Відгуки про ebox24.lviv.ua

aver ry рекомендує цей магазин
10 травня 2026 р. На модерації

Купив: Синтезатор Yamaha MX49, Замовлення №59001639151557

Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що знайшли час його залишити! Нам дуже приємно чути, що вас задовольнило все — і ціна, і наявність товару, і умови оплати, і швидкість відправки. Ми намагаємось підтримувати високий рівень сервісу на кожному етапі, тому такі слова для нас дійсно важливі. Сподіваємось, що синтезатор MX49 стане для вас справжнім задоволенням і надихатиме на нові музичні відкриття. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
380683320757 рекомендує цей магазин
1 квітня 2026 р.

Купив: Festool CTLC SYS I-Basic CLEANTEC 576936, Замовлення №Замовлення №370

Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що Ви залишились задоволені як товаром, так і сервісом. Ми стараємось робити все максимально зручно та чесно для кожного клієнта, тому такі слова — це найбільша мотивація для нас рухатись далі й ставати ще кращими. Будемо раді знову бачити Вас серед наших клієнтів Звертайтесь у будь-який час — завжди допоможемо! Гарного Вам дня та тільки вдалих покупок!
Рекомендуємо всім цей інтернет магазин ! Якість обслуговування на вищому рівні ! Товар якісний та гарно запакований. Ще будемо звертатись та рекомендувати !
1 квітня 2026 р. Відповісти
Olga Smoliy рекомендує цей магазин
31 березня 2026 р.

Купив: Bosch Serie 6 Kompaktowa SCE52M75EU, Замовлення №5900148801411

Шукала саме компактну посудомийку але з великою місткістю, у нас таких не було, тільки зовсім маленькі. Тому магазин привіз під замовлення з Польші. Доставили швидко. За цей час довелось скористуватись гарантійними зобов'язаннями. Трохи було незручно що товар для ремонту потрібно відправляти назад в Польшу, але зате безкоштовно поремонтували те, що місцевий майстер не зміг. Хоч і був нюанс з поломкою, але магазин зі своєї сторони виконав гарантійне забезпечення, тому рекомендую їх.
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пані Ольга, щиро дякуємо вам за довіру та такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ми змогли допомогти вам знайти саме ту модель, яку ви шукали, і організувати її доставку з-за кордону. Окрема подяка за ваше розуміння щодо гарантійного обслуговування — дійсно, у випадках із технікою з Європи іноді це потребує трохи більше часу та логістики. Але для нас принципово важливо виконувати свої гарантійні зобов’язання повністю, і ми раді, що змогли вирішити питання та відновити роботу техніки. Дякуємо вам за рекомендацію — це дуже цінно для нас! Завжди раді допомогти вам знову
token@ua.fm рекомендує цей магазин
31 березня 2026 р.

Купив: Acumax RBC44 Rbc 44 #44 Zestaw Akumulatorów Pakiet Baterii Do Ups Apc 16x Am 5-12, Замовлення №59001600253080

Вічливій продавець, гарне обслуговування, добра якість товару, гарна ціна.
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Щиро дякуємо вам за відгук і приємні слова! Раді, що ви залишились задоволені і якістю товару, і обслуговуванням. Для нас важливо, щоб кожен клієнт отримував не лише вигідну ціну, а й комфортний сервіс на всіх етапах покупки. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину! Будемо раді бачити вас знову
Андрей Цыганков рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Посудомийка bosch, Замовлення №405

Дякую, все супер, посудомийка прийшла в обговорені терміни
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пане Андрію, щиро дякуємо вам за відгук і за довіру до нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом, а посудомийна машина прибула у погоджені терміни. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення проходило для клієнта швидко, зрозуміло та комфортно. Дякуємо, що відзначили нашу роботу. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
Євген В рекомендує цей магазин
7 лютого 2026 р.

Купив: Mesh-система TP-Link Deco XE75 Pro 3-pack, Замовлення №Deco Xe75 Pro

Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пане Андрію, щиро дякуємо вам за відгук і за те, що обрали наш магазин! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом, а посудомийна машина прибула саме в обумовлені терміни. Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення проходило швидко, зручно й без зайвих турбот для клієнта. Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Будемо раді знову допомогти вам із майбутніми покупками!
Ivan Honcharenko рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном AUDEZE Maxwell for Xbox (207-MW-1120-01), Замовлення №388

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Єдиний магазин де на момент пошуку були дані навушники. Ціна була трохи вище зазначеної через відсутність товару на польському складі, доїхало в обіцяні терміни, із замовленням все добре, трохи довго відповідає підтримка, але на всі питання відповіли і все вирішили
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пане Іване, щиро дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом покупки! Нам дуже приємно, що саме в нашому магазині ви змогли знайти потрібні навушники, а замовлення прибуло в обіцяні терміни та залишило загалом позитивне враження. Окремо дякуємо за ваші зауваження щодо ціни та швидкості відповіді підтримки. Іноді вартість може змінюватися залежно від наявності товару на складі постачальника, але ми розуміємо, наскільки важливими є прозорі умови та оперативний зворотний зв’язок. Обов’язково врахуємо це в подальшій роботі. Дякуємо за довіру до нашого магазину. Будемо раді знову допомогти вам у майбутньому!
elena197505 рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Товар, Замовлення №Сантехніка

Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Щиро дякуємо вам за відгук і за те, що обрали наш магазин! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, умовами оплати, наявністю товару та швидкістю відвантаження. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення проходило легко, зрозуміло та без зайвих турбот для клієнта. Дякуємо за вашу довіру та позитивну оцінку нашої роботи. Будемо раді знову допомогти вам із наступними покупками!
Oleksandr Shamuk рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Купив: Bosch Serie 6 SMV6ZCX10E, Замовлення №(3)-306012026

Доставили досить швидко, гарно запакували
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пане Олександре, щиро дякуємо вам за відгук і за те, що обрали наш магазин! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки та якістю пакування. Ми справді стараємося, щоб кожне замовлення приїжджало до клієнта вчасно, надійно запакованим і в належному стані. Також дякуємо, що звернули увагу на момент із фіскальним чеком — для нас це важливо, і ми обов’язково врахуємо ваше зауваження в подальшій роботі. Будемо раді знову допомогти вам із майбутніми покупками!
Рома Шалаев рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном AUDEZE Maxwell for PlayStation (208-MW-1120-01), Замовлення №431

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все окей, дякую
Відповідь представника «ebox24.lviv.ua»
Пане Романе, щиро дякуємо вам за відгук і за покупку в нашому магазині! Нам приємно, що загалом ви залишилися задоволені замовленням та відзначили наявність товару, відповідність ціни й умов оплати. Водночас дякуємо, що звернули увагу на момент із відвантаженням — для нас це важливо, і ми обов’язково врахуємо ваше зауваження, щоб надалі працювати ще оперативніше. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!