Відгуки про GIGAMAG

Vadym Horval рекомендує цей магазин
22 травня 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (WHITE) GEN VI CH-S24FTXAL2-WP, Замовлення №2420410642

Дякую менеджеру магазина, нажаль, не спитав як звати - професійні рекомендації на озвучені параметри, чіткий підбір моделей, розяснення плюсів/мінусів/ Дякую, що допомогли підібрати оптимальну модель. Отримав, встановив, всім задоволений. Дякую!
Viacheslav Kozachuk рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-09FRH3, Замовлення №1

Denis Viktorovich рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: OLMO EDGE Deluxe OSH-24FRH3 інвертор, Замовлення №11300

Купив кондиціонер ОЛМО все супер якість швидкість рекомендую магазин Пішли на зустріч з приводу оплати частинами Тому купуйте у них
Юлія Дудник рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital CH-S12FTXF2, Кондиціонер Cooper&Hunter Vital CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №11379

Товар був в наявності, ціна на сайті актуальна. Допомогли оформити замовлення. Швидко доставили у термін, що домовилися. Замовила в суботу, в понеділок привезли, попередньо передзвонили, доставка безкоштовна, як і обіцяли . Товар перевірили, чек видали. Магазин рекомендую.
RainmakerUA не рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Хотів купити: Спліт-система Samsung Wind Free GEO WiFi AR60F12C1BWNUA

Тут і на сайті магазина товар позначений "В наявності ", але насправді немає навіть поставок ще.
Відповідь представника «GIGAMAG»
Вітаю , шановний! Товар що ви надіслали це нова модель 2025 року, яку ми очікуємо в травні. Ми знайшли для вас модель попередньої ітерації (2024 рік), з тими самими технічними характеристиками, кольору , дизайну , але запропонувати вам її не вдалося , бо ви дуже швидко видалили всю переписку, і контактів для зв’язку з вами немає. Якщо ця модель вам буде цікава , то зв?яжіться з нами і ми про все домовимось.
rnwf7kvxbm рекомендує цей магазин
16 лютого 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) GEN VI CH-S12FTXAL2-GD, Замовлення №11347

Доброго дня! Купив у даному магазині кондиціонер. Менеджер доброзичливий, ввідчивий і компетентний. Товар відправили в обговорений термін. Прийшов в повній коплектаціі. Все супер. Рекомендую до співпраці з даним магазином!
Viktor2803 рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: GWH24YE-S6DBA2A, Замовлення №11320

Все соответствует описанию.
2 лютого 2025 р. Відповісти
Юрек Чуйкин рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Кондеціонер, Замовлення №11341

Купив кондиціонер.Менеджер ввічливий і компетентний .Товар прийшов меньше ніж за добу.Все ок.Рекомендую.
Oleh не рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Хотів купити: Осушувач повітря MYCOND Tibo Smart 12

На сайті товар вказаний як наявний, однак після замовлення виявляється, що він відсутній. Крім того, ціна може змінюватися після оформлення замовлення.
Відповідь представника «GIGAMAG»
Добрий день! Прошу надати інформацію по замовленню, щоб ми могли розібратись в ситуаціі. Надайте номер замовлення і дату коли звертались до нашого магазину. Дякую.
Добрий день! Ціна 7 764 грн x1 №11338 09.01.2025 Разом: 7 764 грн https://gigamag.com.ua/index.php?route=product/product&path=1192_1015&product_id=28290
14 січня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «GIGAMAG»
Добрий вечір! Розібралися в вашій ситуації. Приносимо вибачення що так склалось. Так, товар дійсно на ранок виявився відсутнім на складі у постачальника, таке іноді буває. Замість нього менеджер запропонувала для Вас кращий варіант з наявних в Украіні, того ж виробника і бренду, який економніший, сучасніший та тихіший. А завдяки запропонованій гарній знижці ціна не дуже відрізнялась, але Ви відмовились і на не люб’язній ноті пішли від нас. Нам прикро коли таке трапляється, тому що ми завжди допомагаємо нашим клиієнтам обрати найкращий для них варіант. Ви, якщо що, повертайтесь, і ми обовʼязково підберемо Вам інший осушувач, якщо ще не знайшли!
14 січня 2025 р. Відповісти
Lischinskij Vladimir рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S12FTXLA2-NG (WI-FI) , Замовлення №8434

Все супер. Товар прийшов відповідно до комплектації, без пошкоджень. Дякую консультанту компанії за надану інформацію щодо товару та швидку відправку. Безперечний лайк за професійну роботу. З пов.Володимир.