Відгуки про TARKO

Alexei рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: БФП Epson EcoTank L3270 (C11CJ67434), Замовлення №4301

Замовив БФП — усе пройшло чітко, як по нотах. Подзвонили одразу, відповіли на всі питання, відправили швидко. Видно, що люди працюють не абияк, а з совістю. Такі магазини викликають довіру — приємно мати справу з тими, хто тримає рівень. Сервіс на п’ятірку, всім рекомендую!
PetKa рекомендує цей магазин
27 серпня 2025 р.

Купив: БФП Epson EcoTank L3271 (C11CJ67435), Замовлення №127

Не вперше купляю в цьому магазині, в основному - оргтехніку. Весь процес купівлі проходить без проблем через листування у вайбері. Ціни нормальні, якщо вдало сходяться зірки- можна домовитись за знижку чи додатковий бонус. Магазин рекомендую- товар в наявності, відправляють швидко,
Наталя Нат не рекомендує цей магазин
16 липня 2025 р.

Купив: Принтер Canon PIXMA G1430 (5809C009), Замовлення №123

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Василь Снігур рекомендує цей магазин
14 липня 2025 р.

Купив: Контейнер з чорнилом Epson 112 EcoTank, Замовлення №№3836

Den Den рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: Знищувач документів shredMARK 1835M (1,9*14мм) (24336), Замовлення №7063

Купую вже не перший раз, і принтери і БФП і знищувачі. Магазин рекомендую. Ціни низькі менеджер консультує професійно. Одного разу повертав по гарантії принтер, все виправили і проконсулютували як таких ситуацій уникати і робити профілактику, що нам допомогла в майбутньому. (Більше 5 однакових принтерів). В загальному рекомендую!
Анатолій Суховерський рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: БФП Canon i-SENSYS MF3010 (5252B004), Замовлення №104

Оперативна реакція на замовлення. Вийшло мінімум часу для очікування. Все було в наявності (замовляв два різні БФП). Все було в заводській упаковці (не розпаковане). Рекомендую до співпраці.
Леонід Ушарук не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
31 січня 2025 р.

Купив: Блок живлення 1STPLAYER PS-500FK, Замовлення №#3180

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив 27.01.2025 блок живлення і одразу оплатив замовлення. Сьогодні 31.01.2025 не блока живлення не грошей, на телефон не відповідають.
Ivan Nykyrui рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: БФП Canon i-SENSYS mf275dw (5621C001), Замовлення №1046

Трохи б оперативніше відзвонювали по замовленню і ціни б не було :) товар в наявності, все нове (бо деякі магазини пересилають вже розпакований не раз принтер) кур'єр привіз в обумовлені строки все як книжка пише, всі б так працювали
24 січня 2025 р. Відповісти
Назар рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Volt Polska TRAVEL POWERBOX OPTI 600 (5TOBOX0600), Замовлення №9510

При виборі товару мав багато запитань, оскільки вагався. Працівник відповів на всі запитання, поділився власним досвідом і на моє прохання розпакував товар і зробив мені фото. Відправка була дуже швидко. Рекомендую цей магазин
Ольга Санду рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №2592

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купувала 2 зарядки для Айфону, хочу сума замовлення була не достатня для безкоштовної доставки приємний менеджер погодився доставити замовлення безкоштовно. Водій привіз в той самий день замовлення. Ви просто супер. Найкраща ціна і найкращий сервіс