Хотів купити: AV-ресивер Denon AVR-X580BT Black

Купив: KZ Audio Symphony Black, Замовлення №200052829

Купив: Навушники без мікрофону FiiO FT1 Black Walnut, Замовлення №200051344

Купив: Навушники з мікрофоном AUDEZE Maxwell 2 for PlayStation Black (208-MW-1125-01), Замовлення №200050972

Купив: Карта пам'яті Kioxia microSDHC Card 32GB Exceria G2 Class 10 UHS U1 (LMEX2L032GG2), Замовлення №200050713

Купив: Навушники FiiO Snowsky Anytime Black, Замовлення №200049121

Купив: Мережевий аудіопрогравач WiiM Pro Plus Black, Портативна колонка JBL Charge 6 Black (JBLCHARGE6BL), Замовлення №1234567890

Купив: Навушники без мікрофону Sennheiser HD 560 S (509144), Замовлення №200044964

Купив: Навушники TWS Anker SoundCore AeroClip White (A3388G21), Замовлення №200043954

Купив: Bowers & Wilkins PX8 S2 Warm Stone, Замовлення №200043197