Відгуки про XFROST

Nataligus9 рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Посудомийна машина Whirlpool W8IHF58TU, Замовлення №по телефону

Залишились найкращі враження від магазину! Відповідь була швидка, підтвердили наявність, перетелефонували, доставка в обіцяний день і кур'єри хороші! Ну просто топ
bohdan.bobo не рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Gorenje NRK418ECS4

На сайті придбав холодильник, оплатив, узгодили терміни і вартість доставки. Через деякий час менеджер пише, що холодильника немає на складі. А по факту - просто змінили ціну товару на сайті. Не захотіли продавати по тій ціні за яку я придбав на їхньому ж сайті. Це порушення прав споживача! Є всі матеріали, буду звертатись в Держпродспоживслубу за порушення моїх прав.
Nikonat рекомендує цей магазин
7 лютого 2026 р.

Купив: Сушильна машина Bosch WQB245B0UA, Замовлення №129933

Купував Bosch WQB245B0UA, користуємось вже 4 місяці. Товар сертифікований та має українське меню. Рекомендую магазин, все чітко : ціна, наявність, доставка.
Priluki Ukraine рекомендує цей магазин
9 січня 2026 р.

Купив: Whirlpool WB B8360 NE, Замовлення №132770

Залишились лише позитивні враження від магазину. Великий вибір товарів, адекватні ціни та професійне обслуговування. Персонал уважний і завжди готовий допомогти з вибором. Обов’язково повернуся ще та рекомендую іншим
Марина Арончук рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Whirlpool WB B8360 NE, Замовлення №131612

Сервіс справив позитивне враження. Швидке оформлення замовлення, уважні консультанти та зрозумілі рекомендації. Великий вибір техніки й часті акції великий плюс. Доставка у новорічний період була без затримок.
Викася рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Hotpoint-Ariston HI 5010 C , Замовлення №132761

Руслан Сподарик рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Whirlpool WHC20 T352 вбудований холодильник , Замовлення №132731

Иванов Алексей рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Indesit INKS1361S4U1, Замовлення №132140

Обслуговування на високому рівні, все організовано та зрозуміло. Працівники уважні, ввічливі й відповідальні. Всі питання були вирішені швидко, без зайвих уточнень і очікування.
Петренко Артем рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Посудомийна машина Whirlpool WSIO 3O34 PFE X, Замовлення №132129

Потрібна була посудомийкау нову квартиру. Асортимент справді великий, можна підібрати варіант за розміром, дизайном і ціною. Вартість нормальна, відповідає якості. Купівля пройшла швидко та без проблем.
Артем Махонін рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Духовка електрична Whirlpool AKZ9 9481 SP NB, Замовлення №132124

Обслуговування залишило дуже хороше враження. Персонал уважний, ввічливий та завжди готовий допомогти. Всі процеси організовані чітко, без затримок і непорозумінь. Приємно звертатися туди, де клієнта цінують і поважають.