Відгуки про Top24

4 березня 2026 р.

Купив: Marshall Major IV Bluetooth black , Замовлення №630

Нноо рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Brown (1006127), Замовлення №625

Софія Іващенко рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS realme Buds Air 7 Pro Metall grey, Замовлення №615

Чудовий магазин
Представник магазину «Top24»
Софіє, щиро дякуємо Вам за відгук та довіру до магазину Top24! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою навушників realme Buds Air 7 Pro та відзначили відповідність ціни, швидкість відвантаження й фіскальний чек. Ми завжди намагаємося працювати прозоро, оперативно та чесно для наших клієнтів. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців! З повагою, команда Top24
24 лютого 2026 р. Відповісти
Катерина2026 рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown, Замовлення №610

Yana kenar рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Marshall Major IV Bluetooth Brown, Замовлення №601

Відповідь представника «Top24»
Дякуємо за ваш відгук і довіру до магазину Top24! Приємно знати, що ви задоволені покупкою, сервісом та швидкістю відправлення. Бажаємо приємного користування навушниками Marshall Major IV і будемо раді вашим наступним замовленням! З повагою, команда Top24.
Tanya Gubenko рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth black, Замовлення №Top24 МАГАЗИН 603

Відповідь представника «Top24»
Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкістю відвантаження та оформленням замовлення. Бажаємо приємного користування навушниками Marshall Major IV і будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, команда Top24.
Malyar рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth black, Замовлення №597

Вячеслав Рудковський не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
5 лютого 2026 р.

Купив: realme Buds Air 7 Pro, Замовлення №277225112

Відповідь представника «Top24»
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. На жаль, за вказаними вами даними (№277225112) замовлення в нашій базі не ідентифікується як оформлене в магазині Top24, а на доданому фото відсутні будь-які реквізити отримувача, нашої компанії чи конкретного замовлення. Щоб ми могли перевірити, чи стосується ситуація саме нашого магазину, просимо надати повний пакет підтверджуючих матеріалів, а саме: – чітке фото фіскального чека з зазначенням продавця Top24; – фото товарно-транспортної накладної перевізника з ПІБ отримувача та датою доставки; – скріншот підтвердження замовлення з нашого сайту або листування з менеджером; – повні фото коробки з усіх сторін із видимими штрихкодами та серійним номером; – фото етикетки виробника на упаковці та серійний номер пристрою; – точні ПІБ отримувача, контактний номер та дату оформлення замовлення. Паралельно зазначаємо, що маркування на упаковці відображає інформацію виробника Realme, а не постачальника чи продавця. Магазин не впливає на зміст заводського пакування, яке формується виробником для різних ринків збуту. Без надання повного пакету документів ми не можемо підтвердити, що товар був придбаний саме у Top24, а також не можемо розглядати претензію по суті. Дякуємо за розуміння та очікуємо на зазначені матеріали для перевірки.
Доповнюю свій відгук. У ході спілкування з представником магазину з'ясували, що така упаковка — це результат специфіки поставок від виробника (Realme), на яку магазин безпосередньо не впливає. Конфлікт вичерпано, претензій до магазину більше не маю. Дякую за клієнтоорієнтованість та зворотний зв'язок
6 лютого 2026 р. Відповісти
maria cherevach рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown , Замовлення №596

Відповідь представника «Top24»
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою навушників Marshall Major IV, умовами оплати та швидкістю відвантаження. Для нас важливо забезпечувати клієнтам якісний сервіс і лише оригінальний товар із фіскальним підтвердженням покупки. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців! Якщо виникнуть будь-які запитання — завжди готові допомогти. З повагою, Команда Top24
Ирина Баклицкая рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.