Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Система-А

Anastacia рекомендує цей магазин
29 червня 2026 р.

Купив: Кліматичний комплекс Cooper&Hunter CH-PHF45402EV, Замовлення №QJUI03970

Дуже задоволена покупкою! Замовила кліматичний комплекс Cooper&Hunter CH-PHF45402EV, менеджер одразу передзвонив, а вже за дві години його безкоштовно доставили прямо до будинку. Це неймовірно швидкий сервіс! Дуже приємно, коли і товар, і обслуговування на такому високому рівні. Однозначно рекомендую!
Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо,Анастасія,за такий приємний відгук. Ми дуже раді ,що Вам сподобався наш сервіс. Будемо раді бути в нагоді в Ваших наступних придбаннях! Бережіть себе і рідних!
Александр Яковец рекомендує цей магазин
26 червня 2026 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Cooper&Hunter CH-M08P5G, Замовлення №1

Приємне спілкування та оперативне отримання замовленого товару
Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо Вам,Олександр ! Нам дуже приємно,що спілкування зі співробітниками нашого інтернет-магазину залишило у Вас приємні враження. Сподіваємось ще не раз стати Вам у нагоді) Бережіть себе і своїх рідних!
MasterLi рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: Кліматичний комплекс ARDESTO ACO-B7, Замовлення №0661335959

Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо за відгук ! Будемо раді,якщо Ви і надалі будете звертатися за приємними покупками до нас)))
Чудове обслуговування! Компетентність, вічливість. Отримати класне обслуговуання і купити товар по доступним цінам з сервісом - це тут, Рекомендую!
17 червня 2025 р. Відповісти
Оксана Шкритюк рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Купив: Осушувач повітря mycond-roomer-hepa-25, Замовлення №0508001261

Обслуговування супер, рекомендую по ціновій політиці
Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо за Ваш відгук, Оксана! Нам приємно, що Ви задоволені обслуговуванням в нашому інтернет-магазині.
Алена рекомендує цей магазин
4 січня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ocean RZB80M ET+DT, Замовлення №380675056046

Хочу поділитися своїм чудовим досвідом покупок в цьому магазині! Замовлення оформляється швидко, а доставка завжди вчасно. Особливо хочу відзначити роботу менеджера Аліни, яка продемонструвала високу професійність та ввічливість. Всі питання були вирішені дуже швидко, а консультації — чіткими та зрозумілими. Це дійсно приємно, коли в процесі покупки відчуваєш підтримку та турботу. Рекомендую цей магазин усім, хто шукає якісні товари та відмінне обслуговування!
Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що у Вас залишились приємні враження від процесу покупки і спілкування в нашому інтернет-магазині. Сподіваємось, що і в подальшому Вас не розчаруємо, якщо Ви до нас звернетесь.
Представник магазину «Система-А»
Дякуємо Вам,Альона,за таку приємну оцінку роботи нашого інтернет-магазина і його співробітників! Будемо раді бачити Вас і надалі серед наших постійних покупців.
7 січня 2025 р. Відповісти
Vetal89 рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: Осушувач повітря MYCOND Roomer Hepa 25, Замовлення №0961578756

Замовляв осушувач MYCOND Roomer Hepa 25. Перед покупкою розмовляв з менеджером, отримав професійну консультацію і зробив правильний вибір. Дякую, Аліно, що порекомендували взяти саме цей осушувач! Осушувачем повністю задоволений!!
Відповідь представника «Система-А»
Дякуємо, Віталій, за такий приємний відгук і високу оцінку нашої роботи. Сподіваємось, що і надалі не розчаруємо Вас.
Виталий Лагода рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea D50-15EW1(D), Замовлення №433718718779

Представник магазину «Система-А»
Дякуємо Вам,Віталій,за відгук. Будемо раді побачити Вас серед наших постійних покупців в 2025 році.
3 січня 2025 р. Відповісти
Євген Гриф рекомендує цей магазин
13 серпня 2024 р.

Купив: Обігрівач Cooper&Hunter Lounge CH-F2000CTE, Замовлення № 20450978256384

Спілкування було вічливим та конструктивним. Коробка пристрою прийшла трошки пошкодженою, але сам пристрій без ушкоджень та пройшов первинну перевірку.
Представник магазину «Система-А»
Дякуємо,Євгене,за гарну оцінку нашої роботи . Нам дуже приємний Ваш відгук. Ще раз дякуємо!
14 серпня 2024 р. Відповісти
Marta Kravchenko рекомендує цей магазин
18 квітня 2024 р.

Купив: Кулер для води HotFrost V400BS, Замовлення №1504/01

Задоволена роботою магазину. Менеджер відповіла на всі мої запитання, а їх було багато=) Все чітко і зрозуміло. Дякую!
Відповідь представника «Система-А»
Вітаємо, Марта! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що покупка в інтернет-магазині Система-а залишила у Вас гарні враження. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців і робити все, щоб не розчарувати надалі.
Ihor Budii рекомендує цей магазин
7 вересня 2023 р.

Купив: Зарядна станція 2E 2000W (2E-BS006), Замовлення №04.09.2023

Швидко, оперативно, надали можливість протестувати у них в офісі (зарядка, робота під навантаженням 1800 Вт)
Відповідь представника «Система-А»
Доброго Вам дня, Ігоре! Нам дуже приємно, що купівля товару в нашому інтернет-магазині залишила у Вас гарні враження. Будемо раді, якщо Ви ще будете звертатися до нас. Ще раз дякуємо за відгук.