Купив: Змішувач для кухні QTAP VLASTA NEW GUNMETAL BLACK PVD (QTVLA344GMB45647), Замовлення №3959

Купив: Двері , плитка , будівельні матеріали, Замовлення №Не пам'ятаю
Хотів купити: Geberit Modo безобідковий із сидінням Soft Close 502.827.00.1
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Купив: Кухонна мийка Fabiano Quadro 74 Left (8216.401.0899), Замовлення №№ 3883
Купив: Плитка, Вініл, Замовлення №3546
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ванна акрилова SWAN NINO 150×70 + ніжки ( А0045142), Замовлення №4622

Купив: Люстра VASMAR 57359, Замовлення №3912
Купив: Рушникосушарка електрична Laris Атлант Преміум П12 500x1200 Е (підкл. зліва) (73207416), Замовлення №3813
Купив: Плитка, Замовлення №4523651
Купив: Електрична рушникосушарка Laris Класік П 8 500 × 800, Замовлення №3812