Відгуки про Цифра

d6btwgmbxq рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: БФП Epson EcoTank L3280 Inkjet A4 WiFi Black (C11CJ66426), Замовлення №4176065

Придбав для дому МФУ Epson L3280. Його ціна виявилася найкращою за співвідношенням вартість товару та доставки. Замовлення опрацювали швидко, МФУ отримав згідно з домовленістю.
Відповідь представника «Цифра»
Ми раді, що досвід співпраці з нашим магазином залишив приємне враження. Будемо раді бачити Вас ще!
Юрій не рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S22 8/256 GB Phantom Black Approved Вітринний зразок, Замовлення №20400452353191

Відповідь представника «Цифра»
Юрій, дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що Ви залишились розчаровані співпрацею з нашим магазином. На жаль, менеджер не зміг додзвонитись за номером в замовленні для вирішення питання. Для врегулювання ситуації просимо Вас звернутись на електронну пошту info@y.ua. Сподіваємось, що наступні покупки приноситимуть позитивні емоції!
SvKov не рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук GIGABYTE G6X 9KG 2024 Gunmetal Gray (9KG-43EE854SD), Замовлення №4177246

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Замовила ноутбук, обіцяли доставку за тиждень, але за тиждень знову придумували історії чому не можуть доставити товар, минуло два тижні і нічого.... Якщо цей товар під замовлення то бажено про це говорити, а не писати що в наявності. Не рекомендую даний сайт для замовлення, оскільки гарантії, що ви отримаєте товар не має, тільки втратите час на очікування.
Відповідь представника «Цифра»
Дякуємо за зворотній зв'язок! Приносимо вибачення за ситуацію, яка склалась з Вашим замовленням. З Вами вже зв'язався менеджер для можливого врегулювання питання. Прикро, що Ви прийняли рішення скасувати замовлення. Сподіваємось, що в подальшому покупки приноситимуть лише позитивні емоції!
Dmytro Lapshyn не рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Хотів купити: DJI Air 3 Fly More Combo with RC-N2, Замовлення №4183349

Коли замовляв цей товар, на сайті Цифри було вказано, що товар є в наявності, а в опціях доставки до Харкова відображалося "доставимо завтра". Коли менеджер передзвонив наступного дня, з?ясувалося, що доставка товару займає 5 робочих днів. Шановні, це називається - "під замовлення", а не "в наявності", не треба вводити покупців в оману та відображати на сайті нереалістичні терміни доставки. Більш того, в опціях оплати товару чомусь немає "оплатити терміналом в точці видачи".
Відповідь представника «Цифра»
Дмитро, дякуємо за відгук! Нам прикро, що Ви залишились розчаровані досвідом співпраці з нашим магазином. Так як ми є інтернет-магазином, більшість товарів переміщуються під замовлення з віддалених складів або складів дистриб'ютора, тому іноді терміни поставки можуть змінюватись, про що додатково інформує менеджер. Ми обов'язково приймемо до уваги Ваш зворотній зв'язок щодо актуалізації даних в картці товару та зробимо все можливе для уникнення подібних ситуацій в майбутньому.
Jenya B. рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: Пропелери для DJI Matrice 30 Model 1671 (CP.EN.00000379.01) (1 пара), Замовлення №4174143

Все ок. Замовляю в цьому магазині не в перший раз. Буває немає в наявності товару, тому спершу слід телефонувати та питати за наявність. Але це у всіх так Із мінусів: приходить багато реклами на пошту. Та в магазині-партнері на Почайній немає терміналу
Відповідь представника «Цифра»
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Якщо Ви бажаєте відписатись від розсилки, будь ласка, зверніться на почту info@y.ua для вирішення даного питання. Сподіваємось, що наступні покупки приноситимуть лише позитивні емоції.
alex1estate не рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Хотів купити: Фритюрниця Tefal FF215D, Замовлення №4172119

Відповідь представника «Цифра»
Олександре, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам прикро, що співпраця з нашим магазином не принесла Вам бажаних позитивних емоцій. Як бачимо, замовлення було скасоване та заявка на повернення коштів вже опрацьована. Ми обов'язково приймемо до уваги Ваш відгук і проведемо роботу для своєчасного інформування клієнтів про затримку поставки товару та актуалізації інформації на сайті. Сподіваємось, що наступні покупки приноситимуть лише задоволення.
Vasyl Semeniuk рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS2100 Pro 2150Wh 2400W, Замовлення №4168515

На момент покупки це виявилась єдина в Україні кантора, котра довіряє своїм клієнтам і не вимагає передоплати. Більше того - з моменту замовлення товар мені прийшов трохи більше, аніж через добу! Прекрасно спрацював менеджер та служба відправки. Кароч, я зацінив професійність працівників та їхнє відношення до клієнтів. Дякую.
Відповідь представника «Цифра»
Василь, дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас ще!
Solnce Ever не рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Хотів купити: БФП Canon i-SENSYS MF3010 (5252B004), Замовлення №4172721

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Цифра»
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що ситуація з Вашим замовленням склалась саме таким чином. На жаль, так як деякі товари переміщуються під замовлення з віддалених складів або складів дистриб'ютора, іноді можливі затримки поставки. Ми обов'язково зробимо все можливе, щоб мінімізувати кількість подібних ситуацій. Як бачимо, Ви прийняли рішення скавувати замовлення. Заявка про повернення коштів вже передана менеджером до платіжної системи, тому просимо очікувати на зарахування найближчим часом. Бажаємо, щоб наступні покупки приносили лише задоволення.
Бачите, це називається \"під замовлення\". І якби я побачила під товаром напис \"під замовлення\", я б його замовила деінде, бо мені він потрібен був швидко. Просто вказуйте актуальну інформацію і проблем з клієнтами буде менше.
9 квітня 2025 р. Відповісти
Близнец рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue , Замовлення №4155078

Відповідь представника «Цифра»
Дякуємо за відгук! Нехай покупки завжди приносять лише позитивні емоції!
Все было быстро и в оговоренное время, а именно сегодня заказ, завтра в ДР жены - доставка. Цена дешевле чем у партнера ST..., но партнер сделал скидку, а ЦИФРА нет). Скидка была не большая, да и доставка на НП за мой счет, что совсем уже было не интересно и даже дороже), также отправку ST... обещал только после выходных , т.е. 2-3 дня, но куда, у жены ведь ДР. Соотв. решение за данным магазином.
2 квітня 2025 р. Відповісти
Ирина рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Bosch BBHF214G, Замовлення №4160851

Все сподобалось, рукомендую.
Відповідь представника «Цифра»
Ірино, дякуємо, що обрали наш магазин! Нехай покупка радує і слугує Вам довгі роки.