Купив: Принтер Canon PIXMA G1430 (5809C009), Замовлення №123
Купив: Блок живлення 1stPlayer 500W (PS-500FK), Блок живлення 1STPLAYER PS-500FK, Замовлення №#3180
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: БФП Canon i-SENSYS mf275dw (5621C001), Замовлення №1046
Купив: Зарядна станція Volt Polska TRAVEL POWERBOX OPTI 600 (5TOBOX0600), Замовлення №9510
Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №2592
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Volt Polska FM 12V 100Ah (6AKUXAG100), Замовлення №5649
Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S Combo + AMS, Замовлення №без номера
Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite 2gen, Замовлення №РФ24-006567
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Інверторний бензиновий генератор Genergy CRETA-RC (240016090), Замовлення №1879
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Гібридне ДБЖ/інвертор Volt Polska SINUS PRO 800 E 12/230V 500/800W (3SP080012E), Замовлення №1818