Відгуки про KIBERSHOP

Сергей Киселев рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 12 Clay White (16806121), Замовлення №2703

Виталий Александрович рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct 3 50mm Solar Black with Charcoal Band (010-02935-00/40), Замовлення №2662

Чёткий магазин, хорошее обслуживание, быстрая отправка товара, чек, заполненный гарантийный талон с мокрой печатью. Продукция оригинальная. Всем доволен. Рекомендую магазин !
Сергій Той самий рекомендує цей магазин
20 травня 2025 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black (XOA-0005, QAT-00001, QAT-00002, QAT-00007, QAT-0, Замовлення №2641

Купував геймпад, все супер
Наталя З рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct 3 50mm AMOLED Black with Charcoal Band (010-03020-00), Замовлення №2616

Швидко зв'язались, відправили в той же день.Дуже приємна ціна,та вічливий оператор. Рекомендую цей магазин,та в подальшому буду звертатися
Іван Люх рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black + USB Cable (XOA-0010, 1V8-00001, 1V8-00002), Замовлення №20451144156358

Прийшло за два дні , все ціле , Так покупкою задоволений , нормальна ціна і якість
Сергей Шаповал рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: Logitech g933, Руль Logitech g933, Замовлення №2375

Kami Spirit рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: Ультра-компактний фотоапарат Fujifilm Instax Pal Powder Pink (16812558), Замовлення №2365

Знайшла цей магазин через Hotline. Тут виявилась найнижча ціна на цю Instax камеру. Прямо дуже приємна ціна. Вирішила спробувати замовити тут. І рада, що саме так і зробила. Все було в наявності, ціна саме така приємна як заявлено. Товар відправили дуже швидко. Все прийшло в гарному стані. Дуже задоволена! Буду звертатись до цього магазину ще, за потреби. Рекомендую
Андрей Игорович рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud Alpha Wireless Black (4P5D4AA), Замовлення №2353

Надзвичайно сподобався той факт , що в інших магазинах ціна була майже в 2 рази вища, а тут прям ідеальна , при тому що товар повністю укомплектований та відповідає всім заявленим характеристикам. Швидко відправили , швидко отримав. Все пре-кра-сно
Юрій Бадзян рекомендує цей магазин
25 березня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Forerunner 165 Black/Slate Gray (010-02863-20/A0), Замовлення №2322

Гарна комунікація. Швидка відправка! Рекомендую!
Olexandr Skalskyi рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №2249

Зробив замовлення наушників 03.07 після 18:00, 04.07 товар вже прибув у відділення Нової Пошти, 05.07 забрав, пишу відгук 20.03 - коли вони розрядились повністю. Були вагання в купівлі, оскільки ціна набагато нижча ніж в популярних онлайн-магазинах, але через відгуки вирішив все ж таки купувати. Наушники в повній комплектації (про оригінальність сумнівів немає) + гарантійний талон і товарний чек (з мокрими печатками і підписами). Магазин рекомендую, серсіс ТОП!