Відгуки про PC-FAMILY

Danil Titenko рекомендує цей магазин
27 квітня 2025 р.

Купив: Портативна колонка Bose Soundlink Flex Bluetooth Black (865983-0100), Замовлення №15283

Крайнее рекомендую магазин, все было быстро и соответствует описанию. А самим товаром я более чем доволен
Петро Ходинчак рекомендує цей магазин
13 квітня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 9600X (100-000001405), Замовлення №№15114

Дуже швидка доставка та взагалом позитивне враження вiд продавця. Пропонували навiть вiдправити новою поштою якщо менi потрiбно швидше отримати товар. Магазин однозначно рекомендую так як вони продають товар який в них в наявностi, а не продають те чего нема i потiм потрiбно чекати 3-7 днiв на доставку. Один мiнус тiльки в тому, що сам помилився в виборi моделi и треба було брати 7700 або краще, так як в роботi рiзницi мiж 5600х та 9600х взагалi не помiтив.
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Доброго дня, Петре! Щиро дякуємо за чесний і розгорнутий відгук — нам приємно отримати об'єктивний зворотній зв’язок. Це мотивує нас розвиватися і ставати кращими! Раді, що змогли швидко організувати доставку та залишили гарне враження. Щодо вибору моделі — буває, що в процесі вибору можна легко розгубитися. Але тішить, що ви дали шанс Ryzen 5 9600X — це насправді чудовий процесор! Він поєднує швидкодію, енергоефективність і збереження низьких температур, тож стане надійним помічником у роботі чи розвагах.Ми завжди на зв'язку — звертайтесь, якщо буде потреба в консультації чи допомозі з вибором. З найкращими побажаннями та гарного настрою, команда PC-Family
Александр Мареев рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7700 (100-000000592) sAM5 Tray, 3,8 (5,3 GHz Turbo), 32MB, Замовлення №14815

Чудовий магазин із відмінним сервісом! Консультанти завжди готові допомогти, відповідають на всі запитання чітко й професійно. Доставка – блискавична, товар отримав в обіцяні терміни. Ціни приємно дивують, особливо зі знижками та акціями. Дуже задоволений покупкою та обов’язково звернуся ще!
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Дякуємо, Олександре, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом! Ми завжди прагнемо забезпечити найкращу якість обслуговування та швидку доставку, і раді, що змогли виправдати ваші очікування. Чекаємо на вас знову! Гарного користування вашим новим процесором!
Olha Medvedenko рекомендує цей магазин
18 лютого 2025 р.

Купив: Веб-камера Logitech Brio 300 FHD, Замовлення №101857344244

Рекомендую магазин. Менеджер надав консультацію щодо вибраного товару, гарантії якості, оплати та доставки. Відправили в той же день, на наступний отримала у відділенні магазину. Товар належної якості, працює як слід.
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Доброго дня, Ольго! Щиро дякуємо за ваш теплий та деталізований відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви залишились задоволені не лише якістю товару, а й швидкістю доставки та рівнем обслуговування. Особлива подяка за те, що відзначили роботу нашого менеджера — команда PC-Family завжди намагається зробити кожне замовлення максимально зручним та приємним для наших клієнтів. Нехай ваша веб-камера Logitech Brio 300 FHD дарує чітке зображення та гарний настрій під час кожного онлайн-спілкування! Завжди раді бачити вас знову! З найкращими побажаннями, команда **PC-Family**
Влад Білоус рекомендує цей магазин
1 лютого 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7700 (100-000000592), Замовлення №14440

Можу рекомендувати цей магазин, відправили в цей же день, добре упакували, дуже низька ціна на процесор
Сережа Артюхов рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 5700X (100-000000926), Замовлення №14421

Приятный магаз, на удивление низкая цена как для Киева (с учётом доставки НП, включена в цену). Ожидаешь некоторых подводных камней, но нет. Адекватный созвон, сразу отправили. Гарантия как обычно 3 года. Красивый талон распечатали. Хорошие впечатления в общем. Еще мини-плюс что проц в пластиковой упаковке-фиксаторе, а не как на рынке (подложка и всё)
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Доброго дня, Сергію! Ваш відгук — це як сонячний промінь у нашому робочому графіку! Дуже раді, що змогли приємно вас здивувати ціною. Щодо упаковки процесора — дякуємо, що помітили цю дрібницю! Ми завжди прагнемо, щоб кожен елемент покупки був приємним, починаючи від ціни і закінчуючи упаковкою. Гарних вам покупок і натхнення для нових технологічних експериментів!
Юрій рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 9700X (100-000001404), Замовлення №14328

Зв'язалися зі мною швидко, відправили замовлення в той же день. Ще й є оплата частинами від монобанка, що зручно.
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Дякуємо за ваш чудовий відгук, Юрію! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу швидкість і зручність обслуговування. Ми завжди прагнемо зробити кожне замовлення максимально комфортним для наших клієнтів. Особливо раді, що ви відзначили можливість оплати частинами від Monobank — ми завжди намагаємося надати найзручніші фінансові рішення для вас. Ваш відгук мотивує нас працювати ще краще! Сподіваємося, що ваш новий Ryzen 7 9700X стане ідеальним інструментом у вашій роботі чи захопленнях. Звертайтеся знову, ми завжди готові допомогти вам з вибором і забезпечити найкращий сервіс! З найкращими побажаннями, команда PC-FAMILY
VivantIrene рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Купив: Мікрофонна радіосистема для смартфона BOYA BY-V20 USB Type-C, Замовлення №14105

Мікрофон працює, але довжина Type-C якась коротша за звичайну, тому доводиться знімати чохол, що не зручно при використанні штативу. Тому або одразу купляйте перехідник, або шукайте іншу модель. Чесно кажучи, це мій 3-й мікрофон, і я в перший раз із таким стикаюся. Прикріплюю фото для порівняння довжини.
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали наш магазин! Раді, що ви задоволені роботою мікрофона та сервісом. Щодо довжини кабелю: виробник позиціонує Boya BY-V20 USB Type-C як портативний мікрофон, тому комплектує його коротшим кабелем для зручного транспортування. Однак розуміємо, що це може викликати певні незручності під час використання на штативі. Водночас мікрофон має тривалий час роботи від одного заряду, що робить його ідеальним для тривалих записів без потреби у постійному підключенні. Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом і додали фото для порівняння — це дуже цінно для нас і майбутніх покупців. Бажаємо вам успіхів у реалізації ваших творчих ідей! Нехай мікрофон стане надійним інструментом для ваших записів та принесе вам лише позитивний досвід. З найкращими побажаннями, команда “PC-Family”
Володимир Лакіза рекомендує цей магазин
25 листопада 2024 р.

Купив: Процесор rysen 5 5600, Замовлення №13733

Я хочу подякувати інтернет магазину PC-Family .Я замовив процесор rysen 5 5600 десь о 16 :00 і мені перетелефонували та відповіли на всі мої питання і відразу у вечері його відправили, а зранку я його отримав, з усіма чеками та гарантійними. Ціна була найнижча на ринку, дякую за такий сервіс. Все відбулося швидко та якісно. Всім рекомендую цей магазин. Дякую.
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Доброго дня, Володимире! Щиро дякуємо за ваш теплий і детальний відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені не лише покупкою, але й швидкістю обслуговування та якістю нашого сервісу. Ваші слова — це велика мотивація для нашої команди, адже ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та максимально зручний досвід для кожного клієнта. Особливо приємно, що ви оцінили наш підхід до консультації та оперативної доставки. Ми розуміємо, наскільки важливо отримати замовлення швидко та без зайвих клопотів, і раді, що змогли виправдати ваші очікування. Сподіваємося, що ваш Ryzen 5 5600 стане надійним помічником у ваших завданнях! Завжди раді бачити вас у нашому магазині, і, якщо виникнуть питання чи потреби — звертайтеся без вагань. Ще раз дякуємо за вашу рекомендацію! Бажаємо вам приємного користування та успіхів у всіх починаннях. З найкращими побажаннями, команда PC-Family
Василиса Мудрая рекомендує цей магазин
1 вересня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 1 TB Titan Gray (MU-PC1T0T/WW), Замовлення №13023

Покупала внешний SSD. Очень довольна консультацией молодого человека, возможностью комфортнее и со скоростью осуществить покупку! Товар был качественно упакован. Учли мое пожелание проверить диск: скинули скриншоты тестов. Ответили на все вопросы по гарантии. Заказ делала в пятницу вечером, в субботу со мной связались и отправили товар. Отношение к покупателю располагает к себе! Спасибо за приятную сделку и удовольствие от товара! Развития и процветания Вам!
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найкращий сервіс, і ваші слова є найкращою нагородою для нашої команди. Особливо раді, що змогли врахувати всі ваші побажання та зробити процес покупки комфортним для вас. Бажаємо вам приємного користування новим SSD та будемо раді бачити вас знову в нашому магазині. Розвитку та процвітання вам також!