Відгуки про GeekAbyte

Максим Кривонос не рекомендує цей магазин
23 травня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo IdeaPad Slim 5 16AKP10 (83HY0036RM)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Ціна на ноутбук виросла на кілька тисяч, поки я телефонував в магазин, а вони не відповідали. сказали, що немає в наявності, буде приблизно, через тиждень. На питання «так а чому на сайті вказано, що є в наявності?», отримав дуже змістовну відповідь: «є в наявності, але зараз нема!» ???
Представник магазину «GeekAbyte»
Добрий день . По перше не перекручуйте слова .Вам сказали що товар в дорозі . І буже через тиждень .Якщо ви не можете чекати . Купить в іншому місті .
23 травня 2026 р. Відповісти
Відповідь і манера спілкування продавця говорить сама за себе. Як і що тут можна було «перекрутити»?)))) Жалкую, що не побачив раніше відгуки про ваш магазин.
23 травня 2026 р. Відповісти
Vladimir рекомендує цей магазин
7 травня 2026 р.

Купив: Lenovo Legion Pro 5 16IRX10 (83NN000TPB), Замовлення №0605026

Приопридбав у цьому магазині Lenovo Legion Pro 5 16IRX10. Ноут ще не юзал, тому скажу лише за зовнішній вигляд та емоції). Виглядає у рази крутіше, ніж на будь-якому фото, відео. Тепер про головне. Подяка продавцю-консультанту Владиславу. Саме його пофесійні рекомендації допомогли у виборі апарату). Система купівля-доставка також на висоті. Втім, дякую всім!)
Olena Pasternak рекомендує цей магазин
21 квітня 2026 р.

Купив: HP OMEN 16-am0093nw (D2YW4EA) Black, Замовлення №3869

Обирала ноутбук для себе орієнтуючись на продуктивність ноута і те, щоб він не став за пару років "технічно застарілий" (щоб про оновлення техніки не турбуватись найближчі 4-5 років)ю Тому проконсультувавшись з Владиславом обрала HP OMEN 16-am0093nw (D2YW4EA) Black. Покупку і доставку оформили дуже швидко - усе зайняло 1 день! Ноутбуком задоволена на всі 100% Щиро вдячна Владу за консультацію, супровід від першого дзвінка до отримання ноутбука і відмінний сервіс
Олена Матвеєнко рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р.

Купив: Aser Nitro V 16AI ANV16-42-R0BK NH.QYXET.00A, Замовлення №3902

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дякую менеджеру Владиславу Костянтиновичу допоміг підібрати модель ноутбука.Дуже ввічливий, уважний та терпеливий. Ноутбук сподобався. Відправили на слідуючий день після замовлення. Буду рекомендувати ваш магазин! Ще раз ДЯКУЮ!
Кирило Шевченко не рекомендує цей магазин
26 січня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук ASUS TUF Gaming A16 FA608PP (FA608PP8940-0EAEXHB8X10)

SASHA XOXOL рекомендує цей магазин
24 січня 2026 р.

Купив: Ноутбук GIGABYTE GAMING A16 CVH (CVHI3EE894SH), Замовлення №22012026

Хотів купити ноутбук але виявилось що це застаріла модель 2023 року.поспілкувався з продавцем та мені запропонували модель кінця 2025 року за туж ціну та ще з кращими показниками.
Tinto рекомендує цей магазин
31 грудня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX10 Eclipse Black (83NN000VPB), Замовлення №1812025

Дуже класний магазин! Купував ноут для роботи. 18 грудня замовив, а 19 грудня уже отримав. Окремо дуже вдячний Владу за консультацію. Максимально детально пояснив. У всіх моментах отримав вичерпну відповідь. Задоволений сервісом!
Елена Парипса рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX10 Eclipse Black (83NN000VPB), Замовлення №Рахунок №2212025 від 22

Чудовий магазин і продавець. Порадив класний ноутбук за хорошою ціною. Все розказав про товар. Все чудово працює. Швидко оформили, встановили віндовс і доставили. Оплатила при отриманні на розрахунковий рахунок. Рекомендуватиму друзям точно)
Людмила Сандульська рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX10 Luna Grey (83NN000UPB), Замовлення №2611025

Замовила два однакових ноутбука, все прийшло вчасно і дівчатам дуже сподобались. Продавець порекомендував кращий вибір і завжди був на зв'язку.
Volodymyr Ovadenko рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 7 16IAX10H (83F50010US), Замовлення №271125

Збирався купити іншу модель ноутбуку, Влад переконав мене, що за таку ціну є більш цікавий варіант. Відправили на наступний день після оплати, в цей же день і отримав Новою поштою. Співробітництвом задоволений. Дякую!
На жаль, виявилась проблема з вбудованим мікрофоном: записує 'білий' шум замість голосу.
11 грудня 2025 р. Відповісти