Відгуки про iFrukt.com

Сергій9205 рекомендує цей магазин
26 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 256GB Pink (MYEG3), Замовлення №5369

Купую не одноразово в цьому магазині техніку Apple. Все чітко, жодних питань. Найбільших плюс це найменша ціна в місті, техніка та ж як і у всіх. Однозначно рекомендую.
Олеся Бондаренко рекомендує цей магазин
1 травня 2025 р.

Купив: Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Natural Titan. Case w. Tan Alpine Loop - Large (MX4H3), Замовлення №#6025

Не вперше робила замовлення в цьому магазині, все пройшло відмінно. Доставка в магазин на наступний день після підтвердження замовлення. З дати оормлення замовлення до отримання товару лише 2 дні. Дівчатка в магазині дуже приємні, відповіли на всі запитання та надали пояснення з приводу гарантії. Бонусом до покупки були шоколадка та ароматизатор, що дуже приємно.
WinMD рекомендує цей магазин
30 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium (MYNL3), Замовлення №#6011

Іван Очередько рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №5985

Супер сервис супер магазин, рекомендую
Youtuber Man рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eSIM Desert Titanium (MYW53), Замовлення №6001

Хочу висловити подяку цій мережі. Сталася форс-мажорна обставина, яка не залежала від компанії, але iFrukt допомогли її вирішити та запропонували лояльні умови. Щиро дякую їм за це! Усім рекомендую цю мережу.
gufanat рекомендує цей магазин
29 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №4669

Купив телефон три місяці тому, все пройшло ідеально. Прийшов чудово запакований та з подарунком у вигляді шоколадного квадратика, що приємно. Рекомендую
Відповідь представника «iFrukt.com»
Дякуємо за зворотній зв'язок)
Яна Кольчугіна рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 8/256GB Graphite Gray (VHU4587EU, VHU5355EU), Замовлення №25

Рекомендую до співпраці
Відповідь представника «iFrukt.com»
Яна, дякуємо за Ваш відгук)
Serhii Volchenkov рекомендує цей магазин
23 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium (MYNL3), Замовлення №5333

Щиро дякуємо за відгук!
cbpnnjjghf рекомендує цей магазин
21 лютого 2025 р.

Купив: IPhone 16 Pro Max, Замовлення №5308

Купил в этом магазине iPhone 16 Pro Max, девушка сразу поклеила мне защитное стекло. Очень вежливый персонал, ответили на все вопросы, помогли с выбором. Магазином да и товаром доволен на все 100%. Рекомендую магазин для покупок. Сам тоже буду заказывать здесь однозначно. Приятно порадовала цена. Молодцы ребята так держать!
Щиро вдячні за відгук!
shibkoartem539 рекомендує цей магазин
15 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3), Замовлення №00000001143

Найкраща ціна,гарний сервіс і приємне обслуговування) Магазин рекомендую
Відповідь представника «iFrukt.com»
Дуже приємно! Вдячні Вам за відгук!