Відгуки про TOP Gadgets

VAD1MKA рекомендує цей магазин
8 березня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Gen 2 Black (61730), Замовлення №22403

Відправили швидко, все працює, фіксальний чек також є
Назар Коляно рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: XGiMi Horizon Pro , Замовлення №41122/22388

Купив проектор XGiMi Horizon Pro. Дуже сподобалась робота магазину, швидка комунікація, відправили також дуже швидко і приїхало все без проблем. Сам проектор запакований як треба, чек і гарантія на місці. Рекомендую
Балконы Лоджии рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sony ULT Wear Black (WHULT900NB.CE7), Замовлення №№ 41084/22374

Дякую за швидку відправку, рекомендую цей магазин.
Максимихін Данило рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT770 PRO X 48Ohm Black (531470), Замовлення №№41024/22354

Дуже швидка відправка, замовив о 15:20, відразу скинули ТТН, та через менш ніж годину відправили, я таку швидкість вперше бачу! Менеджер у тех підтримці гарна людина, приємно поговорили, все мені пояснив, та прийняв замовлення. Товар приїхав у повній комплектації, та зі всіма пломбами. Топовий магазин, їх рекомендую!
Андрей Костюченко рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 500 (DYM500H), Замовлення №40882/22325

Відправка швидка, комунікація гарна, магазин рекомендую. Одна прикрість, через 2 дні ціну знизили на товар)
Tarnat рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Marshall Motif II A.N.C. Black (1006450), Замовлення №№ 40228/22102

Хороший магазин. Спілкування через Вайбер (GSM зв'язку не маю). Товар в наявності, швидко відправили. Все ціле без пошкоджень. Єдиний мінус - не було чека.
Андрей Блюс рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-CH520 White (WHCH520W.CE7), Замовлення №40762

Oleh Holubovskyi рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Graphite (700383), Замовлення №40703

OlenaOlena рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh White (PPLG-A02, PPLG000102), Замовлення №№ 40655/22251

Вячеслав рекомендує цей магазин
26 січня 2026 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням PocketBook 629 Verse Mist Grey (PB629-M-CIS, PB629-M-WW), Замовлення №40615/22233