Купив: Блок живлення GameMax GX-850 PRO BK, Замовлення №1442
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: 950VA ИБП APC Back-UPS BX950MI (тип Line-Interactive;950ВА /520 Вт;4 розетки Schuko c батарейным пит, Замовлення №534
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: STRIX-RTX2060-O6G-EVO-GAMING
Купив: PATRIOT 16 GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz Viper 4 Blackout (PVB416G360C7K)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Пам'ять для ноутбуків SK hynix 8 GB SO-DIMM DDR4 2666 MHz (HMA81GS6JJR8N-VK)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Matrix 12V 100Ah (NP100-12)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Комплект (клавіатура + миша) Bloody B1500
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Відеокарта Zotac GeForce GTX 1060 AMP! Edition (ZT-P10600B-10M)
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення
Купив: MINING-RX470-4G
Купив: Материнська плата MSI Z270-A Pro, Замовлення №8666
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару