Відгуки про GIGAMAG

MIG_75 рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: https://gigamag.com.ua/index.php?route=product/product&path=1192_1000&product_id=28847, Замовлення №11922

дуже сподобався магазин - вирішили всі питання: від кваліфікованого підбору кондиціонеру (запропонували широкий вибір моделей та пояснили +/- кожної з них) до монтажу "під ключ". Сам кондиціонер – сподобався: як візуально, так і по роботі (тихий, швидко починає холодити / нагрівати приміщення).
Юрій Мирний рекомендує цей магазин
14 березня 2026 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2 20KW 48V 2 MPPT Wi-Fi 220/380V Трифазний, Замовлення №№04

Купляв інвертор Deye. Після оплати на другій день товар був доставлений. Всі документи і гарантійка надані. Чудовий професійний консультант, все якісно та швидко без затримки. Найкраща ціна. Дуже задоволений. Рекомендую.
Михайло Янков рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W інвертор, Замовлення №11882

Отримав товар, сподобався магазин та обслуговування також, рекомендую
Lizard King рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Dyness DL5.0C, Замовлення №3071717677

Чудовий консультант в цьому магазині,дуже дякую. Все працює, товар відмінний.
Відповідь представника «GIGAMAG»
Вітаю ! Дуже вдячні за Ваш відгук. Чи не могли би ви написати своє ФІО , щоб ідентифікувати вас як клієнта та щоб підтвердили відгук. Заздалегідь вдячна.
Tetiana Savushkina рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішній блок Cooper&Hunter CHML-U18RK2-NG інвертор, Замовлення №1478436

oplock рекомендує цей магазин
20 липня 2025 р.

Купив: Спліт-система Mitsubishi Heavy SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W, Замовлення №17/07/2025

Maksym Tverdokhlib рекомендує цей магазин
21 червня 2025 р.

Купив: Gree AMBER GWH24YE-S6DBA2A інвертор WIFI, Замовлення №11448

Дуже задоволений співпрацею. Менеджер допоміг підібрати товар і це ледь не єдиний магазин, де вдалося придбати товар у розстрочку на вигідних для мене умовах. Також порадувала гнучкість в організації доставки.
Vadym Horval рекомендує цей магазин
22 травня 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (WHITE) GEN VI CH-S24FTXAL2-WP, Замовлення №2420410642

Дякую менеджеру магазина, нажаль, не спитав як звати - професійні рекомендації на озвучені параметри, чіткий підбір моделей, розяснення плюсів/мінусів/ Дякую, що допомогли підібрати оптимальну модель. Отримав, встановив, всім задоволений. Дякую!
Viacheslav Kozachuk рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-09FRH3, Замовлення №1

Denis Viktorovich рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: OLMO EDGE Deluxe OSH-24FRH3 інвертор, Замовлення №11300

Купив кондиціонер ОЛМО все супер якість швидкість рекомендую магазин Пішли на зустріч з приводу оплати частинами Тому купуйте у них