Купив: Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AW/UA, Замовлення №14032506
Купив: Мікрохвильовка з грилем Beko MGC20130BB, Замовлення №897
Купив: Samsung MG22M8074AT, Мікрохвильовка з грилем Samsung MG22M8074AT, Замовлення №б/н
Купив: Акумуляторний пилосос BOSCH BCH86SIL1, Вертикальний пилосос Bosch Athlet Serie 6 ProSilence BCH86SIL1, Замовлення №1234
Купив: Moulinex XP330A10, Ріжкова кавоварка еспресо Moulinex XP330A10, Замовлення №11111111
Купив: Electrolux ES52HB18SH, Замовлення №217
Купив: Мікрохвильовка з грилем і конвекцією Hotpoint-Ariston MP 996 IX HA, Замовлення №15022403