Купив: Смартфон Apple iPhone 16 256GB Pink (MYEG3), Замовлення №5369
Купив: Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Natural Titan. Case w. Tan Alpine Loop - Large (MX4H3), Замовлення №#6025
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium (MYNL3), Замовлення №#6011
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №5985
Купив: Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eSIM Desert Titanium (MYW53), Замовлення №6001
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №4669
Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 8/256GB Graphite Gray (VHU4587EU, VHU5355EU), Замовлення №25
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium (MYNL3), Замовлення №5333
Купив: IPhone 16 Pro Max, Замовлення №5308
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3), Замовлення №00000001143