Купив: LEMF?RDER 35463 01, LESJ?FORS 4285718, SWAG 32 92 9690, Замовлення №80890
Купив: Автомобільний акумулятор Bosch 6СТ-105 T3 (T30 520), Замовлення №74699
Купив: моторне мастило Castrol EDGE LL 5W-30 1л, Замовлення №71507
Купив: Ремкомплект гальм , Замовлення №67260
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: TRW Комплект тормозных колодок, дисковый тормоз, Замовлення №3.56522
Купив: поршні на смарт, Замовлення №65356
Купив: Автомобільний акумулятор AGM (Start-Stop) Bosch 6СТ-70 AGM (S5A 080), Замовлення №14.65872
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Febi bilstein 48322, Замовлення №59870
Купив: Sachs , Комплект зчеплення , Замовлення №63891
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Liqui Moly TOP TEC 4300 5W-30 1 л, Замовлення №61220