Відгуки про Dimtehnik

alekseilutov7 рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 (PF002-A), Замовлення №2096

Принтер обійшовся значно дешевше, ніж планував. Працівники допомогли з підбором та все доступно пояснили.
Евгений рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S (PF001-U), Замовлення №2088

Магазин просто супер! Оформив усе швидко!
Катерина рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №1969

Сервіс на висоті! Продавець відразу пішов назустріч і навіть запропонував знижку. Отримав усе швидко й без проблем.
Ілля рекомендує цей магазин
2 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №2063

Оформлення замовлення зайняло мінімум часу. Сайт зручний у навігації, техніка в наявності. Ціни адекватні. Буду купувати тут і далі.
Тарас Палій рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №2048

Гарне місце для покупки техніки. Асортимент великий, ціни помірні.
Emila не рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version

Ціна не відповідає сайту хотлайн. Бачиш ціну 34 тисячі, дзвониш вона 37000 грн. Коли дзвониш не говорять, що це магазин, а чуєш просто «Алло». Сервіс просто жах!
Roman не рекомендує цей магазин
15 вересня 2025 р.

Купив: Стайлер (випрямляч) Remington Keratin Protect S8540, Замовлення №082501

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Dimtehnik»
Добрий день! Ви оплатили за данний товар, ми відправили випадково накладеним платежем. Проблему ми вирішили за 20хв (не змогли зняти накладений платіж (НП поштомат нажаль накладений платіж не знімається) ми оплатили через додаток з доставкою). Дальше Ви забравши чомусь вирішли що це репліка. Домовились що б відправили назад накладеним платежем тому що не оглянувши товар ми гроші не повертаємо. Дальше Ви пишете відгук (15-09-2025 09:57:08) що ми не забираємо товар. А товар приходить у відділення 16.09.2025 09:29:35. Ваш вислів "продажу контрафакту" нічим не підтверджений і виглядає як наклеп.
Ви не надали документальних доказів що товар оригінальний хоча я про це просив! На словах оригінал! А на ділі копія. В мене є така ж сама плойка і вона оригінальна! Ваша значно легча, шрифти коряві, значно тонша частина яка вирівнює волосся! Ви Продаєте копію! Треба попереджати що це не оригінал перед продажем! Купився на низьку ціну. Краще куплю в офіціала за 1700 але оригінал!
17 вересня 2025 р. Відповісти
Roman Fok рекомендує цей магазин
4 квітня 2025 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S Combo + AMS (PF001-U+SA001), Замовлення №153

Чітко, швидко, без зайвих питань!
Дмитрий Елфимов рекомендує цей магазин
29 березня 2025 р.

Купив: Акустичні колонки Edifier M60 Classic Oak, Замовлення №1563

Заказал в этом магазине колонки Edifier m60. Товаром полностью доволен. Отличный магазин. Буду рекомендовать его знакомым.
Любов рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 Combo (PF002-A+SA005), Замовлення №89

Відмінний підхід до клієнтів! Спеціаліст магазину проявив терпіння, розповів усі нюанси товару та допоміг підібрати оптимальний варіант. Оформлення – швидке та зручне.