Відгуки про Onekit

Vova Nes не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
14 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Marsriva MP3S Black, Замовлення №3926

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Замовив товар 10.11.25 Обіцяють відправити завтра, післязавтра, але сьогодні вже 14 і не відправили. Навіть не знаю, чи отримаю я свій товар взагалі(... Буду постити апдейти по ситуації.
Уже все ок, товар отримав, користуюсь.
17 жовтня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Onekit»
Дякуємо вам за відгук. Сподіваємось ви будете задоволені вашою покупкою. З повагою, команда Onekit.com.ua
18 жовтня 2025 р. Відповісти
Dmitry не рекомендує цей магазин
9 вересня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) / модем TP-Link Archer MR600, Замовлення №158/25

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

14 серпня замовив роутер. вчасно не відправили. був вимушений купити в іншому магазині. серед причин, казали що багато клієнтів та постачальник не відвантажив. від посилки відмовився, гроші чекаю більше двох тижнів. Роутер коштував більше 5000. Трохи почекаю, потім заява .
Dmitry - рекомендує цей магазин
5 вересня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer A64, Замовлення №3413

Купив тут роутер Archer A64 модель працює відмінно, менеджер приємна до спілкуваня людина. Ціна приємно порадувала. Поки все чудово
Сліпий Пью не рекомендує цей магазин
25 липня 2025 р.

Все гуд, швидко
andrii.arsienov рекомендує цей магазин
16 червня 2024 р.

Купив: HP Envy x360 13-bf0006ua Natural Silver (825D3EA), Замовлення №2179

Все було виконано швидко і на вищому рівні, дякую! Також мені оперативно допомогли вирішити проблему з поштою, в якій я сам винен. Рекомендую!
Mi3 не рекомендує цей магазин
22 травня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція Marsriva MP20 Black

Кажуть що немає і пропонують дорожчі. При цьому наявність на сайті так і виправили за цілий день.
luckync рекомендує цей магазин
3 лютого 2024 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 Tidal Teal (83BU0064RA), Замовлення №1868

Багато магазинів не могли мені продати цей ноут, в усіх були якісь проблеми з відгрузкою зі складу, просили передоплати і теде, а в результаті тільки затягували час. В цьому магазині від замовлення до отримання пройшло 2.5 години, ще й мишку в подарунок отримав.
Oks Rad не рекомендує цей магазин
4 січня 2024 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo ThinkBook 16 G6 IRL Arctic Gray (21KH008MRA)

Під час замовлення ввечері товар був в наявності. Зранку менеджер по телефону сказав, що товар відкладено іншому покупцю і він повідомить про можливість купити через годину. Дзвінка так і не дочекався...
Lennos Music рекомендує цей магазин
4 січня 2024 р.

Купив: Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G14 GA402NV (GA402NV-N2019, 90NR0E62-M001W0), Замовлення №90NR0E62-M001W0