Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-8K-SG01LP1-EU WiFi, Замовлення №1918
Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Deye SE-G5.1 Pro-B, Гібридний сонячний інвертор (hybrid) LuxPower GEN-LB-EU 6K, Замовлення №1905
Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) LuxPower SNA6000 WIDE PV (SNA6000 WPV), Замовлення №1901
Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора HinaESS PowerGem Plus 14.3kWh, Замовлення №1900
Купив: Інвертор Deye SUN-12K-SG02LP1-EU-AM3, Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-12K-SG02LP1-EU-AM3, Замовлення №1775
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Victron Ekrano GX, Замовлення №1236
Хотів купити: Монокристалічна сонячна панель JA Solar JAM72S30-555/GR Mono
Купив: 2E VM-3K24 3000VA, 24V Pnom -3,0kW , Замовлення №123456
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Хотів купити: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR5-54HTH-440M HPBC Hi-MO6
Хотів купити: Deye 51.2В, 80А, 5.32 кВт/г (RW-M5.3) разом з Deye SUN-5K-SG03LP1-EU WiFi
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару