Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Brown (1006127), Замовлення №631
Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS1300 1330Wh, Зарядна станція Dabbsson DBS1300 1330Wh 1200W Міжнародна версія UK, Замовлення №4313448

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB (1000040660), Замовлення №4319612

Купив: Кавомашина мелитта, Замовлення №4267859щ

Купив: Смартфон Oukitel C59 Pro Black , Замовлення №4309607

Хотів купити: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 8 44mm Graphite (SM-L330NDAA), Замовлення №4313373

Купив: Посудомийна машина Siemens SC76M542EU, Замовлення №4283349
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Фотоспалах Godox V100-C (Canon), Замовлення №4301616

Купив: First FA-5042-2 (Электродуховки настольные), Замовлення №4 277 778

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №4 305 002