Купив: Процесор AMD Ryzen 9 7900X (100-100000589WOF), Замовлення №18240

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB Lavender Purple, Замовлення №18038

Купив: poco F7, Замовлення №1111

Купив: Повербанк (Powerbank) Anker ZOLO Power Bank 25000mAh 165W Silver (A1695H41), Замовлення №18121

Купив: Екшн-камера Insta360 X5 Essentials Bundle (CINSAAHA_X504), Замовлення №17983

Купив: Apple MacBook Air 13,6, Замовлення №12759

Купив: Миша Logitech M185 Wireless Mouse Blue (910-002236, 910-002239, 910-002632), Замовлення №18454

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch8 Classic 46 mm Black (SM-L500NZKA), Замовлення №18487

Купив: Планшет Xiaomi Pad 7 8/256GB Gray (VHU5498EU), Замовлення №18255

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eSIM Silver (MFXG4), Замовлення №18426