Відгуки про Недорого!

Ілля рекомендує цей магазин
27 червня 2023 р.

Купив: Електронний алкотестер Oromed X12 PRO, Замовлення №6016#1687244721

Оперативна комунікація, доставка у бажаний термін.
iency не рекомендує цей магазин
23 червня 2023 р.

Хотів купити: Комп\'ютерна гарнітура Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS SE Black (CA-9011180)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Зробив замовлення 5 днiв тому (Замовлення 6006) по цiнi ~7300грн, з того часу 0 зв'язку вiд магазину та замовлення навiть не вiдправлене. Самостiйно замовив дзвiнок, передзвонюють та проаналiзувавши кажуть "Ну шось тут вiдмова стоїть...*пауза* Зараз цi навушники коштують ~9300грн вiдправимо за недiлю". Це якийсь новий тренд? Нi, дякую. Не рекомендую магазин.
Відповідь представника «Недорого!»
Шановний клієнте, Дякуємо за ваш відгук щодо замовлення на нашому магазині. Вибачте за будь-які незручності, з якими ви стикнулися. Ми завжди стараємося надати нашим клієнтам високоякісне обслуговування, і ця ситуація є винятком. Ваше замовлення було зареєстроване, але ми не змогли зв'язатися з вами, щоб уточнити деякі деталі та підтвердити замовлення. Ми шукали зручний спосіб контакту, але не змогли знайти достатньо швидкий спосіб для зв'язку. Вибачте за це. Через невдалий зв'язок, ми прийняли рішення відмовити в обробці вашого замовлення. Це не є нашим звичним підходом, і ми розуміємо ваше розчарування. Ваші коментарі щодо нової пропозиції вартості також відзначені, і ми візьмемо їх до уваги, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Ще раз приносимо вибачення за будь-які незручності, які ви зазнали, і сподіваємося на ваше розуміння. З повагою, Магазин nedorogo.in.ua
Навiть не намагайтесь, в замовлення було вказано робочiй телефон, та якщо я не помиляюсь, iмейл. Подiбнi вiдговорки - це низько. Ще раз пiдкреслюю низьке кволiтi вашого сервiсу.
28 червня 2023 р. Відповісти
Представник магазину «Недорого!»
дякую за вашу оцінку!
17 жовтня 2023 р. Відповісти
artem vashchenko не рекомендує цей магазин
14 лютого 2023 р.

Хотів купити: Електронно-сітчастий інгалятор (меш-інгалятор) ArhiMED MESH Pro

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Хотлайн показывает всего одного продавца данного ингалятора, и это интернет-магазин "Недорого". Их сайт показывал (и сейчас показывает), что товар имеется в наличии по цене 1255 грн. Доступна отправка Новой почтой. Я вчера сделал заказ в этом магазине, номер заказа №3333. Сегодня менеджер Наталия сообщила мне в Вайбер, что товара нет в наличии, но они могут привезти его под заказ по новой более высокой цене 1470 грн, при этом требуют предоплату 500 грн! Не советую данный магазин!
Відповідь представника «Недорого!»
Шановний клієнте! Вибачте за незручності, пов'язані з Вашим замовленням. На жаль, ми не могли виконати його через нестачу товару на складі. Крім того, ціни на товари можуть змінюватися в залежності від попиту та цін на закупівлю. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити наших клієнтів якісними та доступними продуктами, і надіємося на ваше розуміння. З повагою, Команда Nedorogo.in.ua
Юлия Коновалова рекомендує цей магазин
7 лютого 2023 р.

Купив: Iionelo авто крісло, Lionelo Noa Plus, Замовлення №???

Дуже задоволена покупками у вашому магазині!!! Обслуговування на найвищому рівні, , ) Буду рекомендувати своїм знайомим. Бажаю вам багато вдячних клієнтів і задоволення від роботи.Удачі!!!
Відповідь представника «Недорого!»
Дякуємо Вам за теплий та позитивний відгук про наш магазин. Ми дуже раді, що Ви задоволені нашими продуктами та обслуговуванням, і вдячні за Вашу підтримку та довіру. Наша компанія завжди намагається надавати найкращі продукти та послуги нашим клієнтам, тому ми дуже цінуємо Ваші високі оцінки нашої роботи. Ми також дуже вдячні за рекомендації нашого магазину своїм знайомим, це дуже важливо для нас. Ми прагнемо надалі забезпечувати якісні продукти та високий рівень обслуговування нашим клієнтам, і ми віримо, що наші зусилля в цьому напрямку будуть підтримані Вами та нашими іншими вдячними клієнтами. Ще раз дякуємо за Ваш відгук та за те, що Ви з нами. Ми бажаємо Вам всього найкращого та чекаємо на Вас у нашому магазині знову! З повагою, Команда Недорого!
Леонід «LeMonidZze» Овачук рекомендує цей магазин
19 січня 2023 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ1 Chalk White (16672166), Замовлення №20450651458173

З власного досвіду можу порекомендувати цей магазин, перші сконтактували після замовлення, обговорили деталі замовлення, і відправили вчасно, все чітко та швидко! Ціни в магазині теж приємніші а ніж в решти, однозначна вподобайка!
Відповідь представника «Недорого!»
Шановний клієнте, Дякуємо Вам за відгук і позитивну оцінку нашого магазину. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам тільки якісні товари за приємними цінами та швидку доставку. Раді, що Ви задоволені нашою роботою та обраними товарами. Ми завжди відкриті до пропозицій та конструктивної критики, тож якщо у Вас виникнуть будь-які пропозиції або зауваження, будь ласка, повідомте нам про це. Ще раз дякуємо за Ваш відгук та за покупки в нашому магазині. Будь ласка, звертайтеся до нас щоразу, коли знадобляться якісні товари за доступними цінами. З повагою, Команда магазину Nedorogo.in.ua
Stella рекомендує цей магазин
5 січня 2023 р.

Купив: Електробритва жіноча Braun Silk-epil Lady Shaver 5360 (LS5360), Замовлення №CA-009695

Доброго дня, хочу залишити відгук по цьому товару та магазину. 1. Щодо товару нарікань на якість, зовнішній вигляд та якість товару немає. Працює так як заявлено. 2. Щодо магазину та команди яка працює в ньому: відправка нп швидка, оформлення та комунікація з консультами як в переписці так і по телефону якісна та приємна, видно одразу що команда магазину працює на совість та ім'я свого магазину і задоволеність покупців. Щиро рекомендую цей магазин за якісну роботу та приємні ціни.)
Відповідь представника «Недорого!»
Доброго дня! Дякуємо за такий високий рівень задоволення від покупки та нашої роботи. Ми завжди раді допомогти та надати найкращий сервіс для наших клієнтів. Із задоволенням будемо очікувати вас знову в нашому магазині. Дякуємо за відгук!
Виктория Березанская рекомендує цей магазин
29 грудня 2022 р.

Купив: Фонарик, Замовлення №1

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Замовляла фонарик для батьків, багатофункціональний, дуже сподобався. Вирішила і собі такий замовити, тільки прикро було те, що ціна вже на багато вищою була(( але заздалегідь повідомили. Загалом магазином задоволена, вирішили всі негаразди, які трапилися з моїм замовленням.
Відповідь представника «Недорого!»
Дякуємо, що обрали наш магазин для покупок. Раді, що фонарик Вам сподобався та відповідав очікуванням. Ми завжди прагнемо надавати якісну та швидку обслуговування, і ми будемо працювати над удосконаленням цих аспектів. Ще раз дякуємо за замовлення та сподіваємося на подальшу співпрацю з Вами. З повагою, команда магазину Nedorogo.in.ua.
Наталія К. рекомендує цей магазин
1 грудня 2022 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (Power Bank) BASEUS, Замовлення №15911

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Дуже ввічливий, уважний і компетентний менеджер Андрій зателефонував для уточнення деталей замовлення. Надав інформацію по характеристиках товару і допоміг остаточно визначитися із покупкою. Після уточнення деталей по доставці і оплаті - замовлення дуже оперативно було відправлене. Товар відповідає опису. Покупкою задоволена. Магазин рекомендую.
Відповідь представника «Недорого!»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і приємні слова про нашого менеджера Андрія. Ми завжди намагаємося надавати якісний сервіс та оперативно відправляти замовлення. Раді, що ви задоволені якістю товару та обраним магазином. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову!
Сергій G рекомендує цей магазин
1 вересня 2022 р.

Купив: Beurer MG 151

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Товар доставили швидко. Все працює як треба.
Відповідь представника «Недорого!»
Дякуємо з ваш відгук! Нехай прослужить довго!
Anatoliy Havryliuk рекомендує цей магазин
1 вересня 2022 р.

Купив: Beurer KS 54

Відповідь представника «Недорого!»
Дякуємо з ваш відгук! Нехай прослужить довго!