Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16ARX8 (82WM00EPRM), Замовлення №9759
Купив: Legion Slim 5 16APH8 (82Y90098GE), Замовлення №8899
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Lenovo ThinkBook 16p G4 IRH, Замовлення №9459
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ноутбук Dell Precision 5570 (N202P5570UA_WP), Замовлення №7059
Купив: Саундбар Bose Smart Soundbar 900 Black (863350-2100/1100), Замовлення №6997
Купив: Ноутбук HP Probook 430 G8 (8X9J1ES), Замовлення №129976
Купив: Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00LFUS), Замовлення №Замовлення №6048
Купив: Lenovo Legion Pro 7 16IRX8H (82WQ0075AU), Замовлення №-
Сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: Asus rog flow
Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 17ACH6H (82JY008TPB), Замовлення №6041