Відгуки про x-media

SETUM рекомендує цей магазин
13 червня 2026 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR (FX608JMR-RV303), Замовлення №1779970609

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Катерина Дуброва рекомендує цей магазин
11 травня 2026 р.

Купив: Короткофокусний проектор BenQ TK705i (9H.R0C77.57E), Замовлення №1776690968

Усе приїхало добре запакованим і в ідеальному стані. Якість на висоті, сервіс також дуже порадував.
Валентин Корсун рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Мультимедійний проектор BenQ X3100i (9H.JS977.18E), Замовлення №1777183619

Дуже приємний сервіс обслуговування швидке, а продавці уважні та ввічливі. Залишився задоволений покупкою.
Надія Борисенко рекомендує цей магазин
4 травня 2026 р.

Купив: Ноутбук Acer Nitro V 16 ANV16-41 (NH.QRVEP.00L), Замовлення №1777546468

Хороший магазин із якісним обслуговуванням. Продавці ввічливі, уважні та завжди готові допомогти.
Тарас Іщенко рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: Комплект зарядної станції EcoFlow RIVER 3 Max Plus (EFRIVER3MaxPlus-EU-CBOX), Замовлення №1772132133

Все супер!
Ілля Козуб рекомендує цей магазин
28 квітня 2026 р.

Купив: CMOS Sony Alpha A6400 kit (16-50mm) Black (ILCE6400LB.CEC), Замовлення №1772481782

Доставка без затримок, фотоапарат приїхав в заводській упаковці, жодних дефектів не помітив.
Леонід Сухов рекомендує цей магазин
24 квітня 2026 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Qrevo Curv 5A1, Замовлення №1773060830

Сподобалося, що асортимент дуже широкий великий вибір товарів на будь-який смак.
Гудзь Вікторія рекомендує цей магазин
16 квітня 2026 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Saros 10R, Замовлення №1773132372

Тетяна Арабаджі рекомендує цей магазин
15 квітня 2026 р.

Купив: Проєктор BenQ TK710STi, Замовлення №1774015658

Товар був у наявності! Обслуговуваннпя супер! Чек та консультацію отримала! Дякую! Повернуся ще у цей магазин!
Новак рекомендує цей магазин
11 квітня 2026 р.

Купив: x-media МАГАЗИН "17 Відеокарта ASRock Arc B580 Steel Legend OC 12GB GDDR6" Тґ, Замовлення №1775121114

Магазин супер! Рекомендую!