Відгуки про Music House

Dron.ua не рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Yamaha P-225, Замовлення №88156

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Деякий час стежив за цифровим піаніно в цьому інтернет-магазині — на сайті була вказана ціна 34 000 грн. Після оформлення замовлення отримав повідомлення в месенджері, що реальна ціна вже становить 40 200 грн із посиланням на «зміну курсу». Поясніть, будь ласка, коли саме курс валют за останній час зростав на 18%? Таке підвищення виглядає необґрунтованим та надуманим. Вказувати одну ціну на сайті, а після оформлення замовлення повідомляти про зовсім іншу — це введення покупця в оману. Подібна практика підриває довіру до магазину та виглядає як маніпуляція. Категорично неприйнятно працювати таким чином. Якщо ціна залежить від курсу — вона має бути актуальною на момент оформлення замовлення, а не змінюватися постфактум. Не рекомендую цей магазин через непрозору цінову політику та неповагу до клієнтів.
16 лютого 2026 р. Відповісти
2e2r3t не рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція Pecron E1500LFP, Замовлення №87921

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Developer не рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC180

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

На сайті товар в наявності – по факту нічого немає. Обіцяють доставити за 5-8 днів – по факту доводиться чекати 3-4 тижні. На дзвінки, пошту, чат – практично не відповідають.
"На дзвінки, пошту, чат – практично не відповідають" - згоден на 100%. Не можливо зв'язатись взагалі. Вони самі зкидають (не телефонують) дзвінок і у відповідь коли телефонуєш немає зв'язку знову. А потім вони кажуть, що саме з клієнтом немає зв'язку
10 лютого 2026 р. Відповісти
Vadim.O. не рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №4003

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек

я оформил 14 ноября, 18 декабря ещё не получил заказ. lol
18 грудня 2025 р. Відповісти
Александр не рекомендує цей магазин
15 грудня 2025 р.

Хотів купити: Сабвуфер dB Technologies SUB 615, Замовлення №4384

Неделю назад (08.12.2025) заказал сабуфер и произвел предоплату в размере 3000 грн. Менеджер объявил сроки доставки 5-7 дней и пообещал перезвонить. Неделя прошла, но ответа от магазина нет до сих пор. Попытался дозвониться сам, но автоответчик отвечает - "Нет свободных операторов или ваш звонок был отклонен". Это что за отношение к реальным клиетам?
Fire Swallow не рекомендує цей магазин
13 грудня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI Premium 30 V2

Pavel Fishar не рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №87068

Магазин не дотримується обіцяного терміну доставки 5-8 робочих днів. З моменту замовлення товару пройшло вже 11, але це не найгірше. Найнеприємніше те, що на повідомлення і дзвінки ніхто не відповідає, хоча я бачу що менеджер по роботі з клієнтами дуже часто буває в мережі і месенджері.
senseysensor не рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC70P

14 ноября оформил заказ, оплатил залог, обещали 10 рабочих дней! прошло 13 дней – со сторны магазина тишина, телефоны не отвечают, связаться невозможно!! Немедленно прошу магазин со мной связаться, иначе придётся поднимать шум в соцсетях и жаловаться.
ps. заказ 86779, а ожидание должно составлять 5-8 рабочих дней.
27 листопада 2025 р. Відповісти
pps. Еле связался, и только через мессенджер на сайте. Сказали, что надо подождать ещё неделю. Надеюсь, в итоге вопрос будет решён.
27 листопада 2025 р. Відповісти
наконец набрали меня, вроде всё нормально. Обещали на следующей неделе что всё будет. К ожиданию вопросов нет, но то что проблема со связью – плохо. Как только получу товар, удалю плохой отзыв
Показати всі коментарі
Vetal Dobreff не рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Хотів купити: Синтезатор Yamaha PSR-F52

Уникальный магазин. 1. Я не смог дозвониться ни по одному телефону. 2. Написал в чат - ответ не получил. 3. Выбрал форма обратного звонка "мы вам перезвоним" - тишина В общем сайт есть, толку нет. Были на первом месте среди цены, но толку никакого.
Відповідь представника «Music House»
Доброго дня, Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми завжди передзвонюємо клієнтам, можливо, стався технічний збій або дзвінок був до вас з іншого номера. Просимо вибачення за незручності. Будемо вдячні, якщо ви залишите свій номер телефону на сайті або зв’яжетесь із нами повторно — ми обов’язково допоможемо з вашим питанням. З повагою, Music House
Dmytro рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Bang & Olufsen Beoplay Portal Grey Mist, Замовлення №2960

Замовляв навушники, все пройшло супер, гарно проконсультували й привезли у заявлений термін. Залишився задоволений.