Купив: Marshall Major IV Bluetooth black , Замовлення №630
Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Brown (1006127), Замовлення №625
Купив: Навушники TWS realme Buds Air 7 Pro Metall grey, Замовлення №615

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown, Замовлення №610
Купив: Marshall Major IV Bluetooth Brown, Замовлення №601

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth black, Замовлення №Top24 МАГАЗИН 603

Купив: Навушники Marshall Major IV Bluetooth black, Замовлення №597
Купив: realme Buds Air 7 Pro, Замовлення №277225112