Відгуки про Toplaptop

Miros_111 рекомендує цей магазин
21 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP OMEN 17-db1000nl (BX9E7EA), Замовлення №14567

Вітаю! Рідко пишу відгуки, але ця покупка залишила приємні емоції. Не довго вибирав, де придбати, так як ціна і наявність радують. Крута консультація - дійсно клієнторієнтований менеджер. Рекомендую!!!
Александр Почкун рекомендує цей магазин
21 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP OMEN MAX 16-ah0010np (B87PWEA), Замовлення №11322

Valentyn Hovdiak рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP OMEN 17-db1006nr (BK1T7UA), Замовлення №1244

Придбали ноутбук у даному магазині, дуже сподобалось те, що можна забрати ноутбук у той же день як замовили, що власне і зробили. Також дуже приємні ціни та клієнторінтований менеджер. Магазин рекомендую.
Photo Box рекомендує цей магазин
1 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук Dell Inspiron 16 Plus 7640 (Inspiron-7640-7517), Замовлення №1354

Вдруге купляю у цьому магазині. Придбав ноутбук Dell Inspiron 16 Plus 7640 — все пройшло швидко та зручно. Замовив і вже того ж дня забрав на місці. Ціни приємні, менеджер уважний і дійсно допомагає підібрати найкращий варіант. Магазин справив позитивне враження, рекомендую!
Дякую
Miha_Kiev рекомендує цей магазин
30 червня 2025 р.

Купив: Dell Latitude 5450 i5 1345U/16GB DDR5/256GB Win. 11, Замовлення №12338

Шикарна ціна, відправили швидко.
Дуже дякуємо за відгук.
Руслан Подкурганный рекомендує цей магазин
6 червня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF0031CK), Замовлення №13245

Чудовий магазин, доступні ціни, все пройшло швидко та якісно. Придбав класний ігровий ноутбук Lenovo Legion
Дякуємо.
DAmir POzitiva рекомендує цей магазин
2 червня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 (21M5001WRI), Замовлення №11711

Магазин чудовий. Проконсультували технічно грамотно. Покупкою задоволений.
Дуже Вам дякуємо.
cnzdywchmg рекомендує цей магазин
24 травня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition FA617NT (FA617NT-A16.R77700), Замовлення № 11739

Купив ноутбук. Чудова ціна і оперативно відправили замовлення. Раджу до співпраці. Чудовоий магазин.
Дуже Вам дякуємо)
ІгорЗ рекомендує цей магазин
12 квітня 2025 р.

Купив: Dell XPS 16 9640 4K” Multi-touch OLED RTX 4070/Ultra9 185H/RAM 64GB/SSD 4TB, Замовлення №i74-9c1

Купив в магазині "toplaptop" ноутбук Dell XPS 16 9640 на заміну своєму XPS 15. Ноутбук новий, всі характеристики сходяться с заявленими на сайті, зробили якісну гравіровку безкоштовно, все швидко, все сподобалось. Тут адекватні ціни на техніку, в магазині ябко на багато дорожче.
Відповідь представника «Toplaptop»
Дякуємо за такий приємний відгук)
mrnorines рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion 9 16IRX9 (83G0CTO1WW), Замовлення №11927

Усе чудово, замовляв ноутбук, прийшов вже на наступний день. Величезний плюс за гравіювання українських літер
Відповідь представника «Toplaptop»
Ви Вам щиро дякуємо за такий відгук.