Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про GUMMA.UA

Иван Чип не рекомендує цей магазин
22 серпня 2026 р.

Хотів купити: Зимові шини Goodyear UltraGrip Performance 3 (215/50R18 92V), Замовлення №103788

Viktor_EMK рекомендує цей магазин
16 червня 2026 р.

Купив: Rydanz Roadster R02 225/55 R17 101W XL, Замовлення №101180

Щиро дякую магазину та всьому колективу за вдалу та приємну покупку: найкраща ціна; швидкість, незважаючи на вихідні (відправили в суботу, приїхала в неділю); якість - відбалансувалась ідеально! Магазин рекомендую!
Відповідь представника «GUMMA.UA»
Нам дуже приємно читати Ваш позитивний відгук про шопінг в нашому магазині! Раді, що Ви залишились задоволені! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
Yuriy Logvinov не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
10 червня 2026 р.

Купив: Літні шини Michelin Primacy 5 (205/55R16 91V), Замовлення №100775

Відповідь представника «GUMMA.UA»
>> Задля справедливості хочу додати - що після цього відгуку, (посиланням на нього я поділився з магазином). через 2 години мені передзвонили - принесли вибачення, пояснили що співробітник - "майстер прикольного спілкування" покараний, надали знижку на наступну покупку. Вважаю це правильною поведінкою - помилки вправляють, фідбек кліентів враховують. >> Ще раз вибачаємося за неприємну ситуацію та дякуємо за Ваше розуміння! За нагоди будемо раді новим зверненням від Вас! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
неточнічть - не СТО а шиномонтаж.
10 червня 2026 р. Відповісти
додав фото на якому видно що шина R16 хочу вказуеться шо R19 (синя стрілка)
10 червня 2026 р. Відповісти
12 червня 2026 р. Відповісти
Максим Максимцов рекомендує цей магазин
5 червня 2026 р.

Купив: Літні шини Toyo Proxes Comfort (225/50R17 98W), Замовлення №100413

Дякую магазину Gumma.ua. Не вірте негативним відгукам. Все пройшло добре у визначений час. Купівлею задоволений. Менеджером задоволений. Рекомендую цей магазин
Відповідь представника «GUMMA.UA»
Дякуємо і Вам за позитивні слова на адресу нашого магазину. Нам дуже приємно! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
vanilka357 рекомендує цей магазин
18 травня 2026 р.

Купив: Всесезонні шини Lassa MULTIWAYS 2 (185/65R15 92V), Замовлення №99576

Вдячна менеджеру за професійну допомогу при оформленні замовлення. Замовлення прийшло швидко. Бажаю магазину процвітання та розвитку, мирного неба!
Відповідь представника «GUMMA.UA»
Вдячні за замовлення та приємні слова на адресу нашого менеджера! Будемо раді новим зверненням від Вас! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
Катерина Кирилюк рекомендує цей магазин
13 травня 2026 р.

Купив: Всесезонна шина Hifly HF-261 185/60 R14 82H, Замовлення №№ 99463

Дуже задоволені покупкою! Великий вибір шин, приємні ціни та швидка доставка. Менеджери допомогли підібрати потрібний варіант. Рекомендую цей інтернет-магазин!
Відповідь представника «GUMMA.UA»
Нам дуже приємно отримати детальний відгук про звернення в наш магазин, дякуємо! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
Kostik82 рекомендує цей магазин
12 травня 2026 р.

Купив: Літні шини Starmaxx Novaro ST532 (185/60R15 84H), Замовлення №97541

Відповідь представника «GUMMA.UA»
Дякуємо за замовлення та Ваші рекомендації! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
aleksandr bataschook рекомендує цей магазин
23 квітня 2026 р.

Купив: Шини goodride sa37, Замовлення №98300

Відповідь представника «GUMMA.UA»
Дякуємо за замовлення та зворотній зв'язок! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
Igor Stas рекомендує цей магазин
13 квітня 2026 р.

Купив: Летняя шина Goodride ZuperEco Z107 195/65 R15 91V, Замовлення №96593

Сервіс на вищому рівні! Шини чудові, поставив, відбалансувалися без проблем. Рекомендую! Буду замовлять ще)
Відповідь представника «GUMMA.UA»
Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені нашим обслуговуванням та отриманим товаром! З повагою, Алла, керівник відділу контролю якості GUMMA.UA
Марусина Пакліковська рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р.