Купив: Акумуляторний обприскувач Grunhelm GHS-16PRO (133070), Замовлення №37550
Хотів купити: Перфоратор Felso BH1600, Перфоратор Felso BH1600
Купив: Набір різьбонарізний Intertool SD-8021, Замовлення №38987
Купив: Шліфмашина кутова INTERTOOL WT-0235, 1200 Вт, діаметр кола 125 мм, 6000-12200 об/хв, система стаб, Замовлення №36852
Купив: narva cmc21/6-8, Замовлення №вже не пам`ятаю
Купив: Комбінований генератор (газ-бензин) Intertool DT-1133 STORM, Замовлення №3221708904
Купив: Декілька позицій, Замовлення №32658
Купив: Портативна зарядна станція VITALS Professional PS 1000qc, Замовлення №33335
Купив: Лобзик Procraft ST1300, Замовлення №2463224432
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Болгарка Grand МШУ-125-1550SЕ, Болгарка (кутова шліфувальна) Grand МШУ-125-1550SE, Замовлення №Заказ №: 33000