Лапи Premium Adult Small Breeds Chicken 14 кг (909542), Замовлення №2671983

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Байдуже відношення до клієнтів, було зроблене і оплачене замовлення 16.04 але до цих пір не отримане і най краще ніхто з менеджерів не набрав і не повідомив про затримку відправки . В наш час кожному важливий їх клієнт, але з Вашим підходом вони мабуть не потрібні .
Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Дякуємо за зворотній зв'язок. Перепрошуємо за затримку відправлення замовлення. Кошти було повернуто 24.04. Наша команда вже працює над вдосконаленням процесу доставки, щоб подібні проблеми не повторилися в майбутньому. Менеджер найближчим часом зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
Прошу прийняти до уваги кошти мені так і не повернули
24 квітня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «e-zoo.com.ua» відповів на коментар мелащенко яна
Клієнт підтвердила, що кошти вже повернулись.
27 квітня 2024 р. Відповісти
bodya2539 рекомендує цей магазин
2 жовтня 2023 р.

Купив: Royal Canin (Роял Канін) British Shorthair Adult - Сухий корм з птицею для дорослих Британських коро, Замовлення №1960122

Хороший магазин, чудовий персонал, швидко відповідають та відправляють товар. Ціни низькі, + є кешбек та система накопичення, + безкоштовна доставка.
Андрій Владика не рекомендує цей магазин
18 квітня 2023 р.

Хотів купити: Сухий корм Brit Premium Cat Adult Chicken 8 кг (171867/204)

Інша ціна на сайті. Неприємно.
Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Добрий день. Можете назвати номер замовлення або дату, коли саме таке трапилося? 1) У нас ціни співпадають 2) Даного корму немає в наявності, тому він не міг показуватись на хотлайні.
MeMfiS рекомендує цей магазин
25 липня 2022 р.

Купив: ТМ , Замовлення №1842411

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

По якості замовлених товарів все добре, Марсу сподобалось:) Всі питання/нюанси вирішили з підтримкою, в короткий термін, за що дуже вдячний і приємно вражений. Сподіваюсь що магазин продовжить розвиватись і удосконалюватись;)
Mykyta не рекомендує цей магазин
8 грудня 2021 р.

Купив: Туалети, пелюшки Curver Petlife LITTER BOX - Закрытый стильный туалет для кошек 51х39х39 см (00615), Замовлення №1729908

Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Заказывал закрытый туалет для кошки, оплачивал онлайн заранее. В итоге товар приехал поврежденный (был отколот кусок, осколки валялись рядом в ящике). Упаковка товара - нулевая. Я впервые вижу, чтобы товар просто закинули в ящик без какой-либо обертки, пенопласта и т.п. Не рекоммендую покупать здесь что-либо
Владислава Лобода не рекомендує цей магазин
7 грудня 2021 р.

Купив: Brit Premium (Брит Премиум) ADULT Сhicken - Сухой корм с курицей для взрослых кошек

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Корм оказался подделка! Беру этот корм уже не первый раз, но в данном магазине впервые! По началу коты его ели, позже уже не так охотно. Размер гранул был больше чем обычно, запах отличался, больше напоминал собачий корм, по цвету гораздо темнее чем обычно. По итогу месяца использования - у двоих здоровых котов начались проблемы с шерстью, деснами и весом!! Настоятельно не рекомендую данный магазин к сотрудничеству!
Вячеслав не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 листопада 2021 р.

Хотів купити: сухий корм Royal Canin Neutered Satiety Balance 12 кг (2721120)

Вартість вказана 2.465 грн., а при переході на сайт, для купівлі - 2899,50... Це усе, що потрібно знати про чесну торгівлю...
Відповідь представника «e-zoo.com.ua»
Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук. Справа в тому, що ціни змінюються час від часу. Хотлайн забирає данні з певною періодичністю, тому велика ймовірність, що данні на сайті вже були змінені, а на Хотлайні ні. Повірте, нам немає сенсу занижувати ціни на Хотлайні, так як: 1) Ви перейдете до нас на сайт і просто не купите товар, ще й напишете поганий відгук. 2) Працівники сервісу контролюють відповідність цін. І якщо ми будемо ціленаправлено когось обманювати, ми не зможемо тут розміщуватись.
Усе стало на місця, вартість виправили. Усіх благ! Маю надію, що це було виняткове непорозуміння.
25 листопада 2021 р. Відповісти