Відгуки про iCenter.in.ua

MilkyWay S рекомендує цей магазин
7 грудня 2025 р.

Купив: Iphone 17 pro, Замовлення №21078

Замовляв у цьому магазині два iPhone 17 Pro. Залишився максимально задоволений сервісом: консультування на високому рівні, відповіли на всі питання та допомогли з вибором. Телефони прийшли повністю нові, запечатані, усе оригінал. Доставка швидка, упакування якісне. Магазин відповідальний і надійний — однозначно рекомендую для покупок техніки!
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і за довіру до нашого магазину. Раді чути, що ви залишилися задоволені сервісом, консультацією та якістю продукції. Ми завжди намагаємось робити процес покупки максимально простим, зрозумілим і комфортним для клієнтів. Приємно, що ви відзначили швидку доставку та акуратне пакування — для нас це важлива частина сервісу. Бажаємо вам приємного користування новими iPhone! Будемо раді бачити вас знову та з задоволенням допоможемо з будь-яким наступним вибором техніки.
Елена Мищенко рекомендує цей магазин
30 листопада 2025 р.

Купив: Apple iPad 11 128GB Wi-Fi Blue (MD4A4) 2025, Замовлення №20947

Замовили Айпад 11, 2025 року на цьому сайті, а також чохол и захисте скло. Зв’язались з менеджером по телефону , нам вислали відео и фото товару, товар сподобався , замовили і отримали його на наступний день! Що сподобалось, зручне та ввічлеве спілкування по телефону і відеообзор по Вайберу, навіть у віхідний. Дуже дякуємо вам! Обов?язково звернемся на наступний раз! Рекомендуємо всім .Комфортно, швидко і ціни приємні.
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня, Олено! Щиро дякуємо вам за такий детальний та теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою iPad 11, швидкістю відправлення та якістю нашого сервісу. Ми завжди прагнемо робити процес замовлення максимально зручним, а підтримку — доступною навіть у вихідні дні. Дуже раді, що відео- та фотоогляд допомогли вам упевнитися у виборі, а замовлення прибуло швидко та без проблем. Дякуємо, що відзначили роботу нашого менеджера та сервіс загалом — це мотивує нас ставати ще кращими! Бажаємо вам приємного користування новим iPad! Завжди раді бачити вас знову
Куда отправить фото чека о покупке? Сюда фото не могу добавить
30 листопада 2025 р. Відповісти
Лера Панченко рекомендує цей магазин
30 листопада 2025 р.

Купив: Apple Watch SE 2 40mm Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band (S/M) (MXE73) 2024 , Замовлення №20927

Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня, Леро! Щиро дякуємо вам за позитивний відгук і високу оцінКу!
Олексій Волков рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №20898

Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня, Олексію! Щиро дякуємо вам за позитивний відгук та високу оцінку нашої роботи! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою iPhone 17 Pro Max та відзначили відповідність ціни, наявність товару, швидке відвантаження й прозорі умови оплати. Ми завжди прагнемо забезпечити чесний сервіс і комфорт для кожного клієнта. Бажаємо вам приємного користування новим смартфоном! Будемо раді бачити вас знову
Sakuta рекомендує цей магазин
24 листопада 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2025 Wi-Fi 256GB Space Gray (MCA14), Замовлення №20820

Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня! Щиро дякуємо вам за настільки докладний і приємний відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що ви залишилися задоволені сервісом, роботою менеджера та процесом оформлення замовлення. Ми завжди прагнемо, щоб кожен клієнт отримував не лише якісний товар, а й турботу, увагу та підтримку на кожному етапі — від консультації до отримання покупки. Раді, що акційні умови, швидка комунікація, підготовка замовлення та передача товару справили на вас позитивне враження. Дякуємо, що відзначили уважність менеджера та комфорт взаємодії — такі слова дуже мотивують нашу команду! Бажаємо вам приємного користування новим iPad! Завжди раді бачити вас знову та будемо щиро вдячні за рекомендації
Лилия Борисовна рекомендує цей магазин
22 листопада 2025 р.

Купив: Apple iPad 11 128GB Wi-Fi Blue (MD4A4) 2025, Замовлення №20771

Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Доброго дня! Щиро дякуємо вам за позитивний відгук і за те, що обрали саме наш магазин! Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою iPad 11 та відзначили відповідність ціни, наявність товару, швидке відвантаження й прозорі умови оплати. Ми завжди працюємо над тим, щоб кожен клієнт отримував якісний сервіс і лише приємні враження від покупки. Бажаємо вам чудового користування новим пристроєм! Будемо раді бачити вас знову
Яна Ротмистрова рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone Air 256GB Sky Blue (MG364, MG1D4, MG2P4), Замовлення №20393

Рекомендую цей магазин. Швидко оформили, підказали варіанти оплати і прорахували кожен з них, зорієнтували по адресі. Дуже приємний менеджер, по приїзду, все швидко зробив, та віддав замовлення.
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Пані Яно, щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої роботи! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені швидкістю оформлення, сервісом менеджера та якістю обслуговування. Ми завжди прагнемо зробити покупку простою та приємною. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині ?
Natalia Buchkovych рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC200MAX (PB930906), Замовлення №20348

Дуже задоволена оперативністю. Відразу ж надіслали товар в день оплати, я навіть не очікувала такої швидкості. Рекомендую
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Пані Наталіє, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені швидкістю обробки замовлення та якістю обслуговування. Ми завжди прагнемо, щоб кожен клієнт отримував своє замовлення швидко й без зайвих турбот. Дякуємо за рекомендацію та довіру Будемо раді бачити Вас знову!
Muslim Seitkhalil рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 42mm Jet Black Aluminum Case with Ink Sport Loop (MWX83), Замовлення №20318

Замовляв Apple Watch Series 10 в iCenter, усе пройшло чудово. Підтримка відповідала швидко, допомогли розібратися з оплатою і доставкою. Отримав абсолютно новий запакований годинник, без жодних сумнівів у справжності. Найприємніше це ціна. У великих мережах версія GPS коштує близько 18 000 ?, а тут я взяв версію з Cellular (eSIM) за 17 500 ?! Саме тут зміг знайти точно ту модель, яку шукав, чорну з Ink Sport Loop і Cellular, яку майже ніде не було в наявності. Рекомендую!
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Пане Мусліме, щиро дякуємо за детальний відгук і довіру до нашого магазину! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені покупкою Apple Watch Series 10, сервісом та швидкістю обслуговування. Ми цінуємо Вашу увагу до деталей і вдячні за високу оцінку нашої роботи та ціни. Бажаємо, щоб новий годинник приносив лише позитивні емоції ?? Завжди будемо раді бачити Вас знову в iCenter!
*Я товар не повертав)
2 листопада 2025 р. Відповісти
The Reds рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Late 2024 Silver (MX2E3), Замовлення №20366

Купляв макбук тут. Ціна найнижча з усіх. Відправили в той же день. Магазин рекомендую.
Відповідь представника «iCenter.in.ua»
Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Раді чути, що Ви залишилися задоволені покупкою MacBook Pro та швидкістю відправлення. Ми завжди прагнемо пропонувати найкращі ціни й сервіс, щоб кожен клієнт отримував позитивний досвід. Дякуємо за рекомендацію Будемо раді бачити Вас знову в iCenter!