Відгуки про HappyApp

Vira Lonska рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Купив: Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №709

Вибрала цей магазин, тому що є можливість безготівкового розрахунку без доплат. Швидко відповіли і в той же день забрала товар. До якості та оригінальності продукції також питань немає. Однозначно рекомендую магазин
Представник магазину «HappyApp»
Ми завжди раді бачити Вас серед наших покупців, нехай користування пристроєм приносить Вам задоволення!
19 червня 2025 р. Відповісти
Вячеслав Шинкаренко рекомендує цей магазин
21 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №694

Реккомендую, моя покупка прошла идеально, на все свои вопросы я получи ответы, а товар получил в том виде, в котором хотел. В следующий раз, куплю тут даже если цена будет выше. Если хотите купить без проблем, пустых обещания и разочарований, реккомендую попробовать этот магазин. Вам понравится, Вы останетесь довольны )
19 червня 2025 р. Відповісти
tswetok123456 рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3), Замовлення №678

Купвала iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3). Зазвичай не пишу відгуки. Але в даному випадку хочу щиро подякувати за швидкий коннект, оригінальний продукт, та індивідуальний підхід і консультацію. Буду ще купувати саме у вас. Дякую
xozjain рекомендує цей магазин
10 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 1TB Gold (MQ2V3), Замовлення №671

Відповідь представника «HappyApp»
Вітаю! Дуже Дякуємо за розгоргутий приємний відвертий відгук! Нехай пристрій приносить Вам приємні враження від користування ще багато років.
Olya Olya рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №597

Игорь Герелис рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3), Замовлення №604

А П рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium (MYWY3), Замовлення №#616

Хочу порадити цей магазин! По-перше: тут заявлена вартість відповідала тому скільки я заплатила, нема додаткових процентів за безнал або оплату карткою, всі інші магазини добавляють 2-5%, що вважаю дикістю. По-друге, продавець вийшов в святковий день щоб віддати замовлення - я вважаю це дуже клієнто-орієнтованим підходом.
Марина Недоруба рекомендує цей магазин

Купив: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 256GB Yellow (MPQA3), Замовлення №568

7921682 рекомендує цей магазин
1 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 256GB White (MYEF3), Замовлення №574

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Марина Брюкман рекомендує цей магазин
19 серпня 2024 р.

Купив: Планшет Apple iPad Pro 11 2022 Wi-Fi 128GB Space Gray (MNXD3), Замовлення №390

Приобрела планшет в данном магазине. По гарантии заменили планшет. Спасибо за помощь в решении возникших проблем. Рекомендую магазин как надёжного поставщика. Большое спасибо продавцу!!!
Відповідь представника «HappyApp»
Вітаємо. Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що Ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.