Відгуки про Сільпо

Юлія_mk не рекомендує цей магазин
15 травня 2025 р.

Купив: Сир Chidetti рікотта, Замовлення №20622034

Сподобалося: наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Сільпо в м.Миколаїв - це найгірший магазин. Постійно при онлайн замовленнях відсутній товар, заявлений на сайті і з того, що є постійно доставляють прострочений товар (точніше, товар (дорогі продукти), строк споживання якого закінчується завтра/післязавтра. Не попереджають. На звернення не реагують. Можна добитись повернення коштів з 25-ї спроби зі скандалами через гарячу лінію. При цьому миколаївська філія не відповідає навіть своєму головному офісу. Абсолютна неповага і обман споживача
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Нам прикро, якщо засмутили вас. Збираємо всі замовлення за декілька годин до передачі кур'єру, безпосередньо з наявних позицій маркету. Бронювання товару відсутнє, тому є можливість, що на час збору товар може бути розкуплено гостями. В такому разі ми завжди готові запропонувати альтернативи й погодити з вами, якщо ви обрали телефонувати вам для уточнень заміни. Також ми провели коригуючу бесіду з комплектувальником, про те що потрібно попереджати чи підходить гостям товар з такими термінами. Сподіваємось, що ви зміните свою думку на краще.
IrynaDz не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 квітня 2025 р.

Купив: Віскі Hankey Bannister Віскі Original Blended Scotch Whisky 40% 1 л (5010509415293), Замовлення №20256402

Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Щиро перепрошуємо за цей випадок Приносимо вибачення і дякуємо, що ви не байдужі та вказали нам цей випадок. По даній ситуації було створене довезення для обміну товару на кошти. Ми обов'язково вживемо необхідних заходів, щоб виправити цю ситуацію та дуже сподіваємось отримати другий шанс. Раді бачити вас у "Сільпо".
Svetlana_2019 не рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Хотів купити: Мелена кава Lavazza Qualita Oro мелена 250 г (8000070019911)

Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за завдані незручності, ми врахуємо вашу думку, адже для нас дуже важливо підтримувати високий рівень обслуговування гостей. Сподіваємось, що надалі ваші враження будуть лише позитивні.
Маша Маша не рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Хотів купити: Кава зернова Ефіопія , Замовлення №19973082

Повністю некомпетентний персонал, починаючи зі сборщика замовлень закінчуючи підтримкою. Прочекала добу на доставку Сільпо, по ітогу не отримали нічого. Телефонувала двічі на гарячу лінію, двічі писала у чат-бот, ніхто не зміг надати відповіді коли привезуть замовлення. «чекайте на дзвінок з магазину, інформацію передали» день закінчився, у додатку замовлення світиться як «доставлене».
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Щир перепрошуємо за цю прикрість? Ми обіцяємо покращити рівень обслуговування та докладемо усіх зусиль, щоб стати кращими для вас. Сподіваємося, що в майбутньому ваша думка зміниться на краще. Дякуємо за ваш відгук.
Я більше жодного разу не замовлю доставку у вас, тому у майбутньому думка не зміниться.
25 квітня 2025 р. Відповісти
anastasiaf не рекомендує цей магазин
12 квітня 2025 р.

Купив: Жахливий сервіс, Замовлення №19823122

Сподобалося: фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Щиро перепрошуємо за неприємні враження, що ви отримали? Ми обов'язково приділимо увагу даному питанню і зробимо усе можливе, щоб подібне не повторилось. Кошти за товар були відправлені на вашу картку. Дякуємо, що знайшли час нам написати.
wlad22 не рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: Ласощі Trixie Premio Quadro Sticks LAMB & TURKEY 4 шт 5 г (42723), Замовлення №19778708

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

не ведіться на персональні пропозиції від сільпо . Ніяких балобонусів чи знижок вони вам не дадуть. Це замануха щоб в них щось купили. Підтримка у них ніяка , на зустіч не ідуть і бали не дають (заказ № 19778708 ). Мотивують тим що не вистачило 1 грн щоб пропозиція спрацювала, і тому 50 баллів не дадуть. Обходьте сільпо разом з їх пропозиціями стороною.
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Нам шкода, якщо засмутили вас Після збору замовлення кінцева вага обраного товару змінилась, що є допустимим відхиленням під час збору замовлення. Загальна сума по чеку склала 199 грн. Для коректної роботи спеціальної пропозиції прохання зробити покупку на суму понад 200 грн. Дякуємо за ваше звернення.
Bulkarr рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Журавлина фасована, Замовлення №17440347

Це був єдиний магазин у місті, де можна було швидко купити цей продукт. Якість обслуговування як завжди на висоті.
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день Завдяки вашій підтримці та високій оцінці ми знаємо, що на правильному шляху. Дякуємо за вашу увагу
cbq6txcq2g не рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Риба короп, Сільпо, Замовлення №19592535

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару

Сільпо доставка доставили 5 кг повністю зіпсованої риби Після звернення пообіцяли забрати в той самий день Рибу не забрали , вона всю ніч давала такий запах що неможливо знаходитись в квартирі На ранок диспетчер не зміг надати інформацію коли заберуть рибу і чому цього не було зроблено Взагалі ніхто не надав пояснення як таку зіпсовану рибу можна було взагалі покласти в замовлення аж 5кг ! Магазин неймовірно розчарував , не рекомендую доставку і купувати свіжу рибу в Сільпо взагалі !
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Нам надзвичайно прикро за цю ситуацію та ми щиро перепрошуємо. Ми знайшли ваше звернення в іншому каналі комунікації, де вже погоджено повернення коштів та передали інформацію для якнайшвидшого вирішення вашого запиту. Обов'язково виправимось та пропрацюємо цей досвід. Вдячні за сигнал.
Игор Омеля не рекомендує цей магазин
16 березня 2025 р.

Купив: Все , Замовлення №19353434

Сподобалося: фіскальний чек

Для онлайн замовлення, це просто жах, або в пакеті щось потече, або гнилі банани, але зараз фурор. Купа позицій, (які навіть в замовлені іншими позиціями , з іншим смаком можна було б замінити, просто видалили, ) сума замовлення зменшилася і акційні карточки по 3 грн, вже стали по 20 грн, зателефонувавши на гарячу лінію, просто «зачекайте вбудь ласка 35хв» , гроші вже списані,
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день, Ігоре. Вибачте за ситуацію, яка склалася Ми розуміємо, як важливо для вас отримати задоволення від наших товарів і послуг. Ми обов'язково приділимо увагу даному питанню і зробимо усе можливе, щоб подібне не повторилось. Колеги зв'язались з вами у телефонному режимі для узгодження шляху повернення коштів
Оксана Губницкая не рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Кефир900, Замовлення №28/720/84

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати

Зняли двічі гроші за товар за одним чеком. Того ж дня надала всі квитанції та віписки за рахунком. Звернулася на гарячу лінію. Минуло шість днів. Гроші не повернули. Розпочався футбол.
Відповідь представника «Сільпо»
Добрий день. Щиро перепрошуємо за незручності. Колеги повідомили, що продовж робочого тижня кошти повинні повернутись, але прохання слідкувати за балансом на картці тому, що оповіщення про зарахування коштів не надійде. Дякуємо за ваш відгук.