Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: БФП Epson EcoTank L3270 (C11CJ67434), Замовлення №4301
Купив: БФП Epson EcoTank L3271 (C11CJ67435), Замовлення №127
Купив: Принтер Canon PIXMA G1430 (5809C009), Замовлення №123
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Контейнер з чорнилом Epson 112 EcoTank, Замовлення №№3836
Купив: Знищувач документів shredMARK 1835M (1,9*14мм) (24336), Замовлення №7063
Купив: БФП Canon i-SENSYS MF3010 (5252B004), Замовлення №104

Купив: Блок живлення 1STPLAYER PS-500FK, Замовлення №#3180
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: БФП Canon i-SENSYS mf275dw (5621C001), Замовлення №1046

Купив: Зарядна станція Volt Polska TRAVEL POWERBOX OPTI 600 (5TOBOX0600), Замовлення №9510
Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №2592
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек