Купив: SSD накопичувач Kingston FURY Renegade 2 TB with Heatsink (SFYRDK/2000G), Замовлення №25320
Купив: Флеш-накопичувач Kingston DT Exodia USB3.2 Gen.1 64GB Black/Teal, Замовлення №№25113
Купив: Водонепроникний чохол Baseus Let\'\'s go Slip Cover Waterproof White+Pink, Замовлення №№24673
Купив: Флешка Kingston 128 GB DataTraveler Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 Black (DTXON/128GB), Замовлення №24827
Купив: Тримач для смартфона Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Black (SUGP-01), Замовлення №25406
Купив: Baseus Bipow Digital Display 25W 20000mAh Black, Замовлення №25212
Купив: Зарядна станція BPI BPI-500W, Зарядна станція BPI BPI-500W (BPI-G518-500W), Замовлення №24387
Хотів купити: Офісна настільна лампа Baseus i-Wok Pro Series Asymmetric Light Source Screen Hanging Light (DGIWK-P01)
Купив: Power Bank Borofone BJ13 Sage 10000 mAh, Зовнішній акумулятор (павербанк) Borofone BJ13 Sage 10000mAh Black, Замовлення №18824
Купив: Кабель Micro USB Baseus USB Cabel to microUSB Cafule 1m Grey/Black (CAMKLF-BG1), Кабель USB Type-C Baseus USB Cabel to USB-C Cafule 1m Grey/Black (CATKLF-BG1), Мережевий зарядний пристрій Borofone BA40A Speedway White (BA40AW), Зовнішній акумулятор (павербанк) Hoco J91A 20000mAh 10W White, Замовлення №16118_4466