Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про iDrop - магазин техніки

vasya_senator рекомендує цей магазин
15 липня 2026 р. На модерації

Купив: Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Black, Замовлення №2282

Отримав телефон, все працює як треба. Швидко надіслали та надійно упакували
Roma H. рекомендує цей магазин
13 липня 2026 р. На модерації

Купив: HP OmniBook X Flip x360 14-fm0013dx, Замовлення №2267

Покупкою задоволений. Ноутбук працює відмінно і повністю відповідає опису. Якісно зробили гравіювання українських літер на клавіатурі і відправили товар дуже швидко. Магазин рекомендую!
Евгений Могильда рекомендує цей магазин
13 липня 2026 р. На модерації

Купив: CMOS Nikon Z5 II body (VOA170AE), Замовлення №2228

знайшов потрібний товар через хотлайн, сподобалась ціна, перейшов до магазину і як завжди питання - написав в телеграм косультанту - отримав відповідь, інтернет-магазин дійсно має гарну репутацію, зробив замовлення і на наступний день отримав товар, єдиний момент, в суботу і неділю не працюють і навіть не відповідають тому це заставило трошки понервувати бо товар не з дешевих, хотілося б хоч якогось підтвердження що оплата "прийнята очікуйте на доставку в понеділок"
Олена Гранат рекомендує цей магазин
7 липня 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct 3 50mm Solar Whitestone with Black Band(010-02935-03), Замовлення №2207

Чудовий магазин і швидка відправка. Годинник супер
Підтвердження факту покупки годинника
12 липня 2026 р. Відповісти
Віталік Шульжук рекомендує цей магазин
7 липня 2026 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5050 8G GAMING OC (G5050-8GC), Замовлення №2204

Купив, все добре робить.
Arseniy Ptukha рекомендує цей магазин

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF), Замовлення №2199

Придбав AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF), повністю задоволений покупкою, надійно запакували, відправили в той день, коли здійснили оплату. Рекомендую цей магазин!
Yaroslav Kolesnik рекомендує цей магазин
6 липня 2026 р.

Купив: Xbox Elite Series 2 Core Wireless Gaming Controller Black (FST-00001), Замовлення №2168

Чудовий магазин, швидка відправка товару, достовірні ціни, оперативний зворотній зв'язок. Товар був з заводськими пломбами, пакування від заводу. Все працює та приносить задоволення.
andrys1 рекомендує цей магазин
6 липня 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Google Pixel Watch 4 45mm Wi-Fi Matte Black Aluminum case / Obsidian Active Band, Замовлення №2176

Leon Ruvynov рекомендує цей магазин
1 липня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 Shield 2 TB Black (MU-PE2T0S), Замовлення №2125

Все супер! Отримали те що замовляли. Комунікація та швидкість роботи на вищому рівні. Раджу!
Markos рекомендує цей магазин
27 червня 2026 р.

Купив: Ноутбук HP OMEN MAX 16-ak0098 (CG6Y7UA), Замовлення №2103

Дуже ввічливий продавець. Все пройшло швидко. В час оплати відправили товар. Ноутбук працює, був запечатаний у коробку. Рекомендую магазин. Дуже вдячний.