Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №0304-258
Купив: Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S18FTXF2-NG, Замовлення №2503-257
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №2802-257
Купив: ITALTHERM CITY CLASS 25 F, Замовлення №2101-252
Купив: Очищувач повітря Daikin MCK70ZH, Замовлення №2412-247
Купив: GREE FHBQ-D15-M, Замовлення №1712-247
Купив: Зарядна станція BLUETTI AC200P, Замовлення №2912-124
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (WHITE) GEN VI CH-S12FTXAL2-WP, Замовлення №24215
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S18FTXLA2-NG, Замовлення №24-1511-4
Купив: Монокристалічна сонячна панель Jinko Solar JKM585N-72HL4-V N-Type, Замовлення №1441
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек