Купив: https://gigamag.com.ua/index.php?route=product/product&path=1192_1000&product_id=28847, Замовлення №11922

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2 20KW 48V 2 MPPT Wi-Fi 220/380V Трифазний, Замовлення №№04
Купив: Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W інвертор, Замовлення №11882

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Dyness DL5.0C, Замовлення №3071717677

Купив: Зовнішній блок Cooper&Hunter CHML-U18RK2-NG інвертор, Замовлення №1478436
Купив: Спліт-система Mitsubishi Heavy SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W, Замовлення №17/07/2025
Купив: Gree AMBER GWH24YE-S6DBA2A інвертор WIFI, Замовлення №11448
Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (WHITE) GEN VI CH-S24FTXAL2-WP, Замовлення №2420410642
Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-09FRH3, Замовлення №1

Купив: OLMO EDGE Deluxe OSH-24FRH3 інвертор, Замовлення №11300