Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про expertonline.com.ua

Sophia Gryzovska рекомендує цей магазин
21 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A16 8/256Gb Gray (SM-A165FZACEUC), Замовлення №000005266

Замовляла смартфон Samsung A16 у квітні 2025 року. Усім задоволена! Окремо хочу відзначити роботу магазину: замовлення оформили без проблем, менеджери ввічливі, зв'язалися швидко для підтвердження. Доставка прийшла вчасно, товар упакований надійно, все цілісне. Рекомендую магазин expertonline.com.ua — приємно мати справу з відповідальним продавцем. Дякую за якісний сервіс!
Діма Ребенсдорф рекомендує цей магазин
18 червня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №2225536

Доставили за 1 день, підібрали в магазині аксесуари, дуже приємний персонал. Щиро рекомендую !
18 червня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «expertonline.com.ua» відповів на коментар Діма Ребенсдорф
23 квітня 2026 р. Відповісти
Nika рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Hoco Q27A Jewel 10000mAh 33W Black, Замовлення №002050445

Купувала , цей павербанк на сайті Експерт , товар прийшов протягом 2 днів в фізичний магазин , дуже великий плюс , що можна оплатити при отримані та перевірити роботу пристрою .
Відповідь представника «expertonline.com.ua»
Дякуємо Вам за відгук! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! Замовляйте ще!
aliniam9898 рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2), Замовлення №000004729

Дуже задоволена покупкою та швидкою доставкою!
Sun_di рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 14C 8/256GB Midnight Black, Замовлення №26384

Купляли в даному магазині, доволі швидка доставка, телефон брали для батька
Annavol рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A25 5G 8/256GB Blue-Black (SM-A256BZKH), Замовлення №0000000

Дуже задоволена сервісом обслуговування. На всі свої запитання отримала чіткі відповіді і все зрозуміло, видно що майстри у своїй справі. Від мене сто відсоткова рекомендація даного магазину.
Відповідь представника «expertonline.com.ua»
lyoshko не рекомендує цей магазин
13 червня 2024 р.

Купив: Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro Black (BHR8017GL), Замовлення №000004099

Відповідь представника «expertonline.com.ua»
Добрий день. При оформленні замовлення є вибір доставки (самовивіз з магазинів Експерт чи Нова Пошта), вами було вибрано доставку Новою Поштою. Відповідно вам і відправили товар Новою Поштою. Нам прикро, що ви були не вірно проінформовані щодо умов доставки. Ми кожного дня стараємось покращувати наш сервіс, і хочемо, щоб у вас залишилось приємне враження після покупки у нас. В якості вибачень, подаруємо вам доставку Новою Поштою на наступну покупку. Дякуємо за звернення, гарного дня :)
Николай не рекомендує цей магазин
25 квітня 2024 р.

Хотів купити: QLED телевізор Hisense 55U6KQ

Відповідь представника «expertonline.com.ua»
Микола, добрий день. Акція була в обмеженій пропозиції, і на жаль менеджер вам першого разу надав не оновлену інформацію. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Дякуємо вам за відгук. Ми враховуємо всі наші помилки, та розвиваємось, щоб не виникали подібні ситуації. Гарного дня, з повагою магазин Експерт :)
Александр Иванчихин не рекомендує цей магазин
20 вересня 2023 р.

Хотів купити: Автомобільний компресор (електричний) 70mai Air Compressor Midrive TP01

На hotline зазнечено безкоштовна доставка по Київу. Залишив заявку, передзовнив менеджер, в розмові з'ясувалося що за доставку потрібно платити. Відмовився від замовлення.
Відповідь представника «expertonline.com.ua»
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Ви оформили кур'єрську доставку Новою Поштою, наш менеджер вам зателефонував та уточнив, що даний вид доставки є платним за тарифами перевізника (ці деталі в нас вказані на hotline, прикріпляємо скрін нижче). Вам запропонували безкоштовний самовивіз з наших магазинів в місті Київ. Після цього ви скасували замовлення. Нам прикро, що сталася така ситуація. З повагою компанія Експерт :)
Anastasia Shimanska рекомендує цей магазин
29 серпня 2023 р.

Купив: Дитячий смарт-годинник Gelius Pro GP-PK001 Kid Blue, Замовлення №202308

Купувала дитині годинник, із заявленими функціями справляється відмінно. Класна можливість заощадити на доставці товару, якщо магазин є у Вашому місті. Магазин рекомендую.
Відповідь представника «expertonline.com.ua»
Дякуємо Вам за відгук. З повагою компанія Експерт :)