Купив: Мультимедійний проектор Magcubic HY320 mini, Замовлення №87465

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Tanix W2 2/16GB, Замовлення №87682-41138

Купив: смарт приставка, Замовлення №540-3

Купив: Мультимедійний смарт проектор Magcubic HY350 1080P 2/32 Гб 580 ANSI Android 11, Замовлення №34844

Купив: ТВ Приставка Н96 Мах, Замовлення №29917

Купив: Тюнер HAMA DIT2105SBTX Black, Замовлення №№70489

Купив: Смарт ТВ приставка X98H WIFI6 4/32 Гб Smart TV Box, Замовлення №328604198

Купив: G20S Pro BT , Пульт, Замовлення №20451047079426

Купив: TOX3 4/32 Гб rev. 2, Замовлення №204510