Купив: Кухонний комбайн Kenwood KVC85.594SI, Замовлення №№202512101

Купив: Мультипіч Nutribullet NBA0611DG, Замовлення №3012014031

Купив: Braun MultiQuick 5 Pro MQ 55755 MBK, Замовлення №59001486521366

Купив: Мультиварка Tefal RK321A34, Замовлення №12356

Хотів купити: Мультипіч Philips Series 2000 Ovi Dual Steam NA229/00, Замовлення №1946

Купив: Philips hs 5612/16, Замовлення №59001475698805

Купив: Машинка для стрижки + тример Philips Multigroom Series 5000 MG5930/15, Замовлення №1773

Купив: Tefal RK321A34, Замовлення №Tefal RK321A34

Купив: Фен Rowenta Maestria Nano HY8310F0, Замовлення №1681