Купив: Процесор Intel Core i5-12600KF (BX8071512600KF), Замовлення №17661
Купив: Веб-камера Insta360 Link 2C Black (CINSABNA), Замовлення №17527

Купив: Google TV Streamer 4K Hazel, Замовлення № #17478

Купив: Веб-камера Insta360 Link 2C Black (CINSABNA), Замовлення №16997

Купив: Веб-камера Insta360 Link 2C Black (CINSABNA), Замовлення №gBEweUNbp9Y

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7700 (100-000000592) sAM5 Tray, 3,8 (5,3 GHz Turbo), 32MB , Замовлення №14989

Хотів купити: Веб-камера Logitech Brio (960-001106)

Купив: Контролер для стрімінга Elgato Stream Deck MK.2 Black (10GBA9901), Замовлення № №15714

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 9700X (100-000001404), Замовлення №15711

Купив: Вентилятор Super Flower MEGACOOL 120mm Black/Grey (SF-PF121-BK), Замовлення №15610