Купив: Професійний набір інструментів 108 предметів YATO YT-38791, Замовлення №70322
Купив: Домкрат 10 тонн YATO YT-17004, Гідравлічний пляшковий домкрат YATO YT17004, Замовлення №1523
Купив: Декілька товарів, Замовлення №69413
Хотів купити: Набір інструменту YATO YT-38841
Купив: Набор инструмента 122 предметов YATO YT-38901, Замовлення №58344
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Транспортная тележка-платформа YATO YT-37421, Замовлення №37421
Купив: Подовжувач на котушці YATO YT-81054, Замовлення №81054
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: Магнитный захват YATO YT-06613, YATO Гнучкий магнітний зажим з ліхтарем LED YATO YT-06613, магнитный захват YATO YT-06613
Купив: Технічний фен YATO YT-82294, Замовлення №52760
Купив: Заклепник дворучний для М3-М12 УАТО YT-36125, Замовлення №1395