Відгуки про Цифра

diana.d рекомендує цей магазин
6 березня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Brown (1006127), Замовлення №631

Владислав Лебеденко рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS1300 1330Wh, Зарядна станція Dabbsson DBS1300 1330Wh 1200W Міжнародна версія UK, Замовлення №4313448

Дуже добре відпрацювали. Замовляв зарядну станцію, коли був ажиотаж. Думав прийде через 2-3 тижні. Магазин порадував, був лише тиждень затримки. Рекомендую, працюють дуже добре!
Відповідь представника «Цифра»
Владиславе, дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
mekal рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB (1000040660), Замовлення №4319612

Відповідь представника «Цифра»
Дякуємо за відгук! Нехай покупки приносять лише позитивні емоції. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині.
Archer_v не рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Кавомашина мелитта, Замовлення №4267859щ

Купив кавомашину 20.11.25 через 20 днів перестала працювати. Відвіз в сервіс 16.12.25. Зараз 22.02.26. Пройшло більше двох місяців. Від сервісу не було жодного повідомлення. На дзвінки відповідають що буде через тиждень. Через тиждень знову через тиждень. Пропонують подавати в суд. З яких це пір я маю судитись через кавомашину. Нікому не раджу цей магазин. 20 раз подумайте перед тим як купляти там шось. На данний момент я без того товару за який я заплатив гроші.
Відповідь представника «Цифра»
Нам прикро, що Ви залишились розчаровані співпрацею з сервісним центром. Ми додатково уточнили інформацію щодо Вашого звернення та, як бачимо кавомашина знаходиться на фінальних етапах тестування. В найближчий час з Вами зв'яжеться менеджер по готовності товару до видачі. Просимо очікувати на подальший зворотній зв’язок.
OR26 рекомендує цей магазин
14 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Oukitel C59 Pro Black , Замовлення №4309607

Телефон було замовлено 28 січня 2026 на сайті Y.ua. Відправка на Нову Пошту мала місце 31 січня, отримання та покупка - 1 лютого. На маркуванні коробки було написано Gray замість Black. Виявилося, що корпус телефону чорний, але по периметру йде срібляста металева стрічка. Покупкою задоволений.
Дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
Vlad_Stiff не рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Хотів купити: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 8 44mm Graphite (SM-L330NDAA), Замовлення №4313373

Відповідь представника «Цифра»
Нам шкода, що досвід замовлення в нашому магазині виявився для Вас негативним. Деякі позиції в нашому асортименті постачаються під замовлення з віддалених складів або складів дистриб'юторів, що впливає на швидкість оновлення інформації. Ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для оновлення інформації про наявність товару на віддалених складах та поліпшення процесу інформування. Щиро сподіваємося, що в майбутньому у нас буде можливість виправдати вашу довіру та залишити приємніші враження від обслуговування.
Iegor15 рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Посудомийна машина Siemens SC76M542EU, Замовлення №4283349

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Магазину можна довіряти. Товар сплатив наперед, прибув без зауважень, у справному стані, єдиний мінус, що із затримкою.
Відповідь представника «Цифра»
Дякуємо за відгук! Нехай покупки завжди приносять лише позитивні емоції!
Михайло_Л рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Фотоспалах Godox V100-C (Canon), Замовлення №4301616

Не перший раз звертаюсь до послуг магазину, раджу інтернет магазин Цифра, все швидко та якісно
Відповідь представника «Цифра»
Михайло, дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
sumskaanatalia09 рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: First FA-5042-2 (Электродуховки настольные), Замовлення №4 277 778

Чудовий магазин з професійним сервісом та якісними товарами. Замовлення обробили миттєво, доставка швидка, а менеджери дуже ввічливі та уважні до потреб клієнта. Товар повністю відповідає опису на сайті, упаковка надійна. Щиро рекомендую цей магазин та обов'язково повернуся за новими покупками!
Veeronikaa рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №4 305 002

Айфон прийшов без запізнень, добре упакований, приємна ціна і бонусна система від магазину. Покупкою задоволена.