Відгуки про Jakor24

aroslavvelikodnyj86 рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Акумуляторний обприскувач Grunhelm GHS-16PRO (133070), Замовлення №37550

Купив товар, відправили вчасно. Ціна відповідала вказаній. Бесіди ввічливі та приємні.
Дякуємо!
Владимир Ярчевский не рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Хотів купити: Перфоратор Felso BH1600, Перфоратор Felso BH1600

Вартість не відповідає дійсності, після замовлення зателефонували і оголосили вартість на 25% више чем на хотлайн.
Відповідь представника «Jakor24»
Вітаю. Було б чудово, якщо б постачальники реагували на Ваш відгук але на жаль. Початок року, багато у кого з постачальників змінюються ціни, повпливати на це ми не в змозі.
RK рекомендує цей магазин
1 січня 2025 р.

Купив: Набір різьбонарізний Intertool SD-8021, Замовлення №38987

Хороший магазин зі зручним сайтом та умовами оплати. Претензій немає.
Yukamax рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: Шліфмашина кутова INTERTOOL WT-0235, 1200 Вт, діаметр кола 125 мм, 6000-12200 об/хв, система стаб, Замовлення №36852

Все прошло отлично. Менеджер разъяснил все нюансы. Товаром доволен, магазин рекомендую.
titanik рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: narva cmc21/6-8, Замовлення №вже не пам`ятаю

Gor1980 рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Комбінований генератор (газ-бензин) Intertool DT-1133 STORM, Замовлення №3221708904

Замовив генератор в цьому магазині, пре пройшло добре. Хлопці почекали пару днів поки я приїду, допомогли завантажити в авто. Все чудово.
Богдан Граф рекомендує цей магазин
21 липня 2024 р.

Купив: Декілька позицій, Замовлення №32658

Kaleriia Aleinikova рекомендує цей магазин
12 червня 2024 р.

Купив: Портативна зарядна станція VITALS Professional PS 1000qc, Замовлення №33335

Павло Петрович рекомендує цей магазин
4 червня 2024 р.

Купив: Лобзик Procraft ST1300, Замовлення №2463224432

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

PROCRAFT ST 1150 лобзик яким приємно користуватись. Замовлення в магазині Jakor отримав вчасно. Вдалих Вам звершень.
yampol рекомендує цей магазин
1 червня 2024 р.

Купив: Болгарка Grand МШУ-125-1550SЕ, Болгарка (кутова шліфувальна) Grand МШУ-125-1550SE, Замовлення №Заказ №: 33000