Відгуки про PROclimate

Amigos_hola рекомендує цей магазин
5 липня 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) GEN VI CH-S12FTXAL2-GD, Замовлення №2212432

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Коли магазин робить доставку товару без передоплати з ним точно можна мати справи! Бо взяли за моду: " дайте аванс, переплату,резерв товару/останній в наявності " й інша чепуха. Я таке дуже люблю! Привезли - отримайте гроші= бізнес.
vadim_photography рекомендує цей магазин
21 червня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ALPHA NG (INVERTER) CH-S09FTXE-NG, Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Зовнішній блок кондиціонера Cooper&Hunter Nordic Multi Light R32 CHML-U14RK2-NG, Замовлення №1

Купив кондиціонери. Відправили швид ко, прийшло без пошкоджень, вже встановили -працює пєсня!Написав менеджеру що не проштампували гарантію, надіслали заповнені документи ще й смаколик поклали,дякую за таке відношення.Раджу данний магазин!!!!
Mister_to рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Купив: Сн Арктик 24, Замовлення №3105

Вже не вперше купуюв цьому магазині. Завжди найкраща ціна та зручні умови доставки
Алексей Вакулин рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter ARCTIC CH-S18FTXLA2-NG (WI-FI), Замовлення №1

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Дуже приємно було працювати з магазином та менеджером , ввічливі та приємні. Товар був в наявності, відправили швидко. Кондиціонер прибув без пошкоджень, встановили , працює справно. Дякую!
Viacheslav228 рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Кондиционер Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER CH-S09FTXLA2-NG (WI-FI) , Замовлення №027626339

Товар прийшов без пошкоджень, в повній комплектації. Приємне спілкування з менеджером магазину, швидко зв'язалися. Одним словом рекомендую цей магазин.
Лариса Хрущ рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter ARCTIC CH-S18FTXLA2-NG (WI-FI), Замовлення №EZ09kJwkmWg

Дуже приємно було працювати з магазином. Оформили покупку швидко, ввічливо. Встановили кондиціонер оперативно! Плануючи покупку не думала, що все буде вже сьогодні. Дякую!
Виталий Катюха рекомендує цей магазин
18 серпня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL CH-S09FTXAL2-WP, Замовлення №27355

Дуже чемне обслуговування, все на висоті, ркюекомендую.
Віталій, привіт. Скажи, твоя думка щодо цієї моделі кондішина? тихий чи ні? холодить нормально? були нарікання у тебе на його роботу? дякую Одним словом - чи стоє брати цього китайця ?
24 березня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «PROclimate» відповів на коментар Babbitt Kovach
Доброго дня! Ми не Віталій, та хочемо додати декілька слів. Кондиціонер якісний та надійний - інвертор, працює на -25С, Wi-Fi модуль в комплекті, енергоефективність А+++, технологія ультрафіолетового очищення повітря останнього покоління,стильний дизайн. Охолоджує тихо та швидко.Має екстра низький рівень шуму - всього 18 дБ. Так,це Китай. Але заводський, що має гарантію 2 роки та чудовий сервіс. Більшість інших кондиціонерів середнього класу Gree, Idea,Midea,Samsung там виробляють. Лише преміум сигмент такі як: Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Mitsubishi Electric виготовляє Турція, Таїланд, Малайзія. Тож звертайтесь! Підберемо,зробимо знижку та встановимо техніку.
25 березня 2025 р. Відповісти
Андрій_11 рекомендує цей магазин
29 червня 2024 р.

Купив: Осушувач повітря MYCOND Giant Smart 50, Замовлення №28062024

Нещодавно придбав осушувач повітря. Сподобалось управління по вай фай і те що можна ставити стаціонарно зі зливом конденсату через трубку не бігаючи постійно. Ще з не менш приємного це безкоштовна доставка від магазину,але погано що немає оплати частинами
Василь Лисогор рекомендує цей магазин
28 червня 2024 р.

Купив: Купер хантер, Замовлення №11111111

Магазин супер. Відписують і відправляють швидко. Ціна доступна. Рекомендую
Тетяна.Марченко рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-12FRH3, Замовлення №111

Приємно коли від покупки залишаються гарні враження. Кондиціонер вже вмикаємо, працює швиденько і тихо, його нам дівчинка тут порадила коштує небагато. Раджу звертатись до цього магагину, вони подарували знижку