Відгуки про Militaria.pl

Данило Шаршаткін не рекомендує цей магазин
31 грудня 2025 р.

Купив: одяг, Замовлення №UA25110184209

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

купив одяг, деякі позиції не підійшли. відправив назад. завірили що гроші повертають протягом 14-30 днів. пройшло вже 40 днів. розказують що посилка ще в дорозі. Посилка з України до Польщі їде більше місяця? До США посилка за місяць доїжджає. НЕ РЕКОМЕНДУЮ. гроші так і не повернули
підкажіть - гроші все ж таки повернули, бо в мене теж є повернення - хочу зрозуміти, чекати на гроші чи ні. Дякую
4 лютого 2026 р. Відповісти
гроші не повернуті. буду подавати на них до суду
4 лютого 2026 р. Відповісти
Дякую за відповіь, а можете тримати мене в курсі - бо я так розумію шо мені теж ніхто гроші не поверне. Жаль що я спочатку не перевірила відгуки.
5 лютого 2026 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Анатолій рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Купив: Тактичні рукавиці Mechanix Wear Original - Coyote , Замовлення №25120154368

Vadum Kanschalaba не рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Куртка Columbia Buck Butte II Insulated Hooded - Stone Green/Black L, Замовлення №UA25110974913

Замовляв товар відповідно до розмірної сітки що на сайті, вона не відповідає фактичним замірам. Прийшлося повернути і тут почалась дилема 1 на сайті вказано що кошти повертають протягом 5-макс 14днів, пройшов вже місяць. На зв?язок практично ніхто не виходить, лише на пошту відписали, що кошти повернуть коли товар прибуде на склад у Польщі. А коли він прибуде ? Можливо через рік? Чому цього не вказано на сайті? Зі сторони магазину просто ігнор. Не рекомендую!
Підкажіть - гроші все ж такі повернули? бо в мене такаж сама сітуація - чекати на гроші чи ні?
4 лютого 2026 р. Відповісти
Igor Yevtushenko не рекомендує цей магазин
2 грудня 2025 р.

Купив: Сolumbia Firecamp II - Black, Замовлення №UA25112497016

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Товар приїхав не відповідного розміру, вказаного на сайті. При замовленні товару я орієнтувався на розмірну сітку від сайту, яка виявилася повністю неправильною. Дозвонитися до оператора неможливо, щоб відредагувати заявку на повернення. Сервіс просто жах
Igor Stark не рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: Набір туристичних меблів Coleman Picnic Set 4, Замовлення №25070736194

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Militaria.pl»
Дякуємо за відгук. Посилка не була отримана, і Ви отримали повернення коштів. Ми як магазин не маємо впливу на митну політику та конвертацію валюти на основі поточного курсу гривні.
Никита не рекомендує цей магазин
18 липня 2025 р.

Купив: Aap-01 , Замовлення №25070985251

Відповідь представника «Militaria.pl»
Дякуємо за відгук. Ще раз пояснюємо, що відповідно до повідомлення, надісланого в приватній кореспонденції, оцінка дефекту товару на відстані неможлива, а можлива лише шляхом огляду. Водночас ми пояснили, що не передбачаємо виплату коштів у запропонованій формі, у гривнях, а міжнародні перекази невеликих сум пов'язані з високими комісіями. З повагою.
ivan6755 не рекомендує цей магазин
21 червня 2025 р.

Хотів купити: Компас магнітний рідинний Silva Expedition 4 (35692-8011)

Они заполнили списки своими дешевыми товарами, которых у них нет в наличии и это сильно затрудняет поиск товаров т.к. их дешевые вещи всегла на первом месте.
Відповідь представника «Militaria.pl»
Будь ласка, надайте більше інформації про товари, про які йдеться. Чи вдалося Вам оформити замовлення? Ми готові допомогти у вирішенні проблеми.
orlan.sierra.1gmail.com рекомендує цей магазин
15 червня 2025 р.

Купив: шкарпетки Helikon-Tex Шкарпетки Merino Olive Green/Coyote, Замовлення №25061484171

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купую не в перше в цьому магазині, доставка швидка, товари відповідають опису. Рекомендую
Владимир Батенко рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: куртка тактична Pentagon Rogue Hero - Cinder Grey (K02027-17 M), Замовлення №Не пам?ятаю

Дякую
1 серпня 2025 р. Відповісти
Юрий Балушок не рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Термосклянка Mil-Tec 300 мл - Олива, Замовлення №25021215283

На сайті заявлено, що чашка 300 мл. А по факту набагато менша. Коли я написав на сайт і надав фото. Мені відповіли, то повертайте. Коли я написав відгук на сайт, його не добавили. Я ще раз написав і запитав, чому не добавляють на сайт. Мені відповіли, що розглядають місяць. Хоча на сайті написано, що 7 днів. Про повернення коштів, то це повна жесть. Пишуть 14 робочих днів. А повернули через місяць
Представник магазину «Militaria.pl»
Доброго дня, ми уточнили в приватному листуванні, що місткість чашки відповідає пропозиції. Прикріплені вами фото не є доказом того, що ви отримали не ту чашку, яку замовляли. У той же час, якщо ви не задоволені товаром, ми закликаємо вас повернути товар. З повагою.
23 квітня 2025 р. Відповісти