Відгуки про 3T

Рома Ногаль рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 6 Active Black (BHR8396GL/BHR8392CN), Замовлення №35212

Все чудово!!!.
Відповідь представника «3T»
Роман, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!:)
Artihrist рекомендує цей магазин
29 грудня 2025 р.

Купив: Кавомолка електрична Bosch TSM6A017C, Замовлення №34949

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Залишив замовлення на Червону такої ж моделі в середу. В суботу написали що червоного кольору немає є білий чи бежевий якщо в наявності (ціна та ж сама) . Обрав білу. в суботу її відправили і вже в понеділок отримав. В коробці був чек дата і номер у чеку були заповнені ручкою вручну . Все працює гаразд.
Дякуємо за Ваш відгук!:)
Quayti рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Електрогриль притискний Gorenje GCG2000M, Замовлення №№34808

Товар приїхав добре упакований, перед відправкою сказали що провірили на складі, щоб не було браку, гарантійний талон є від самого магазину. Оплатив товар онлайн оплатою в інтернет магазині. Ніби то магазин хороший. Рекомендую? (Про саму гриль нічого сказати неможу, так як я її тільки купив і незнаю хороша вона чи ні)
Відповідь представника «3T»
Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що гриль виправдає Ваші очікування та принесе лише приємні враження від користування!:)
Allex Pavlenko рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Купив: Професійний пилосос Karcher WD 3 V-17/4/20 (1.628-127.0), Замовлення №34569

Все чудово.Вибрав товар,подзвонили,оплатив і в той же день відправили.Вічливий продавець.чек на товар видають.Прикріпляють на упаковку.Рекомендую цей магазин!
Відповідь представника «3T»
Дуже дякуємо Вам відгук! Раді, що Вам сподобалися сервіс, оперативність відправлення та якість обслуговування. Щиро вдячні за рекомендацію та довіру! Будемо раді бачити Вас знову!:)
Замовляв 11.28.2025 коштував 3029грн. А вже 11.29.2025 --- 2968грн. В так звану "Чорну П'ятницю" вийшов дорожче чим в обичний день!!!
1 грудня 2025 р. Відповісти
ігор ковальчук рекомендує цей магазин
15 листопада 2025 р.

Купив: Кавомолка електрична Bosch TSM6A017C, Замовлення №34351

Відповідь представника «3T»
Ігор, дякуємо за Ваш відгук!:)
Oleg не рекомендує цей магазин
23 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Пральна машина Indesit OMTWSC 51052 W UA, Замовлення №Замовлення №34045

Не сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Без предоалаты 1000грн товар не отсылают
Відповідь представника «3T»
Олег, дякуємо за Ваш відгук. Дійсно, відправлення великогабаритних товарів здійснюється за умови передоплати у розмірі 1000 грн. Ця сума віднімається від суми післяплати. Вся інформація про умови доставки та оплати зазначена у відповідному розділі на нашому сайті. Малогабаритні товари відправляються без передоплати. Сподіваємось на розуміння.
Sergiy Perevertnyuk рекомендує цей магазин
9 вересня 2025 р.

Купив: Кавомолка електрична Bosch TSM6A014R, Замовлення №33441

Магазин працює також у вихідні дні. Звязались миттєво, відправили товар одразу ж. Ніяких затримок, чек на місці. Рекомендую.
Відповідь представника «3T»
Сергій, дякуємо, що поділились враженнями від співпраці з нами! Щиро радіємо Вашому відгуку та з нетерпінням чекаємо нових замовлень:)
pubg elita рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oral-B Pro2 2000 Sensi UltraThin D501.513.2, Замовлення №32440

Замовляв кілька місяців тому, щітка повністю виправдала очікування. Користуюсь регулярно, усе працює чудово. Якість на висоті, хоча ціна була нижча ніж у схожих магазинів. Рекомендую!
Відповідь представника «3T»
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою та сервісом. Нехай щітка служить довго!:)
Ольга рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Вентилятор підлоговий Sea Breeze SB-035B, Замовлення №32138

Швидка доставка, гарно запаковано, низька ціна, всім задоволені. Рекомендую
Відповідь представника «3T»
Ольга, дуже дякуємо за приємний відгук! Радіємо, що Ви задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову!:)
Vasyl Zahoruiko рекомендує цей магазин
20 травня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23K3614AW, Замовлення №32041

Відповідь представника «3T»
Василь, дякуємо за Ваш відгук!:)