Відгуки про x-media

Алинка Никитина рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р. На модерації

Купив: Ноутбук Huawei MateBook X Pro 2023 Touch i7-1360P/16 ГБ/1 ТБ/Win11P 90 Гц, Замовлення №1

Товар привезли під замовлення від виробника, бо вже ніде не було цього ноутбука, продавцю Ромі велике дякую в консультації та допомозі у вирішенні питань. Відправили в обговоренні терміни.
greatvova рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Купив: LG CineBeam HU710P 4K, Мультимедійний проектор LG CineBeam HU710P 4K, Замовлення №1741007888

Замовляв проєктор. Відправили через два дні, як і обіцяли. Проєктор новий і без дефектів. Після покупки виникли складнощі в роботі з webOS. Консультант з магазину надав всю допомогу, яку міг. Зрештою я сам розібрався.
Di Morozec рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: бездзеркальний фотоапарат Nikon Z5 body (VOA040AE), Замовлення №1741613189

Найкращий інтернет-магазин з електронікою. Цю модель фотоапарата вибрала для сфери стоматології і сьогодні вперше «затестили» Окрема зірочка за швидкість відправки та допомогу при замовленні, і виборі товару зі сторони продавця. Щира вдячність !!!
Anna Velychko рекомендує цей магазин
11 березня 2025 р.

Купив: Мультимедійний проектор Optoma HD146X, Замовлення №1740740632

Швидко знайшли потрібний товар, оформили замовлення без зайвих питань, все супер!
Nathalie рекомендує цей магазин
8 березня 2025 р.

Купив: Телевізор LG 55NANO913PA - 55, Замовлення №1739303005

Чудовий сервіс! Все швидко, якісно та з увагою до деталей. Дякую!
Sergiy Kochubey рекомендує цей магазин
2 березня 2025 р.

Купив: Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612S), Монітор Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612S), Замовлення №1740586147

Заказал пару дней назад данный монитор. Продавец ответил быстро. Оплатил через РР. Отправили буквально на следующий день. В моем комплекте не было HDMI кабеля, только DP, на что продавец сказал, что будет разбираться с Samsung лично (за что ему отдельный + в карму)
Олександр_2019 рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон HTC U23 Pro 5G 12/256GB Coffee Black, Замовлення №8348004

Магазин рекомендую, обробляє замовлення швидко. Доставка згідно домовленості. Опис товару відповідний.
Captain Weeks рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XT PULSE (11323-02), Замовлення №1739385927

Мабуть єдиний магазин який відправив відяху оперативно та без "передзамовлень" і очікувань по 10 днів. Рекомендую у них брати.
Стас Школа рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Acer Nitro 16 AN16-42-R7RL (NH.QPKEP.009), Замовлення №1738838954

1) Буду усім рекомендувати цей інтернет-магазин. Вони найкращі!!! 2) Як багато, які отримують предоплату 1000 грн і кормлять лише обіцянками. 3)Я рекомендую Вашу увагу звертати не на те де на 200-500 грн дешевше, а у кого які відгуки і особливо негативні. 4)Бажаю держати марку, бажаю завжди казати правду, і будьте кращими з найкращіх.
Alexander рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Sony KD-65X85L, Замовлення №1735144662

Великий вибір товарів та привітний персонал! Доставили швидко, все відповідало опису. Рекомендую без вагань!