Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 EU-Version (EFDELTAPRO3-EU-CBox), Замовлення №121
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №3775
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №8059
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №0000-000179
Хотів купити: Відеокарта ASUS ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING (90YV0LV0-M0NA00), Замовлення №9234
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Замовлення №3778
Купив: Playstation 5 Pro 2TB, Замовлення №9091

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB Wi-Fi Graphite (SM-X110NZAA), Замовлення №8067
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A05s SM-A057F 6/128GB Light Green, Замовлення №8013

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Dudao K12 Pro 20000mAh 22.5W Black, Замовлення №8039