Відгуки про Xstore.Ua

Анатолій рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 EU-Version (EFDELTAPRO3-EU-CBox), Замовлення №121

гарна ціна гарна якість рекомендую магазин супер
Sameer Pradhan рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р. На модерації

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №3775

якісне обслуговування, дякую консультанту за поради:) хороша ціна і гарантія!
Ed Sidelnikov рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №8059

Купував Apple AirPods Pro 3 у цьому магазині. Замовлення оформили швидко, менеджер зв’язався майже одразу й підтвердив наявність. Товар відправили в той самий день, прийшов добре запакований, без пошкоджень. Дякую!
Ledokain рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №0000-000179

Перший раз роблю покупку в цьому магазині. Телефоном довольний. Все працює. Оригінал. Зі мною бистро звязались, та відправили в той же день. Рекомендую цей магазин
Владислав не рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Хотів купити: Відеокарта ASUS ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING (90YV0LV0-M0NA00), Замовлення №9234

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Галина рекомендує цей магазин
4 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Замовлення №3778

Швидко відправили, добре запакували. Магазин вперше цей знайшов по ціні - сподобалось прийду ще)
Сергій рекомендує цей магазин
4 січня 2026 р.

Купив: Playstation 5 Pro 2TB, Замовлення №9091

Бистра відправка товар новий був дуже задоволений
Бистра відправка товар новий був дуже задоволений
4 січня 2026 р. Відповісти
Varvara Koksharova рекомендує цей магазин
1 січня 2026 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB Wi-Fi Graphite (SM-X110NZAA), Замовлення №8067

Купував планшет Samsung Galaxy Tab A9 у цьому магазині покупкою повністю задоволений. Пристрій новий, у заводській упаковці, працює швидко та без зауважень. Екран чіткий, звук хороший, для повсякденного користування підходить ідеально. Обслуговування приємне: все оформили швидко, відповіли на запитання, видали чек і гарантію. Магазин справляє гарне враження, можна сміливо рекомендувати.
Сергій Гриценко рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A05s SM-A057F 6/128GB Light Green, Замовлення №8013

Купував дружині на подарунок, вона задоволена і колір класний. Дякую що швидко відправили!)
Олексій рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Dudao K12 Pro 20000mAh 22.5W Black, Замовлення №8039

Замовлення оформили швидко, товар був у наявності. Отримав усе в заводській упаковці, нове, без пошкоджень. Пауербанк працює добре, заряджає телефон швидко, зручно що є вбудовані кабелі. Продавець нормальний, все пояснили та видали чек. Покупкою задоволений, можу рекомендувати магазин.