Відгуки про РЕЗИДЕНЦІЯ

Piscator рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AW/UA, Замовлення №14032506

Товар відповідає характеристикам заявленим на сайті.. Приємні менеджери. Пішли назустріч по доставці. Рекомендую.
Nick Heinen рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка з грилем Beko MGC20130BB, Замовлення №897

Гарний старт у нового магазина. Продавці і кур'єри чемні, позитивні, замовлення виконано вчасно, сервісом дуже задоволений. З таким підходом вони надовго затримаються на ринку, а деякі динозаври не будемо показувати пальцем, які масово вирішили обміняти репутацію на дрібні вигоди потонуть. А, так, гарантійка заповнена, чек доданий, все чьотко)
Лариса Шпак рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Samsung MG22M8074AT, Мікрохвильовка з грилем Samsung MG22M8074AT, Замовлення №б/н

Мені все сподобалося, дякую за швидке виконання замовлення, зворотній зв'язок, професіоналізм
Алекс рекомендує цей магазин
15 липня 2024 р.

Купив: Акумуляторний пилосос BOSCH BCH86SIL1, Вертикальний пилосос Bosch Athlet Serie 6 ProSilence BCH86SIL1, Замовлення №1234

Дуже швидко надіслали пилосос. Ціна відповідає заявленій, на інших площадках така модель коштує на 1000 грн дорожче. Дякую за сервіс.
Henni рекомендує цей магазин
29 травня 2024 р.

Купив: Moulinex XP330A10, Ріжкова кавоварка еспресо Moulinex XP330A10, Замовлення №11111111

Курьянова рекомендує цей магазин
3 квітня 2024 р.

Купив: Electrolux ES52HB18SH, Замовлення №217

Співпрацює з магазином задоволена. 5 балів. Рекомендую.
ALEG KOVALENKO рекомендує цей магазин
18 лютого 2024 р.

Купив: Мікрохвильовка з грилем і конвекцією Hotpoint-Ariston MP 996 IX HA, Замовлення №15022403

Чудовий магазин, швидко зв'язалися і відправили. Я задоволений ціною і сервісом.