Відгуки про Digital Dreams

Viktoria_L рекомендує цей магазин
23 березня 2026 р.

Купив: Миючий вертикальний+ручний пилосос (2в1) MOVA K30 Mix (HMV24A), Замовлення №272363

Дуже сподобався магазин, буду звертатись ще Приємні ціни при високій якості товару Відповідають на всі питання та опрацьовують замовлення швидко
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені ціною та швидкістю обслуговування. Нехай K30 Mix служить довго! Чекаємо на вас знову в Digital Dreams!
Sergey Kalinkin рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Купив: Акустичні колонки Edifier QR65 White 2.0 70W Bluetooth Hi-Res, Замовлення №270894

Товар відповідає опису. Доставка здійснена у заявлений термін. Покупкою задоволений.
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за довіру! Раді, що ви задоволені покупкою та нашою роботою. Чекаємо на вас знову в Digital Dreams!
jdqx5j6v5n рекомендує цей магазин
1 березня 2026 р.

Купив: Миючий вертикальний+ручний пилосос (2в1) Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H14 DUAL, Замовлення №1

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовляли пилосос дрімі н14 дуал. Ціна найцікавіша на ринку. Товар супер. Все відповідає опису. Зв?язались зі мною. Одна неприємність терміни переносили двічі. Довелось почекати. +- 1,5 тижні. За цю незручність компенсували безкоштовною доставкою. Приємно. Витягнули ситуацію в плюс. Загалом рекомендую
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за відгук! Раді, що пилосос сподобався. Перепрошуємо за затримку — ми завжди намагаємося компенсувати незручності та залишити позитивне враження. Чекаємо на вас знову в Digital Dreams!
bbohdanek рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Synology DS1821+, Замовлення №271042

Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви оцінили оперативність нашої підтримки. Нехай мережеве сховище працює стабільно, а ми завжди чекатимемо на вас знову!
Arsenii Strebkov рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: 3D-принтер ELEGOO Saturn 4 Ultra, Замовлення №270814

Рекомендую магазин, товар відправили майже одразу
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за ваш відгук! Будемо раді бачити вас знову!
Сергій Огданський рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Купив: Barebone-неттоп ASUS NUC 13 Pro RNUC13ANKI500002I (90AR0031-M00090), Замовлення №112

Дякую. Класний магазин і шикарне ставлення до клієнта. Пішли назустріч та відправили товар раніше заявленого терміну
Відповідь представника «Digital Dreams»
Раді, що все підійшло і ви залишилися задоволені покупкою! Чекаємо на ваші нові замовлення в Digital Dreams.
Анатолий Карапут рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Lenovo Legion Go S 1 ТB Nebula Nocturne (83N6001ECK), Замовлення №#268485

Отличный магазин. Менеджеры быстро выходят на связь. Подсказали с зарядным устройством. Очень доволен отношением к покупателю, видно что ценят клиентов. Касательно устройства - всё новое с пломбами производителя. Официальная оригинальная продукция. Отправка как и было оговорено в пределах 3-5 дней, а упаковано - МОЁ ПОЧТЕНИЕ, качественно и с любовью, много защитной пупырки. Благодарю команду Digital Dreams за профессиональный подход и качество взаимодействия с клиентом.
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за довіру! Ми завжди дбаємо, щоб ви отримували тільки перевірену оригінальну техніку в ідеальному стані. Чекаємо на ваші нові замовлення в Digital Dreams!
wshgr7xfn2 рекомендує цей магазин
21 січня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 2 TB (MZ-V9P2T0BW), Замовлення №59001553476989

Магазин з найдешевшою ціною і малою кількість поганих відгуків(які є не критичними). Замовила, відправили в строк, все робоче, консультант ввічлий і розумний. Бажаю вам процвітання
Відповідь представника «Digital Dreams»
Щиро дякуємо за ваш відгук та теплі побажання! Нехай покупка приносить задоволення! Будемо раді бачити вас знову в Digital Dreams.
Dmitriy рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: миючий пилосос dreame Н14 dual, Замовлення №267978

Купував миючий пилосос dreame Н14 dual. Двічі передзвонювали, уточнювали деталі. Відправили раніше заявленого терміну. Ціна була найконкурентніша на той момент.
Відповідь представника «Digital Dreams»
Дякуємо за відгук та ваш вибір! Раді, що ви залишилися задоволені. Нехай ваш Dreame H14 Dual служить довго та допомагає підтримувати ідеальну чистоту! З повагою, команда Digital Dreams.
Bohdan рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 1 TB (MZ-V9P1T0BW), Замовлення №268081

Відповідь представника «Digital Dreams»
Щиро дякуємо за приємний відгук! Дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені товаром і сервісом. Дякуємо за довіру — будемо раді бачити вас знову!