Відгуки про TehnoExpert

Ivan Latii рекомендує цей магазин
13 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Кавомашина автоматична Philips EP1200/00, Замовлення №ТТН-59001354554749

Гарний сервіс, швидка доставка, все пройшло чудово, всім рекомендую ?? Кавомашина чудова, задоволений ??
Едуард Шило рекомендує цей магазин
12 квітня 2025 р.

Купив: Корпус Modecom Volcano Space Apex ARGB білий (AT-SPACE-PG-20-000000-0002), Замовлення №5450

Була приємна ціна на корпус який хотів. Просять предоплату 10% на звичайну картку. Зателефонували попередили що будуть замовляти корпус і відправлять через декілька днів. Перед відправкою зателефонували ще раз. Корпус приїхав цілий, повний комплект.
Yaroslav Stetsko рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Монітор MSI MPG 271QRX QD-OLED (9S6-3CD79A-001), Замовлення №5412

Залишився задоволений сервісом магазину. Проконсультували перед покупкою. Перевірили монітор перед відправкою його мені. Відповіли на всі поставлені мною запитання.
Віталій Оринчук рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Купив: Витяжка вбудована Elica ERA C WH/A/52, Мікрохвильовка з грилем Gorenje BMI201AG1X, Замовлення №5349

Все супер рекомендую.
Юра Драгон рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Palit GeForce RTX 3050 KalmX 6GB GDDR6 96bit DLSS NE63050018JE-1070H, Замовлення №5300

Попередня оплата в 10% трохи спантеличила, але продавець дотримався умов і за 4 робочих дні відправив відеокарту.
Антон Богдан рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Корпус Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear Tint (FD-C-MEL2C-04), Замовлення №5288

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Товар відповідає зазначеном, з цим все ок. Доставка була трохи довгою, але мене попередили заздалегідь, з цим теж все ок. З мінусів, ціна на пошті з урахуванням того, що потрібно відняти передплату, виявилася на ~100грн більше, ніж було заявлено на сайті. Намагався декілька разів додзвонитися, щоб вияснити, та марно. Не розумію в чому проблема, не велика ж сума, можна було б вирішити це питання якось. В усьому іншому все ок.
Wadimus рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Жорсткий диск Toshiba L200 2 TB (HDWL120UZSVA) , Замовлення №5264

Рискнул на частичную предоплату 15% и не пожалел - получил то, что хотел
Vitalii рекомендує цей магазин
28 лютого 2025 р.

Купив: Монітор LG UltraGear 27GS60F-B, Замовлення №5252

Замовлення знаходиться в опрацюванні протягом 2-4 днів + дрставка 2 дні, тож загалом виходить 5-6 днів і товар на руках. Монітор працює, усі кабелі на місці.
ANDRII MAKSYMOVYCH рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Xiaomi Pad 6 8/256 ГБ, Замовлення №5045

Працюють чітко, все ок, без зауважень!
chingabook рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р.

Купив: Телевізор TCL 55C805, Замовлення №4736

Спасибо компании за доставленный товар. Была на тот момент отличная по рынку цена. Битых пикселей не нашел. Никаких нареканий. Всё отлично. Успехов Вам в дальнейшей работе.