Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Еротична весільна сукня JSY Sexy Lingerie Невинная Милана S/M, Замовлення №184364
Купив: Satisfayer pro 2 generation 3 connect app , Замовлення №184629
Купив: Вібратор подвійний Satisfyer Endless Fun (Partner Multifun 3) Black (SO3108), Замовлення №184585
Купив: Вакуумний вібратор клітора Satisfyer Sunray Berry (SO6113), Замовлення №184514
Купив: стимулятор Satisfyer Lolli-Plug 2 Green, Замовлення №#184052
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Ерекційне кільце Satisfyer Swordsman Green (SO6729), Замовлення №184139
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Вакуумный клиторальный стимулятор Satisfyer Love Triangle Black, Замовлення №183484
Купив: Вібратор клітора Satisfyer Pro Traveler (SO1831) (4049369015900), Замовлення №183371
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару
Купив: Захоплюючі Презервативи EGZO ? 1 , Презерватив.Sagami Xtreme Superthin 1 шт ? 1, Презервативи FREESTYLES ULTRA LIGHT 12 штук ? 1 , Замовлення №183151
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Wine Red (SO7772), Замовлення №886868