Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Samsung Jet 60 VS15A6031R4, Замовлення №6673
Купив: Телевізор LG OLED55C4, Замовлення №6266
Купив: Посудомийна машина Beko DIN35320, Замовлення №6260
Купив: Мікрофон вокальний Shure SM7B, Замовлення №6336
Купив: Yamaha ARIUS YDP-105B, Замовлення №3205
Купив: Холодильник Whirlpool W5721Eox, Замовлення №5797
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 6000iE S ATS, Замовлення №6048
Хотів купити: Монитор
Купив: Бігова доріжка Hrs T280, Замовлення №297826234
Купив: Процесор Intel Core i3-12100F (BX8071512100F), Замовлення №315334543
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек