Купив: Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro Black (BHR8017GL), Замовлення №000004099
Хотів купити: Автомобільний компресор (електричний) Xiaomi 70mai Air Compressor Midrive TP01
Купив: Дитячий розумний годинник Gelius Pro GP-PK001 Kid Blue, Замовлення №202308
Купив: Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Capsule 4 GP-TWS-004i White (12 мес), Захисне скло SKLO 3D (full glue) для Apple iPhone 11 / XR (6.1, Панель Original Silicone Case для Apple iPhone 11 Sky Blue, Замовлення №148579
Купив: Навушники TWS Gelius Pro Capsule 4 GP-TWS-004i White (89892), Замовлення №144096
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 13 256GB Starlight (MLQ73)
Купив: Електросамокат Proove X-City Pro Black/Red, Замовлення №134434
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 10A 3/64GB Chrome Silver, Замовлення №000133215
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - S/M (MNHD3/MNHK3), Замовлення №132127