Відгуки про TV4U.com.ua

Юлія Хромець рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Мультимедійний проектор Magcubic HY320 mini, Замовлення №87465

Дякую продавцю за швидке і якісне обслуговування)))
Flayz рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Tanix W2 2/16GB, Замовлення №87682-41138

Саргиз Асрян рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: смарт приставка, Замовлення №540-3

вы супер все чотка товар хороший сотрудники супер и операторы так держать
Alina Cherevatenko рекомендує цей магазин
22 квітня 2025 р.

Купив: Мультимедійний смарт проектор Magcubic HY350 1080P 2/32 Гб 580 ANSI Android 11, Замовлення №34844

Купила проектор в цьому магазині. Задоволена сервісом, дуже швидка комунікація і відправка. Так сталося, що потрібно було гарантійне обслуговування, все пройшло без проблем і дуже швидко, товаром задоволена
Валентин Яковенко рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: ТВ Приставка Н96 Мах, Замовлення №29917

Дуже задоволений магазином. При покупці товару все було дуже швидко. Відправили в день замовлення. Через пів року експлуатації згорів блок живлення через перепад напруги. Хлопці відремонтували безкоштовно в той же день що отримали приставку. Дуже приємно вражений сервісом. Магазин TV4U РЕКОМЕНДУЮ!
viktoriaveneduktova рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Тюнер HAMA DIT2105SBTX Black, Замовлення №№70489

Дуже задоволена товаром і магазином! Тюнер працює чудово! Дякую
ОК-37 рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Смарт ТВ приставка X98H WIFI6 4/32 Гб Smart TV Box, Замовлення №328604198

Дякую команді інтернет-магазину tv4u! Це команда професіоналів! Всі питання вирішуються на найвищому рівні. Дякую!
Karinka рекомендує цей магазин
26 листопада 2024 р.

Купив: G20S Pro BT , Пульт, Замовлення №20451047079426

Здравствуйте! Хочу сказать большое спасибо сотрудникам магазина в поиски выбора и настройки пульта. Очень вежливые и отзывчивые ребята. Удачи Вам!!! Рекомендую!!!
Oleg рекомендує цей магазин
25 листопада 2024 р.

Купив: TOX3 4/32 Гб rev. 2, Замовлення №204510

Купували ТБ приставка TOX3 4/32 Гб rev. 2 + мини-клавиатура TV4U i8 Все чудово, ТОХ есть ТОХ. Окрема подяка магазину за швидкість відправлення. Категорично рекомендую
Нейтрино рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Tanix W2 4/32, Замовлення №30959

Veni,vedi,vici.тобто замовив,отримав,користуюсь! Поки що з цім магазином проблем не виникало.спрдиваюсь(впевнений) що і надалі все буде без проблем!