Відгуки про iDrop - магазин техніки

Альберт Швець рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р. На модерації

Купив: Стандартний об'єктив Sony SEL50M28 50mm f/2,8 Macro, Замовлення №88

Уже кілька днів знімаю - якість супер, макро дуже деталізоване, різкість відмінна. Приємно, що в магазині не тиснуть і не нав'язують нічого зайвого, просто роблять свою справу якісно. Хороше враження залишилось, думаю, ще щось у них братиму.
Alex Fox рекомендує цей магазин
9 червня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3S 128GB, Замовлення №61

Все супер. Товар отправили в тот же день, как была проведена оплата. Все пришло целое, коробка не вскрытая, с заводскими пломбами. Дополнительно положили переходник под EU розетку. За это спасибо! Операторы поддержки в телеграме весьма шустрые и вежливые. Соориентировали по ценам и срокам доставки.
Мирон Гмиря рекомендує цей магазин
7 червня 2025 р. На модерації

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch OLED with White Joy-Con (045496453435), Замовлення №80

Консоль повністю нова, працює чудово, екран яскравий, звук чіткий. Уже протестував декілька ігор - все чудово. Сподобалось ставлення персоналу, видно що тут цінують клієнтів!
Марк Кучеренко рекомендує цей магазин
1 червня 2025 р.

Купив: Смарт-окуляри Ray-Ban Meta Wayfarer Shiny Black Frame Green Lenses (RW4006 601/71 50-22), Замовлення №46

Усе пройшло швидко й без проблем. Менеджер одразу відповів у чаті, допоміг уточнити модель. Доставка була вже наступного дня, упаковка надійна. Дуже приємний сервіс, залишився задоволений покупкою. Рекомендую всім!
Ігор Яценко рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: апаратний криптогаманець Ledger Stax, Замовлення №31926

Попросив перевірити менеджера, чи точно запаковано оригінальний товар, бо багато шахрайства зараз. Він не образився, а навпаки — надіслав мені фото пломб і ще й пояснив на що звертати увагу. Високий рівень
Гість рекомендує цей магазин
13 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/256GB Silver Shadow (SM-S936BZSD), Замовлення №31412

Гість
Приємне спілкування, відповідальність, швидке оформлення та доставка замовлення, відповідність ціни обов'язково звернуся ще раз.
13 травня 2025 р. Відповісти
Алёна Михалева рекомендує цей магазин
2 травня 2025 р.

Купив: APPLE MACBOOK PRO 14, Замовлення №31968

Дякуємо за Ваш відгук )
Костянтин Галушка рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB Wi-Fi Silver (SM-X210NZSA), Замовлення №31782

Після покупки виникли питання щодо налаштування. Звернувся у підтримку — швидко допомогли. Дуже приємно мати справу з таким сервісом.
Дякуємо за Ваш відгук!
Berya не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
22 квітня 2025 р.

Купив: Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Titanium Case with White Ocean Band (MREJ3), Замовлення №31596

Цікава відповідь магазина
23 квітня 2025 р. Відповісти
А вирішили так: запропонували відправити назад за рахунок магазина назад, і натомість відправили новий цього разу опломбований. Ще й 500 грн компенсували і гарантію розширили... Що тут скажеш, хоч не з першої спроби, але врешті все чудово вирішилось.
24 квітня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «iDrop - магазин техніки»
Дякуємо за Ваш відгук! Дякуємо, що допомагаєте стати нам кращими!
24 квітня 2025 р. Відповісти
Ricko рекомендує цей магазин
20 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 12/128GB Silver Shadow (SM-S931BZSD), Замовлення №31526

Сегодня купил тут samsung s25, цена была самой приятной. Вежливые менеджеры, помогли сделать первую настройку. Рекомендую магазин! Не знаю как тут будет с гарантией, надеюсь не прийдется обращаться) но заверили что все ок.
Дякуємо за Ваш відгук!