Відгуки про MobShara

Roman_Sh рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer C64, Замовлення №7470

Замовляв роутер, сплатив одразу, швидко відправили, отримав та встановив, поки без претензій, все працює добре. Рекомендую продавця, дякую.
Алексей Р рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Green (JBLCHARGE5GRN), Замовлення №7335

Слава Пястолов рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/256GB Navy (SM-S936BDBD), Замовлення №7298

Vitalii Rybii не рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: МЗП Baseus PicoGo GaN Fast Charger USB-C 45W Cosmic Black (P10176800123-00), Замовлення №7188

Замовив 2 блочка, а прийшов один Телефон ніхто не підносить від 19 грудня Номер той що вказаний відправником замовлення також не відповідає Сервіс "люкс"
Так надалі і ніхто зі мною не звʼязується для вирішення цієї проблеми
25 грудня 2025 р. Відповісти
Satori не рекомендує цей магазин
11 грудня 2025 р.

Купив: Мобільний телефон (бабусефон) ERGO B185 Black, Замовлення №7024

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «MobShara»
Добрий день. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашим сервісом. Проте хочемо підкреслити, що магазин у суботу працює до 15.00 год та вихідний у неділю. Саме тому автовідповідач попереджає про те, що магазин не працює. Також хочемо зазначити, що на сайті у нас описані месенджери у які Ви можете до нас звернутися. Це Viber та Telegram. На жаль жодних сповіщень не надходило у дані месенджери. Хочемо зазначити, що контакти магазину, час роботи та месенджери вказані у шапці та підвалі сайту. Відповідно до роботи магазину, оплачені замовлення опрацьовуються без дзвінка та в першу чергу. Про всі зміни статусів на номер клієнта приходять сповіщення у вигляді СМС. Проте це автоматизована система, та вона не має функціоналу приймати вхідні СМС. Замовлення відправлено вчасно, згідно графіку. 5 днів за замовленням ніхто не приходив. Тому, через закінчення сроку зберігання, система Нової пошти автоматично повернула посилку на нас. Тобто, не клієнт зробив скасування. Заявку на поверненя коштів подали у день повернення телефону.
Доброго дня Дякую за відповідь, але…. Посилання на месенджери не працють. Чому тоді в будні дні також не можливо до вас додзвонитися? Чому тоді в робочі дні не було відповіді на листа в пошту? Під час замовлення інформація на сайті про робочі години в суботу була іншою, а саме до 16.00 В будь якому випадку очікую на повернення коштів, та бажаю вам навести лад в каналах зв’язку.
12 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «MobShara» відповів на коментар Satori
Добрий день. Листування на пошті для корпоративних клієнтів. Тому на сайті вся інформація вказана. Номер телефону та месенджери доступні. Повторимося, що заявку на повернення коштів подали у день отримання товару назад. Гарного дня)
15 грудня 2025 р. Відповісти
vav рекомендує цей магазин
11 грудня 2025 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Baseus GaN5 Pro Fast Charger C+C 40W Black (CCGP180101), Замовлення №7126

Andrew Tarasevych не рекомендує цей магазин
9 жовтня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 6 Lite White (BHR8655GL), Замовлення №6480

Купив навушники а прийшов брак! Не рекомендуй цей магазин нікому. Навушники навіть до програми не підключаються!
Олександр рекомендує цей магазин
14 вересня 2025 р.

Купив: Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse 3 Blue GL (BHR8914GL), Замовлення №№6245

Купив вказану мишку в цьому магазині. За найнижчої ціни дають нормальну гарантію 12 місяців. Оформив замовлення легко. Після оплати відправили мишку в той же день. Повідомляли про всі необхідні етапи відправки, відчуваєш себе в курсі справ :) Наступного дня вже була доставлена. Легко, просто, швидко - так і повинен працювати гарний магазин. Мишка працює, як і очікував від опису. Отже - рекомендую магазин. Мені сподобалось. Дякую.
Руслан Мотрук рекомендує цей магазин
14 вересня 2025 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Xiaomi Mi Power Bank 3 20000mAh (VXN4258CN, PLM18ZM), Замовлення №20451247312475

Відправили бистро ціна відповідає заявленій
lophey рекомендує цей магазин
30 серпня 2025 р.

Купив: МЗП Samsung 25W Power Adapter White (w/o cable) (EP-T2510NWE), Замовлення №6121

Замовив увечері, на наступний день відправили. Отримав, все супер, оригінальна зарядка, працює без нарікань, найдешевше ніж будь де на момент купівлі. Дякую, рекомендую магазин!