Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 (PF002-A), Замовлення №2096
Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S (PF001-U), Замовлення №2088
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №1969
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №2063
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №2048
Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version
Купив: Стайлер (випрямляч) Remington Keratin Protect S8540, Замовлення №082501
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S Combo + AMS (PF001-U+SA001), Замовлення №153
Купив: Акустичні колонки Edifier M60 Classic Oak, Замовлення №1563