Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer C64, Замовлення №7470
Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Green (JBLCHARGE5GRN), Замовлення №7335
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/256GB Navy (SM-S936BDBD), Замовлення №7298
Купив: МЗП Baseus PicoGo GaN Fast Charger USB-C 45W Cosmic Black (P10176800123-00), Замовлення №7188

Купив: Мобільний телефон (бабусефон) ERGO B185 Black, Замовлення №7024
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Мережевий зарядний пристрій Baseus GaN5 Pro Fast Charger C+C 40W Black (CCGP180101), Замовлення №7126
Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 6 Lite White (BHR8655GL), Замовлення №6480
Купив: Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse 3 Blue GL (BHR8914GL), Замовлення №№6245
Купив: Повербанк (Powerbank) Xiaomi Mi Power Bank 3 20000mAh (VXN4258CN, PLM18ZM), Замовлення №20451247312475

Купив: МЗП Samsung 25W Power Adapter White (w/o cable) (EP-T2510NWE), Замовлення №6121