Відгуки про Militaria.pl

Владимир Батенко рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: куртка тактична Pentagon Rogue Hero - Cinder Grey (K02027-17 M), Замовлення №Не пам?ятаю

Юрий Балушок не рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Термосклянка Mil-Tec 300 мл - Олива, Замовлення №25021215283

На сайті заявлено, що чашка 300 мл. А по факту набагато менша. Коли я написав на сайт і надав фото. Мені відповіли, то повертайте. Коли я написав відгук на сайт, його не добавили. Я ще раз написав і запитав, чому не добавляють на сайт. Мені відповіли, що розглядають місяць. Хоча на сайті написано, що 7 днів. Про повернення коштів, то це повна жесть. Пишуть 14 робочих днів. А повернули через місяць
Представник магазину «Militaria.pl»
Доброго дня, ми уточнили в приватному листуванні, що місткість чашки відповідає пропозиції. Прикріплені вами фото не є доказом того, що ви отримали не ту чашку, яку замовляли. У той же час, якщо ви не задоволені товаром, ми закликаємо вас повернути товар. З повагою.
23 квітня 2025 р. Відповісти
Skarbmonet не рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Військові штани CZ Dungarees , Куртка Military Wear M65 Giant - wz.93 , куртка тактична Brandit Windbreaker - Light Woodland (3001-107-XL), куртка Brandit Куртка Britannia Winter - Black, Замовлення №25022839838

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Чекаю більше місяця повернення грошей з чотирьох замовлень.Повідомлення на пошту ігнорують трубку не беруть.Одну куртку прислали браковану з плямами,чоботи також не тим кольором прислали що в замовленні.Нікому не рекомендую.
Прошло вже два місяці грошей так і немає,по телефону кажуть ще 3-5 днів потім на пошту пишуть що ще повернення не отримали і ще почекати 3-5 тижнів.І так кожен раз,роблять вигляд що нічого не знають і кожен раз треба називати всі номера замовлень і все про що ми говорили.Кажуть що ми нічого не обіцяли,я вже навіть телефонну розмову їх скидав.Зараз написали щоб я більше їм не писав,так буде швидше)(.Сума більше 10000 грн. Не хочете прокоментувати Представник магазину «Militaria.pl»?
29 квітня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Militaria.pl»
Доброго дня, ми хотіли б повідомити вам, що ви отримали 2 відшкодування. Сьогодні ми надішлемо вам ще одне на товар, про який ви пишете. Перепрошуємо за довгий час очікування. З повагою.
30 квітня 2025 р. Відповісти
Олександр рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Багатофункціональний ніж Victorinox Deluxe Tinker - Red, Замовлення №25030751940

Дважди робив замовлення, все ОК, ціни десь в середньму на 20-30% нижче чим в наших маркетах. Доставка з момента замовлення до отримання займає до тижня (мист експресс на відділення нової пошти), є безкоштовна доставка, от суми. Рекомендую цей маркет.
Olli не рекомендує цей магазин
1 березня 2025 р.

Купив: черевики тактичні Lowa Zephyr MK2 GTX MID TF, Ranger Green (4063606358926), Замовлення №25022173276

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Militaria.pl»
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо пояснити, що ми не впливаємо на час очікування перевірки вантажу на митниці. Клієнт отримує інформацію про митні збори. Зазвичай ми доставляємо посилки протягом 3-5 робочих днів.
VLADIMIR LLIEV рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: куртка тактична Brandit M65 Classic Black (3108-2 S), Замовлення №25021140836

Leonid.cv рекомендує цей магазин
21 лютого 2025 р.

Купив: Мультитул Leatherman Surge NEW Black, Замовлення №№ 25013177712

Доступна ціна, швидка доставка.
Андрій Моторний рекомендує цей магазин
15 лютого 2025 р.

Купив: Ідентифікаційний жетон військовослужбовця US Dog Tag, Кофта Pentagon Phaeton DT - Camo Green, Набір Leatherman Bit Kit - 21 шт., Підсумок Brandit Molle Pouch Tactical - тактичний камуфляж, Універсальний підсумок Primal Gear AC-01 Candy Bag - MultiCam, Замовлення №25020554651

Скупляюсь вже не перший раз, зазвичай доставка на протязі тижня йде, ціни значно нижчі ніж десь у нас в магазинах, речі гарної якості та великий вибір
Алексей Полубинский рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Перчатки, Замовлення №832148

Замовляю тут постійно товари, набагато вигідніше ніж в Україні. Тиждень і посилка на Новій Пошті. Дуже зручно!
5 лютого 2025 р. Відповісти
Саша Коваленко не рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Флісова кофта Columbia Klamath Range II Half Zip Black, Замовлення №24120131882

Зробив повернення двох позицій, сказали що кошти повернуть в продовж 3-5 тижнів. Пройшло 5 тижнів, написав в службу підтримки, знову обіцяють 3-5 днів. Не рекомендую магазин
Відповідь представника «Militaria.pl»
Доброго дня, хочемо уточнити, що повернення коштів було здійснено 29.01.2025 р. Якщо у вас виникли питання, будемо раді допомогти.