Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Портатив (Portativ.ua)

Acid_blondie не рекомендує цей магазин
22 липня 2026 р.

Хотів купити: AV-ресивер Denon AVR-X580BT Black

Хотів проконсультуватися щодо підбору акустики до ресивера. Подзвонив на гарячу лінію. Здивувало, що магазин, який продає техніку преміумкласу вартістю понад 260 000 грн, не зміг допомогти з базовою моделлю. Мені буквально відповіли, що в них немає фахівця, здатного проконсультувати щодо цього пристрою
Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що після звернення у Вас склалося таке враження. Наскільки нам відомо, Ваші питання стосувались специфічних особливостей роботи конкретного пристрою. На жаль, наші консультанти не мали практичного досвіду саме з цим питанням, тому чесно повідомили, що не можуть надати достовірну відповідь. Ми вважаємо, що в таких ситуаціях краще відверто сказати про відсутність перевіреної інформації, ніж припускатися неточностей або вводити клієнта в оману. Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Він допомагає нам визначати теми, у яких варто ще більше поглиблювати експертизу наших консультантів.
Yuri150 рекомендує цей магазин
2 червня 2026 р.

Купив: KZ Audio Symphony Black, Замовлення №200052829

Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Раді, що сподобались навушники та залишились задоволені покупкою в нашому магазині. Дякуємо. З повагою, Портатив!
Ігор рекомендує цей магазин
3 травня 2026 р.

Купив: Навушники без мікрофону FiiO FT1 Black Walnut, Замовлення №200051344

Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Дякуємо за відгук! Приємно чути, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Вибачте за технічний недолік навушників, але ми завжди готові допомогти вам підібрати навушники, що радуватимуть вас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів!
Представник магазину «Портатив (Portativ.ua)»
Дякуємо за відгук!
3 травня 2026 р. Відповісти
fake42 рекомендує цей магазин
19 квітня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном AUDEZE Maxwell 2 for PlayStation Black (208-MW-1125-01), Замовлення №200050972

Купив навушники. Не підійшли. Зміг спокійно повернути. PS Хоча гроші ще не прийшли)
Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Сподіваємось, що зможете підібрати підходящі з нашого асортименту.
No No рекомендує цей магазин
29 березня 2026 р.

Купив: Карта пам'яті Kioxia microSDHC Card 32GB Exceria G2 Class 10 UHS U1 (LMEX2L032GG2), Замовлення №200050713

Відправили швидко, гарне обслуговування. картка пам'яті на тестах показала заявлені характеристики, можливо з якоюсь похибкою, подивимось скільки відпрацює
Oleksandr Vlasenko рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Навушники FiiO Snowsky Anytime Black, Замовлення №200049121

поклали навушникі в звичайний конверт без пухирчастої плівки! В результаті новою поштою відпраавлення було дуже пошкоджено, але слава богу навушники прийшли цілими!
Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Плівка теж не завжди спасає, власне тому просимо оглядати посилки при отриманні.
Посилка була до поштомату!
18 лютого 2026 р. Відповісти
Александр Лихач рекомендує цей магазин
26 грудня 2025 р.

Купив: Мережевий аудіопрогравач WiiM Pro Plus Black, Портативна колонка JBL Charge 6 Black (JBLCHARGE6BL), Замовлення №1234567890

Я сегодня утром обратился за помощью в этот магазин. Мне помог консультант Тарас. Заработал мой WIIM PRO PLUS. Появился звук. Спасибо большое Вам за Ваше терпения и знание своего дела.
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Завжди будемо вам раді! З повагою, Портатив!
dumets не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 листопада 2025 р.

Купив: Навушники без мікрофону Sennheiser HD 560 S (509144), Замовлення №200044964

Відповідь представника «Портатив (Portativ.ua)»
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та розуміння! Перепрошуємо за початкову плутанину на складі - нам дуже прикро, що така ситуація мала місце. Раді, що заміна пройшла швидко та ви отримали нові навушники у належному стані. Будемо раді бути корисними вам і надалі!
Подзвонили мені на наступний день, вибачились, сказали переплутали коробки на складі. Без питань попросили відправити навуники назад. Спілкування пройшло дуже швидко, а ось повернення з мого боку розтягнулось на тиждень, бо я на роботі. Отримали мою посилку у той же день, як вона прийшла, незважаючи на те, що це була субота. Навушники на заміну відправили у понеділок, на цей раз нові, з пломбою на коробці та на пакетику, в якому був шнур в середині. Шкода, що припустились такої помилки, але виправились.
4 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Портатив (Portativ.ua)»
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та розуміння!
5 грудня 2025 р. Відповісти
mas рекомендує цей магазин
1 листопада 2025 р.

Купив: Навушники TWS Anker SoundCore AeroClip White (A3388G21), Замовлення №200043954

Як і всі ніколи не писав позитивні відгуки, але настав час: 1000% можу рекомендувати даний магазин, так як тільки в цьому магазині товар був в наявності й завдяки оперативності співробітників за декілька годин товар вже був доставлений. Для порівняння Всі інші магазини вказують наявність, але отримання через 2-4 дні. Ще раз дякую персоналу за оперативність та професіоналізм.
Artem Tonkyi рекомендує цей магазин
21 жовтня 2025 р.