Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Electros

Volodymyr Zherdiev рекомендує цей магазин
1 серпня 2026 р.

Купив: Тонометр Omron EVOLV (HEM-7600T-E), Замовлення №26802

Хороший магазин із великим асортиментом
Maksym рекомендує цей магазин
1 серпня 2026 р.

Купив: Електропростирадло Beurer UB 68 XXL, Замовлення №26751

Все супер, швидка доставка!
Слобожанець рекомендує цей магазин
31 липня 2026 р.

Купив: Електронно-сітчастий інгалятор Beurer IH 57, Замовлення №16082

Плюсую магазину за старанність. Навіть не пригадаю чи ще коли таке було, щоб товар замовити о восьмій вечора, а вже через час він їхав поштою до нас. Покупку ще поки тестуємо, але таке швидке обслуговування запамятаємо надовго!
YS не рекомендує цей магазин
30 липня 2026 р.

Хотів купити: косметичне дзеркало Beurer Дзеркало косметичне з підсвічуванням BS 99

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Лист підтвердження отримав. Товар не відправили, нічого взагалі не повідомили. Через 5 днів сам передзвонив їм. Відповіли, що товару нема. Чому нічого не сказали? -Ну от сказав. Вибачитися навіть в голову не прийшло. Обходьте цей магазин стороною.
Таня Чехранова рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Слуховий апарат Power Tone , Слуховий апарат PowerTone f 138, Замовлення №37532

Рекомендую продавця! Оперативно прийняли замовлення, відправили та отримали. Оплата по реквізитам, все чітко. Приємний менеджер та професійний. РЕКОМЕНДУЮ!
Deimos рекомендує цей магазин
25 січня 2026 р.

Купив: Beurer TS 26, Замовлення №23123

Дякую магазину що відправив електро простирадло день в день. В обід замовив, ввечері відправили і на слід день електро простирадло було в мене і ми спали на ньому і це нас врятувало, без перебільшення. В ніч на 25 січня 2026 в Києві воно нас рятувало вночі, коли в кімнаті було 8 градусів, спати було все ще нормально.
Олександр рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Електропокривало Noveen EB 650 (Голландія) 180x130, Замовлення №22425

Шукав електрпростирадло N'oveen EB 650. Знайшов в інтернет-магазині ElectroS, по прийнятній ціні. Замовив, зателефонував менеджер, оформили оплату. В той же день відправили, на наступний отримав. Дякую працівникам інтернет-магазину
Marina Vinokur рекомендує цей магазин
9 червня 2025 р.

Купив: Тонометр Omron RS4 (на зап\'ястя), Замовлення №9355

Зробила замовлення. Швидко зателефонували, все з'ясували та погодили замовлення. Швидко відправили. Тонометр Omron RS4 (на зап'ястя) сподобався. Зручний та точний. Щиро дякую! Магазин рекомендую!
Відповідь представника «Electros»
Дякуємо щиро за добрі слова. Нехай покупка служить довго, але нехай і приводів користуватися нею буде небагато))
Olena Tsentsura рекомендує цей магазин
19 травня 2025 р.

Купив: програвач вінілових дисків Crosley Voyager Sage (CR8017A-SA), Замовлення №20631

poturayas рекомендує цей магазин
12 травня 2025 р.

Купив: Крісло геймерське Huzaro Combat 7.0 black (Італія-Польша), Замовлення №13763

Майже рік пройшов із часу замовлення. Отже, доставка була із Польщі, але магазин спрацював: 1. дуже культурно, 2. всю додаткову інфу я отримав по телефону і без жодних там "та гляньте на сайті" або ще якогось маркеру відсутності ентузіазму. 3. З Польщі, але ВЧАСНО, як і домовлялися. Стілець працює, приїхав без косяків. Комплект є, упаковка не пошкоджена, чек на місці, ціна конкурентна. Хороша робота, успіхів Вам, ви в списку пріоритетних продавців)