Купив: Стандартний об'єктив Sony SEL50M28 50mm f/2,8 Macro, Замовлення №88
Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3S 128GB, Замовлення №61
Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch OLED with White Joy-Con (045496453435), Замовлення №80
Купив: Смарт-окуляри Ray-Ban Meta Wayfarer Shiny Black Frame Green Lenses (RW4006 601/71 50-22), Замовлення №46
Купив: апаратний криптогаманець Ledger Stax, Замовлення №31926
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/256GB Silver Shadow (SM-S936BZSD), Замовлення №31412
Купив: APPLE MACBOOK PRO 14, Замовлення №31968
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB Wi-Fi Silver (SM-X210NZSA), Замовлення №31782
Купив: Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Titanium Case with White Ocean Band (MREJ3), Замовлення №31596
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 12/128GB Silver Shadow (SM-S931BZSD), Замовлення №31526