Відгуки про Pineapple

Vasya рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Lenovo Yoga Pro 7 14AKP10, Замовлення №1

Менеджер продемонстрував чудову роботу: запропонував аналог ноутбука та детально розповів про всі його характеристики. Ціна виявилася лояльною й відповідною. Замовлення відправили оперативно, ноутбук приїхав без жодних дефектів. Повністю задоволений покупкою та вдячний за пораду, адже витратив тиждень на пошуки потрібної моделі.
Spizhenko рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Купив: Ноутбук Dell G15 5530 (5530-8231), Замовлення №1

Хотів замовити певну модель але порадили кращу в мій бюджет, зробили гравіювання та поставили вінду. Можу сміливо рекомендувати
Відповідь представника «Pineapple»
Дякуємо, що залишили відгуки. Приємного користування. Будемо раді новим замовленням!
Lera рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Lenovo Legion Pro 5 16ARX8 (82WM0086RM), Замовлення №2411

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Купувала ноутбук - детально проконсультували та швидко відправили. На жаль, через кілька днів виявився дефект, (він погано заряджався) але продавець оперативно прийняв ноутбук назад, провів діагностику та замінив його на новий. Доставку повністю оплатили. Зараз все працює добре, покупкою задоволена.
Відповідь представника «Pineapple»
Дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже приємно працювати для Вас. Приємного користування. Будемо раді новим замовленням! Pineapple.
Дмитро Сусіденко рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Pineapple, Замовлення №469853

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все чудово, рекомендую
Vladyslav Lytvynenko (Italiano vero) рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP EliteBook 665 G11 Silver (8Z713AV), Замовлення №09779

Відповідь представника «Pineapple»
Дякуємо за Ваш відгук! Це дуже цінно для нас! Pineapple.
Надія Буняк рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук Samsung Galaxy Book3 Pro 360 (NP960QFG-KA1US), Замовлення №IГ-000002410

Вперше здійснювала замовлення в даному магазині, хороший сервіс, менеджер надав детальну інформацію та пішов назустріч щодо моїх умов, гнучкі та розуміючі, рекомендую цей магазин!
Anastasia рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Купив: HP EliteBook x360 830 G11 Silver (8A4U9EA), Замовлення №09775

Чомусь перший мій відгук видалили, сподіваюся, цей залишать, бо я задоволена покупкою в даному магазині. Професіоналізм менеджерів та швидкість доставки дуже порадували! Сьогодні замовила- завтра вже отримала товар! Товар якісний. Покупкою задоволена! Магазин рекомендую!
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням! Приємного користування!
Tudovshl.M не рекомендує цей магазин
11 вересня 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук ASUS TUF Gaming A16 FA607NU (FA607NU-R5165)

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Насправді магазин не продає товари з післяоплатою, інформація зазначена магазином на хотлайн не відповідає дійсності
Відповідь представника «Pineapple»
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, що в професійному наданні інформації щодо техніки задоволені. Гарного дня!
До іншого претензій нема менеджери досить професійно поводиться
11 вересня 2025 р. Відповісти
???? рекомендує цей магазин
12 липня 2025 р.

Купив: Katana 17 813VFK-641XPL, Замовлення №B13VFK-269

Відповідь представника «Pineapple»
Дякуємо, що залишили щирий відгук! Нам дуже приємно працювати для Вас. Будемо раді новим замовленням. Команда Pineapple
The One who bestow death рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: HP OMEN GAMING 17 QHD 240Hz Ryzen 9 8945HS / 32 GB DDR5 / 1 TB / 4060 Windows 11 Home 1 75000 75000, Замовлення №Купував напряму

Купував ноутбук, не з дешевих (76 000 так то), продавець оперативно вийшов на зв'язок, узгодив умови покупки й відправив. Додатково безкоштовно наніс українську розкладку на клавіатуру. Дуже рекомендую!
Відповідь представника «Pineapple»
Добрий день! Дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже приємно працювати для Вас. Приємного користування. Будемо раді новим замовленням!