Купив: Кавомашина автоматична Philips EP1200/00, Замовлення №ТТН-59001354554749
Купив: Корпус Modecom Volcano Space Apex ARGB білий (AT-SPACE-PG-20-000000-0002), Замовлення №5450
Купив: Монітор MSI MPG 271QRX QD-OLED (9S6-3CD79A-001), Замовлення №5412
Купив: Витяжка вбудована Elica ERA C WH/A/52, Мікрохвильовка з грилем Gorenje BMI201AG1X, Замовлення №5349
Купив: Palit GeForce RTX 3050 KalmX 6GB GDDR6 96bit DLSS NE63050018JE-1070H, Замовлення №5300
Купив: Корпус Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear Tint (FD-C-MEL2C-04), Замовлення №5288
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Жорсткий диск Toshiba L200 2 TB (HDWL120UZSVA) , Замовлення №5264
Купив: Монітор LG UltraGear 27GS60F-B, Замовлення №5252