Купив: Електронний алкотестер Oromed X12 PRO, Замовлення №6016#1687244721
Хотів купити: Комп\'ютерна гарнітура Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS SE Black (CA-9011180)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Хотів купити: Електронно-сітчастий інгалятор (меш-інгалятор) ArhiMED MESH Pro
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Iionelo авто крісло, Lionelo Noa Plus, Замовлення №???

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ1 Chalk White (16672166), Замовлення №20450651458173

Купив: Електробритва жіноча Braun Silk-epil Lady Shaver 5360 (LS5360), Замовлення №CA-009695

Купив: Фонарик, Замовлення №1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Купив: Зовнішній акумулятор (Power Bank) BASEUS, Замовлення №15911
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Beurer MG 151
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Beurer KS 54