Відгуки про Xstore.Ua

Дмитрий Третьяк рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB, Замовлення №0000-006313

Отличный магазин! Заказ-отправка-получение заняло сутки! Все соответствует, РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН!!!
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Шановний Дмитре, дякуємо за ваш відгук та оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю обслуговування, швидкістю відправки та відповідністю товару. Нам дуже приємно, що змогли виправдати ваші очікування та отримати вашу рекомендацію. Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
В M рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black (SM-S928BZKH), Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black (SM-S928BZKH), Замовлення №3535

Відповідь представника «Xstore.Ua»
Дякуємо за ваш детальний відгук і високу оцінку нашої роботи! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою та обслуговуванням. Особливо раді, що ви відзначили професіоналізм нашого менеджера Романа. Ми завжди прагнемо забезпечувати максимальний комфорт і підтримку для кожного клієнта, і ваш позитивний досвід є для нас важливим підтвердженням правильного підходу. Сподіваємося, що новий смартфон буде вам чудово служити, а ми завжди будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
Андрій Сіренко рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC), Замовлення №3161

Купляв мобільний телефон марки Samsung A55 за дуже приємною ціною. Все сподобалось.
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Дякуємо за ваш позитивний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою смартфона Galaxy A55, а також умовами ціни, оплати та відвантаження. Ми завжди прагнемо забезпечити високий рівень обслуговування та якісну продукцію для наших клієнтів. Сподіваємося бачити вас знову серед наших покупців!
Serhii-mm не рекомендує цей магазин
2 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Портативна акустика JBL Charge 5

Потрачений час просто) Потрібна була колонка на подарунок, зробив замовлення на сайті, при тому сам зв?язався з продавцем, надав номер замовлення. Мені відповіли що наявність потрібно уточнити, вже 4 дні уточнюють, ніяк не уточнять ? Не раджу витрачати час на цей сумнівний сайт також при оформленні замовлення при виборі варіант нова пошта, нема можливості вибору відділення.
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Шановний Сергію, дякуємо вам за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Ми щиро перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися під час здійснення замовлення. Нам дуже шкода, що наша комунікація та робота з наявністю товарів не відповідали вашим очікуванням. Ваші зауваження є для нас важливими, і ми вже працюємо над тим, щоб удосконалити процес уточнення наявності товарів і зробити вибір відділення Нової Пошти зручнішим. Ми завжди прагнемо покращувати наш сервіс, щоб подібні ситуації більше не повторювались. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок та сподіваємося, що в майбутньому ви дасте нам ще одну можливість виправдати вашу довіру.
Oleksii рекомендує цей магазин
15 вересня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Anker SOLIX C1000 (A1761311), Замовлення №3858

Добрий день Зробив замовлення товару у неділю близко 19 00 години і вже через 20 хвилин отримав дзвінок від менеджера, що мене здивувало у хорошому відношенні. Купівля зарядної станції пройшла чудово за що вдячний магазину.
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Шановний Олексію, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Ми раді, що ви залишилися задоволені швидкістю обслуговування та процесом покупки зарядної станції SOLIX C1000. Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував якісний сервіс, і ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
Toshik2812 рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Anker SOLIX C1000 (A1761311), Замовлення №0000-004810

Отличное обслуживание. А самое главное приятная цена на товар.
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали наш магазин для покупки зарядної станції SOLIX C1000. Нам дуже приємно чути, що ви задоволені обслуговуванням. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або потреби, не вагайтеся звертатися – ми завжди раді допомогти!
Наталья Лобинцева рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №№ 3570

Дякую за оперативність, професійність та велику лояльність до клієнтів. Гарний продавець, це той, хто може швидко та якісно проработати всі "претензії" клієнта, залишивши гарне відчуття, що про тебе піклуються. Дякую. Все було чудово! 12 місяців гарантія. Ще хочу протестанти зарядку через автомобіль. Але тільки-но підключили у квартирі. Ще раз дякую співробітникам за ввічливість.
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Дякуємо Вам за позитивний відгук та рекомендацію нашого магазину. Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені покупкою зарядної станції RIVER 2 Pro та нашим сервісом. Ваші слова про оперативність, професійність та лояльність до клієнтів є найкращою винагородою для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та задовольнити потреби наших клієнтів. Щодо тестування зарядки через автомобіль, ми завжди готові надати Вам консультацію та допомогти у разі будь-яких питань. Дякуємо за довіру та співпрацю. Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові замовлення від Вас!
Андрій918 рекомендує цей магазин
8 серпня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Black Late 2023 (MRW13), Замовлення №2513

Отличную технику продают и намного дешевле чем в ...
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію нашого магазину. Ми раді, що Ви задоволені покупкою ноутбука та нашим сервісом. Дякуємо за довіру та співпрацю. Сподіваємося на подальші замовлення від Вас та бажаємо приємного користування новим ноутбуком.
Victor K рекомендує цей магазин
26 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №3580

Анатолий Михальчук рекомендує цей магазин
21 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №0000-003831

Дякую за вашу роботу! В перші хвилини були сумніви і не довіра з моєї сторони до такого бистрого обслуговування і знаходження товару ! Але дякую продавцю Роману заспокоїв переконав і знайшов альтернативу моїм сумнівам . І ось дякую ми купили Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU -3.6,) у вас ! Ще раз дякую!!!!
Відповідь представника «Xstore.Ua»
Шановний Анатолію, дякуємо Вам за відгук та рекомендацію нашого магазину. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою зарядної станції EcoFlow DELTA Pro та нашим обслуговуванням. Ваші слова про нашого продавця Романа дуже цінні для нас. Ми пишаємося тим, що наша команда змогла надати Вам впевненість та знайти відповідні рішення для Ваших потреб. Дякуємо за довіру та співпрацю. Сподіваємося на подальші замовлення від Вас і бажаємо приємного користування новою зарядною станцією.